Heej !

God Morgon allihoppa :)
Har precis ätit lite frukost. Funtar på att gå ut och gå en liten runda bara och sen när jag kommer hem plugga lite och göra mig iordning..
Ska nämnligen till Tommie idag. Kommer hem på fredag igen. Jag hoppas att jag kan uppdatera hos honom!

Nej, jag skriver igen innan jag åker! BYE


"Diagnosen"

Idag när jag var och pratade med min psykolog så kom hon fram till efter mycket och moment fram till en "diagnos" att jag har drabbats av social fobi och panikångest!
Det är verkligen inte lätt att bli av med. Och jag försöker att göra saker jag verkligen inte vill. Men jag måste för att någon gång bli bra. Och tro mig, det är inte enkelt när man vill och inte kan. Det är ågot som stoppar en. Typ som en djävul som bara vill göra ens liv till ett helvete genom att förstöra allt!
Men jag får hjälp på traven. Och det är skönt att ha den stöden från någon som inte "känner" mig. Dom kan komma med andra råd/tips om vad man kan göra och ska försöka att göra. Oavsett hur lång tid det tar, så kommer man någon gång att klara det.
Till exempel som jag, jag kan knappt gå och shoppa själv, gå på bio själv, fika själv, gå själv överhuvudtaget. Alla dessa blickar jag får. Eller som jag tror att jag får och tankar om vad andra tycker om mig bara för att jag går själv! jag vet att det låter sjukt som om jag bara är allmänt knäpp eller så. Men det här är psykiskt jobbigt! Tro mig. Det är inte nått som bara går över på 1 dag. Utan för mig har det pågått i över 1½år! Och förnst nu börjar jag bli bättre och ser juset i min svarta tunnel långt bort. Men jag vet att jag är där snart. Eller jag hoppas att jag är där snart, för att jag inte orkar med det här längre. Och hur mycket positivt jag skriver på denna blogg, behöver det inte betyda att jag mår skit bra och är den lyckligaste personen på hela jävla jorden! Jag mår dåligt ständigt, dag ut och dag in. Och jag skäms inte för det. Det är så det är nu, så det är bara att acceptera. Jag kan inte förklara specifikt varför jag mår dåligt och vad det är som gör att jag mår dåligt. Det är skit svårt att förklara. Jag kan knappt förklara det för mamma och pappa! Och då är det illa. Så fråga inte mig en massa saker. Ni kommer ändå inte få ett bättre svar än " Jag vet inte. Jag mår dåligt just nu och så är det bara. Och jag hanterar det på det här sätter för att jag inte orkar med någonting just nu. Men det har inget med er att göra!  "

Men nu ska jag inte skriva mer. Ska gå och sova ska upp imorgon och träffa Michelle ett litet tag innan jag ska till Tommie..

GODNATT, Puss&Kram♥


Dagen

Nu har jag precis kommit hem från standen med far min (:
Först var jag ju hos dietisten och pratade om hur jag ska lägga upp min mat för att inte få ont i min mage eftersom att jag är laktosintolerant.. Det va skönt att få prata med någon som vet vad dom pratar om!
Iaf, sen åt jag och pappa middag på kungshallen. åt sushi! SÅÅ GOTT, nån mer än jag som tycker det?

Nu snart så ska jag hem till min käre vän Michelle. Vi ska se på High School musicals 2 tror jag. Och äta popcorn och Jag ska köpa lite godis ()=) Ska sova där så jag kommer hem imorgon..

Nej, måste kila nu om jag ska hinna köpa godis innan bussen går och affären stänger! TJING!


11.30

Jaha, då var klockan så mycket som halv 12. Vilket betyder att jag måste upp och börja fixa mig.
För att min buss går 12.55, och jag är rätt så seg och Älskar att sitta Länge i duschen! Då är det bättre att börja fixa sig nu. Tiden går faktiskt rätt så snabbt!
har varit lite duktig också! Har pluggat lite engelska. Ska fortsätta när jag kommer hem (:

Puss&Kram ♥


VÅRDAG

image86

 Så mysigt med sol & blå himmel :)

Ja, ungefär såhär ser det ut hemma hos mig! tror fan att jag ska sätta mig på framsidan sen och sola med en kopp te eller en kaffe latte ()=)


SOL

GOD MORGON!
Asså, det är lov, helt oförstårligt! hah! Och en perfekt start på lovet också. Det är blå Himmel och SOL!
VÅREN ÄR HÄR :D
Har precis ätit en nyttig frukost, och ska börja plugga strax, innan jag ska åka till skolan för att hämta lite grejjer.. Sen kommer mamma hämta upp mig där och så åker vi hem :) Då blir det mer pluggande /: Asså detta pluggande! Måste se till att gå ut på en LÅNG promenad idag, och köra lite styrka!

Nej, nu måstejag plugga! BYE


Falskhet

Asså, jag hatar falskhet. Och visst jag säger inte att jag inte ljuger och så. Det gör jag! Och jag är inte stolt över det. Men såhär som denna person beter sig och skriver om det är bara lite för mycket!
Jag försöker att vara snäll och denna person VET att jag inte har det bra just nu, och att jag inte hör av mig till folk och så utan att det för det mesta är Dom som hör av sig till mig. Men här kan man verkligen snacka om att vilja visa upp att man gjort fel och verkligen försöka få det som att det är väldigt synd om denna person.
Men jag är ledsen för det jag gjort och jag har förklarat men inte med den besta förklaringen, men det var sanningen. Och den ljuger jag inte om.
Och sånna som ältar om 1 litet misstag Länge, fine gör det då. Men det löser fan inga problem! Alla gör vi misstag. Ingen jävel här på jorden kan säga att dom ALDRIG gjort ett jävla misstag!! För då är det inte sant! Och alla gör vi något i livet som vi ångrar. Tro mig, jag har gjort sånna. Och det får jag leva med.
Men som sagt, det hjälper inte att gå och älta om en enda sak hur länge som helst. Om man skulle bli irriterad/sur/arg på alla ens kompisar misstag och gå och älta om dom, skulle man inte ha några kvar efter ett tag!


Bilder

HAHA! har precis kollat på alla mina bilder och bestämt vilka jag skulle vilja skriva ut och det blev 606 bilder! Och innan jag hade tagit bort några så var det 1035!
Helt sjukt, jag vet!


Helgen

Min helg har varit väldigt bra (:

Fredag; I fredags så skrev jag ju innan att vi skulle till Jonas, och där va vi ett litet tag innan vi drog vidare till Lukas och festa där istället (: Hah, va riktigt roligt xD Vi "Missade" 01.04 tåget så först skulle vi inte ha kommit därifrån förns vid halv 6 men sen så kollade vi bussar igen och då som tuy va så gick en buss vid 02.20 :D Så vi kom hem iaf, ()=)

Lördag; Igår så sov jag ut till typ 11 tror jag hon va när jag vaknade. Sen åt jag frukost och tog 2 bussen för att jag skulle hem till Tommie. Han ringde mig på Fredagen och undrade om jag ville träffa honom, och jag bestämde mig för att "Varför inte?" Har inte träffat han på 4 veckor, så. Vi gjorde inte så mycket förens på kvällen då hans polare kom.. Men dom kom Mitt i Melodifestivalen, och skulle spela poker, så jag gick upp till hans mamma och kollade med henne :D HAHA, Björn Gustavsson. Jag säger bara 3 ord! JAG ÄLSKAR HONOM! Sen lite senare så kollade vi på en film och sen somnade vi runt 2 (:

Söndag; Idag har jag bara tagit det lugnt. Åkte hem från Tommie vid 4 och kom hem vid 20 över 6 typ. Då vart det Tacos till middag, väldigt gott :D sen har jag inte gjort ett skit! Hamnade här tillslut. Efter mycket och moment.. Hah! Ska väl gå och lägga mig om ett tag. Vet inte än vad jag ska göra. Cold case börjar om 10 min. Ska nog kolla på det och sen sova kanske ;D


LOOOV

Nu är det Fredag och det betyder att det är LOV ska bli riktigt skönt faktiskt!
Idag har jag varit duktig, har varit ute i 30 minuter och gått, sen 20 minuters styrka :D är mycket nöjd och stolt över mig själv! ()=)
Sen för bara 5 minuter sen blev jag klar med en sammanfattning om Nya testamentet som man måste göra i Religionen.. Har bara 2 Citat kvar nu..
Ikväll så ska jag hem till Michelle och äta middag med Lollo, och Jennifer där. :) Sen ska jag åka till Jonas med Sabrina, Elli och Rossan.. Ska bli mycket trevligt:)
Men nu innan så ska Lollo komma hit, ja vilken sekund som helst kommer hon nog. Då ska vi plugga och baka tror jag!

Nej, nu måste jag fortsätta plugga. Skriver sen :D


Morsning

God Morgon!
LÄGET MED ALLA?! Med mig är det helt okej, asså mitt huvud värker än idag! Och det stör mig så otroligt mycket! Har precis ätit frukost. Mamma väckte mig vid halv 9, tror fan att jag drömde att klockan va 7.. Hah, så nu när jag kom ner sa jag det till henne. Och hon svarade att " Ja, Johanna..Du gav mig en stor suck " HAHA!
Nu är Två, rätt så söta faktiskt, kabelnissar här och ska fixa nått med tvkontakterna! Jag hajja Noll.. Men det är inte jag som ska fixa det ()=) Tur det. Jag skulle bara ha sönder allt. Jag kan inte det där som har med teknik att göra. Jag kan byta en glödlampa, och är mycket Stolt över det!


Packad

Nu har jag både kollat på Criminal Minds, som va sååå bra! Ni som också såg det kanske tycker lika som jag?
Sen vare Gordon's kitchen nightmares det är också väldigt bra kom jag fram till nu ikväll.. Väldigt braprogram för mig som går Hotel&restaurang linjen också, haha. Man lär sig massa faktiskt ()=)

Nej, nu ska jag snart sova. Ska iaf stänga av datan och läsa. Är det någon som läst boken PACKAD?
Om inte, tycker jag verkligen att ni ska det. Den är faktiskt bra, och hemsk. Handlar om en tjej och hennes liv från 14 till 23 typ, och om hur alkoholen hade stor betydelse under den tiden. Hon va i stort sett alkoholist.. 

image85

GOD NATT! 


Criminal minds

image84

Nu måste jag tyvärr gå ner till tv, för att Criminal Minds börjar om 10 min..
Och det måste jag bara se för att det är så oerhört bra :D


Påsken

Jag längtar så mycket till Norge, till Trondheim och Jolhaugen.

   

Hoppas det är lika mysigt i år som det var för 2 år sen (:


About you now


Duktig

Idag var jag tvungen att gå upp klockan 9 för att jag hade ett möte vid 11! Så jobbigt. Men värt det.. När jag var på väg hem så gick jag förbi Åhléns City där Jennifer och Johanna satt och åt lunch, så jag tänkte att jag skulle svänga förbi där innan jag åkte hem (: rikigt trevligt..
När jag kom hem så åt jag lunch, det blev bacon och brysselkål med lite annat till.. Låter kanske inte så gott, men det var det faktiskt :)
Sen snart 3 timmar tillbaka har jag pluggat engelska, känner mig rikigt stolt&duktig (: Har även försökt komma på något man kan hitta på Sportlovet. Johan vill att jag ska åka till honom, och det vill jag med, eftersom att jag inte träffat honom på väldigt länge! Men vi får se hur jag gör, måste ju ha pengar också xD


...

 

Det här va det linnet jag hittades på H&M

Min dag

Mamma väckte mig runt 9, vilket var väldigt skönt. Men jag somnade om och vaknade halv 11.. /: Blev så stressad för att jag skulle plugga och äta innan jag skulle in till stan med Ellinor :=)
Så det var bara att gå upp och plugga lite medans man åt. Sen tröttnade jag på det så hårt, för att jag inte fattade någonting, så jag gick ner och satte på OC och kollade klart på 3 säsongen:) SÅ Sorglig! Började nästan gråta!

Åkte iaf in till stan med Ellinor runt 2 tiden.. Först gick vi till Åhléns City för att hon skulle köpa lite grejjer till sig själv, och sen blev vi så hungriga att vi tänkte gå till Kungshallen, men haha! Det blev donken istället. Efter att vi ätit gick vi till H&M för att jag skulle köpa en tröja eller nått fint jag kunde hitta. Så vi tog med massa saker in till omklädningsrummet och började prova. Jag hittade iaf ett linne man kan ha i sommar..

  

Dagens outfit

 

<3<3

image73

Gossip Girl

Asså det programmet, jag bara ÄLSKAR DET! Och jag som inte ens fastnade för OC fastnar liksom för det här. Men aa, på nått sett så stämmer det in i ens egen vardag. Men jag är nog inte ensam om att gilla Gossip Girl, eller?


!

Juste glömde en sak. Jag har lärt mig att Voltaren är oerhört bra mot huvudvärk.. Tycker den är bättre än alvedon och Ipren faktiskt!
Så nu måste jag verkligen upp och ta en sån, och sedan plugga vidare :)


Huvudet!

Asså denna ständiga huvudvärk vill ALDRIG försvinna! Vaknade idag med huvudvärk och ont i halsen. /:
Igår hade jag boxning, väldigt skönt att träna igen efter helgen.. Tränade med Sabrina, hah. Alltid lika skoj xD
Men våran tränare är så fruktansvärt rolig! HAH! Igår när vi körde på Säckarna så körde jag och Sabrina med en annan tjej också. Och sen när vi hade pause i 1 min, så kom han och bah " Ja tjejer, ni kämpar på bra ni.. Det är bra det! Hah, men ni fuskar ju lite. Men som sagt, träning ska vara kul och inte bara jobbigt ;) "
Haha, gud så vi garvade när han gick! Men iaf, träningen gick bra och vi gick därifrån med ett STORT leende på läpparna och kände oss riktigt duktiga faktiskt :D

Idag, så ska jag plugga en massa.. Så jag slipper tänka på det på lovet, för det är LOOOV nästa vecka! Längtar så mycket! Men jag vet inte vad jag ska göra på lovet än.. Får se vad jag hittar på med mina kära vänner :) Eftersom att det inte blev skåne ^^

Nu kan jag inte sitta kvar här. jag skulle ju "Bara" kolla buss. Men sen fastnade jag här också.. Inte bra Johanna. Så nu måste jag upp och göra lite nytta!

TJING


Måndag

Nu har jag precis ätit klart min frukost och har fixat lite med båda Ipoden och min mobil..
Michelle ringde nyss och sa att hon slutat. Skulle ha åkt in till stadsbiblioteket och suttit där och pluggat. Men så blire inte. Utan nu ska vi plugga hos henne, och snacka. Vilket vi behöver. Inte för att vi är ovänner utan för att det finns dom som gör oss VÄLDIGT arga, ledsna, och bara allmänt irriterade på..
Igår var den dagen jag verkligen kom på att dom man tror sig kunna lita på är dom man verkligen inte kan lita på.. Hah, tror jag somonade runt halv 1 och vaknade nu vid halv 12. 11 timmars sovning, Inte dåligt för lilla mig. Och jag är fortfarande trött. Men som sagt. Jag och Michelle ska vara duktiga nu och plugga en massa innan jag ska på träning vid 6 och hon har tröning vid halv 8!

TJING SÅ LÄNGE


Söndag igen ^^

Jaha, asså nu känns det som att jag bara skriver på söndagar.. Men jag har bara inte orkat skriva, och har inte direkt haft nått att komma med.. Såå aa, men kort, vad har jag gjort i helgen?

I fredags så åkte jag till stadsbiblioteket som vanligt sen så blev det en liten fika med Michelle och Lollo innan jag skulle träffa min gamla klasskompis Linnea! Har ionte träffat henne på jag vet inte hur länge! Så när hon ringde och sa att hon stog vid spärrarna i T-centralen så såg vi inte varandra först. Men sen så såg jag henne och försökte förklara vart jag stog. Hah, slutade med att vi såg varandra, la på telefonen och sprang genom hela T-centralen mot varandra och bara kramades! Gud så jag har saknat henne!
Iaf, sen gick vi runt lite i stan och sen bestämde vi oss för att sätta oss i Kungshallen och äta. Men mat blev det inte förens efter 1 timme xD Hah!
Vi hade så mycket att prata om, och nu har vi bestämt oss för att vi ska ha en återträff med alla som vi gick i samma klass med som i 4 och 5 :=) ()=)
I lördags så gjorde jag inte så mycket på dagen, förns vid 4 då jag träffade Martin och Jennifer i Vällingby för att vi skulle kolla på när Michelle och Sara sjöng (: Dom va SÅ fruktansvärt bra! Blir lika överraskad varje gång när dom sjunger! Och jag ryser varje gång jag hör dom två människorna sjunga! xD
Sen iaf, så åkte jag hem och åt och kollade på Melodifestivalen med familjen, sen bar jag mig iväg till Michelle där även Jennifer va.. Jag fixade mig lite och sen drog vi till Martin! Såå kul att träffa alla igen från Sundby, har inte träffat dom på väldigt länge!
Och idag, ja. Jag säger bara GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! Min morbror och hans fru kom förbi ett tag och fikade :) Dom ska åka till Alperna på lördag och jag är så fruktansvärt avis! Har alltid velat åka dit!
Sen iaf, så åkte jag och mamma en stund till Kista och shoppade lite. Sen åkte vi hem och åt grillat till middag, oerhört gott! Sen nu ikväll har jag kollat på Dirty Dancing 2, jag bara älskar den filmen!

Nej, nu ska jag nog gå och sova. Och förhoppningsvis så kommer jag att skriva imorgon..

GO NATT

Sega dagar!

Okej, jag måste bara säga att jag Verkligen HATAR huvudvärk! har haft världens huvudvärk i 3 dagar nu, och den vill liksom inte försvinna! Jag har provat allt, verkligen allt! Och nu har det slutat med att jag går på Voltaren ^^
Och hur kul är det?! Svar; inte kul alls!
Iaf, nu har jag varit lat och inte rört mina skolböcker på 2 hela dagar, idag var första dagen jag halvt orkade ens kolla på alla dessa tusen engelska papper jag har att göra.. Sitter just nu på stadsbiblioteket och har gjort 6 frågor på engelskan. Och huvudet värker och värker! Så jag började lyssna på musik och gick och satte mig här. Har ju inte skrivit på någon dag tror jag. Usch det är inte bra. Men men. Sånt är livet! xD
 
Igår som alla vet var det Alla hjärtans dag och jag hade lite ångest inför den. Men allt löste sig. jag var med Jens :) han är så gullig! Hah, vi bara låg och garva! Så kul och mysigt ()=)

Snart är min tid ute på datan och då funtar jag på att gå och köpa mig en liten godis bit. Vet inte än, har inte bestämt mig. Jag försöker sluta lite med godis för att det är verkligen en drog för lilla mig.. Vilket inte är bra, har blivit lite för mycket nu på senaste tiden.. Men jag ska iaf träffa Lollo snart för att gå runt och shoppa lite, sen blir att vi träffar Jennifer och Michelle för att fika. Sen ska jag träffa Linnea som jag inte träffat på hur länge som helst. Så vi ska äta middag, båda tyckte att vi skulle dra till med en middag för att vi inte träffats på år och dar :)
Sen blir det väl att jag åker hem, och myser framför tv med OC och kanske lite godis och popcorn (: Eller så kommer jag att fastna framför datan, som alltid xD

Nej, nu måste jag sluta skriva. Tiden går ut om 1 minut /: 

HÖRS SENARE!

Drogen xD

Michelle och jag har fått en ny drog som vi verkligen gillar! HAHA!
Nämnligen

Kan ni gissa vad det är? (;


Det blev en låång dag!

Jaa, hur ska jag börja?
Det blev en lång och otroligt rolig dag igår!
Det började med att jag satte mig på tåget på väg in till stan. Där jag skulle plugga innan jag skulle fika med Jennifer, Michelle och Lollo..
Jag måste bara säga hur fruktansvärt det verkligen är att sitta SJÄLV på tåg! Iaf, jag kom till stan, och gick och satte mig på stadsbiblioteket. Läste all Hälsa jag hade fått. en hel bunt med bara text. skitt jobbigt. men värt det!
Sen vid halv 5 kom Michelle. Eftersom att det typ inte fanns några platser kvar och vi skulle gått och fikat men så blev det inte så vi gick på toa och sen gick vi in i "sagostunds rummet" och la oss på golvet där och pluggade (:
Vi var båda väldigt trötta så det såg mest ut så här:

  
Eftersom att båda var väldigt trötta så hade vi sällskap av  (John blund)
Kolckan blev halv 6 och vi började åka hem.. När vi äntligen var hemma hos mig så åt vi middag och sen så kollade vi självklart på GOSSIP GIRL! Jag bara älskar det programmet!

Och när det sorgligt nog var slut så blev Michelle otroligt sugen på knattar, så vi tog på oss våra jackor och skor och satte fart mot Coop xD
Och då helt plötsligt så var vi inte alls trötta längre!
 
När vi äntligen kommit till Coop blev det godiset direkt! Haha, Michelle köpte 2 delicatobollar och MASSA knattar, och jag köpte äpplemer! xD
  

Utgång

Nej, nu måste jag verkligen stänga av datorn och fixa det sista  xD Annars gör jag det i sista sekunden som alltid, och det vill jag icke!
Men iaf. HA det bra

PUSS!


Dagens Outfit

Som jag lovade skulle jag lägga in på Dagens Outfit (: Och här är det

  

Jeans: Victoria beckham
Blus: Sun Shine
Skärp: H&M
Skor: Attitude ( din sko )


What the fuck^

Haha, igår ringde och smsade jag Michelle vid halv 12. Efter ett tag hajjade jag att hon sov, men iaf. Imorse så fick jag ett sms av henne där det stog att hon visste inte om hon hade drömt eller och jag verkligen hade smsat eller ring! Och på nått vänster så hade hon tagit bort mina sms! HAHA!

Igår som vanligt så var jag på stadsbiblioteket och pluggade, asså på nått sett så koncentrerar man sig mycket bättre där än hemma.. Iaf vid halv 4 kom Michelle och var så otroligt stressad att det knappt gick att prata med henne i början. Men innan jag skulle åka på träning så pratade vi och garvade som tusan åt Björn Gustavsson, som nu har blivit våran Idol ()=)
Sen åkte jag på Boxningen med sabrina. Å fy satan vad det var jobbigt! När vi skulle köra på säckarna så fanns det ingen lvar åt mig och Sabrina så vi fick ställa oss vid varsin. Och naturligtvis så hamnade vi med dom kralligaste av dom alla! herre jösses. Man vågade inte sluta och vila, för då var dom på en och bah; Kom igen nu, Bara 1 minut kvar! Kom igen, ni orkar det här! Fy satan säger jag bara!
Sen åkte vi hem och jag duschade och åt lite middag, sen vare pluggning som gällde för mig. För att idag har jag 2 prov! Projekt och Företagande och Religion ( Kristendomen )
Efter att jag gjort proven idag så ska jag in till stan och förhoppningsvis så kommer jag att hinna plugga lite innan jag ska möta Jennifer, Michelle och Lollo för att ta en fika med dom :)

Måste bara säga att, MICHELLE jag hoppas att ditt ord där " What the fuck" ska hjälpa mig nu när jag ska göra proven! Ja asså hon menar att jaa, det får gå som det går helt enkelt.

Nej nu måste jag upp och duscha och fixa mig lite.. Idag lovar jag att jag ska lägga upp lite bilder på både outfiten och från fikat (:  ( glömde ju det förra gången jag sa att jag skulle det xD )


Måndag

Har precis vaknat, och just nu äter jag 2 laktosfria frukt yoghurtar.. Med jordgubb&blåbär i den ena och hallon&blåbär i den andra (: Dom är faktiskt goda, det trode inte jag..

I natt, eller nu innan jag vakna, hade jag så otoligt hemska mardrömmar! Vaknade t.o.m med huvudvärk! Hah..
Men iaf. Nu ska jag gå ner och kolla på en film innan jag ska upp och göra mig i ordning för att åka och plugga..

Ha en trevligt dag allesammans!


My Heroine



Denna låt är den bästa som finns just nu!

Bad day ^

       


Söndag

Söndag igen..
Tiden går så äckligt snabbt! Vaknade iaf runt 10.. Gick bara ner och tog en macka och drack lite vatten sen gick jag ut och gick i 1 timme. Så otroligt skönt!

Ska upp och damsuga snart och sen duscha. Alla kusiner kommer vid 2 :) Ska bli så skoj att träffa dom igen!


Allt som allt

Igår va jag med Michelle först på stadsbiblioteket och pluggade (: Sen var det tänkt att jag, hon, Lollo och Jempa skulle gått på fest, men då blev det inte. jag fick stans huvudvärk och vi orkade bara inte. Vi va så trötta och mådda halvt dåligt! Så det blev en hemma kväll med dom och otroligt mycket skratt :D HAHA!
Michelle sov hos mig igår för att vi skulle in till stadsbiblioteket idag. Fick upp henne vid halv 11 är faktiskt riktigt stolt :)
Så nu har vi varit här sen 1, och hon gick precis för att hon skulle shoppa med sin farmor och jag sitter kvar här och skriver lite på bloggen och pluggar lite om Italien. Så booring! Ska hem snart och städa, gäster imorn!

har varit väldigt duktig den här veckan så nu förtjänar jag mycket godis och bara allmän slappning! Haha ()=)

Redy, set, GO!

Äntligen är jag klar, har gjort mig iordning och nu ska jag gå strax!
Bussen går 25 så jag måste gå om typ 10 min kanske (;

Men jag skriver sen igen. Ska ju faktiskt till biblan och där har dom datorer xD
Lägger in blider sen på outfiten!

BYE!


Vårkänsla

God morgon allesammans (:

Nu är klockan 10 när jag skriver det här. Så skönt, Vaknade vid 9 av att mamma kom in och sa god morgon :)
Sen låg jag kvar och bara mös i sängen, ringde michelle också för att hon ville det, det är så skönt att kunna ligga kvar! Nu när jag mår som jag gör..
Ska vara inne i stan för att plugga med michelle idag. Och det är så otroligt fint väder ute! Det är liksom blå himel och solen lyser lite smått så där på husen.. Sååå mysigt.. Snö dropparna har kommit upp också! Jag gillar den här tiden på året. När sommaren snart kommer :=)

Nej, men nu ska jag nog inte skriva så mycket mer. Gör det lite senare..

Over and out!

Singing time!

Har precis övat sång i typ 1 timme nu! Låter okej. Men är inte nöjd!
Och nu har Tomas bestämt att jag ska sjunga för honom i telefonen för att jag måste öva mig att sjung inför andra..
Han verkligen försöker övertala mig, men haha det funkar ikke!


Lugn kväll

Det har varit en rätt så lugn kväll faktiskt och en rätt så lugn dag (:
Jag åkte in till stan med mamma, eller hon hoppade av vid sundbyberg. Men jag kom till stan runt halv 12 och då träffade jag Michelle.Vi käkade lunch på Bk.. Vi är så onyttiga, men vi är värda det! Sen så hängde jag med henne till hennes skola, haha så skoj att faktiskt äntligen kunna hitta till den!
Stannade där till typ 1 då hennes lektion började, och då drog jag mig till stadsbiblioteket och pluggade till halv 4 då Michelle slutade så hade vi sälskap till Brommaplan (: Jag fick faktiskt lite gjort idag iaf, va så trött idag. Orkade egentligen inte plugga. Höll på att somna framför böckerna! Haha, så typiskt mig! Men jag hann inte så långt att jag somnade ()=)

Iaf nu på kvällen har jag och mamma gjort mat, det blev hamburgare. Sen så tog vi varsini chokladboll och en kopp te och kollade på en av filmerna vi köpte idag. Tonårsliv, med Lindsay Lohan. Den va faktisk riktigt bra :D

image51


Update

Äntligen hemma. Men får itne sitta här nu. Måste hjälpa till med maten. Skriver sen :D

Ha det bra så länge , Tjingeling <3


Godermorgon!

Tja tja!

Nu har jag ätit frukost med mamma, och ska nu gå och göra mig iordning för att sedan åka till stadsbiblioteket! Känner mig så otroligt duktig! Så jag kommer skriva lite senare om min dag! För nu måste jag verkligen gå upp och göra mig iordning!

Tjingeling


Update

Asså är det bara jag som Inte är trött?!

Panik

Asså, jag har börjat få lite panik inför sommaren, jag har ingen snygg bikini.. Och jag kollar för fullt nu!
Men den här? Va sägs?


MITT ANDRA HEM!

image48
Båstad, mitt allt! Jag bara älskar mitt landställe, jag skulle kunna bo där!

 Min älskade skåning Pierre! Saknar dig fruktansvärt mycket!


Förälskelse direkt!

   

Så otroligt fina skor! Förälskade mig i dom direkt! tihi ()=)


Träningsvärk!

Asså jag har verkligen fått träningsvärk! Kan knappt gå bra, det känns som om jag har vrickat båda fötterna! Så ont har jag! Och inte nog med det så hade jag dans träning idag! Ännu mer träningsvärk kommer att anläna till min käre kropp!

Iaf, nu är jag helt nyduschad och känner mig riktigt fräch.. :) När jag kom hem så såg jag att mamma köpt semlor, blev så glad, eftersom att hon inte hade köpt det igår(: Så nu har jag ätit upp den, den bara slank ner på 2 röda! Haha! Och själklart har jag en kopp te till det ()=) Asså te har blivit min drog!
Har även varit på stadsbiblioteket idag igen och pluggat. Känner mig riktigt stolt. Ska skicka iväg 5 engelska papper imorn till min engelska lärare :D

Fett me nice asså ^^


09.41

God morgon God morgon!

Tralalallalalal! Åh vad jag vill sjunga, men min andra lillebror har studiedag idag, och han sover! Så jag får ta och hitta på något annat..
Mina bröder va så snälla igår, så att dom spelade in Gossip Girl åt mig :) Så det blir nog så nu att jag gör mig en macka och sen tar min kopp te, och går ner och kollar på Gossip Girl med min frukost :D

BYE!


Går i mina öron



 

Effektiva

OMG vad jag har varit effektiv idag.
Dagen har ungefär sett ut så här:

- Jag vaknar runt halv 10. Äter frukost och pluggar lite.
- Jag och bror går ut och springer/går i 45 minuter.
- Äter lunch och får otroligt stressigt!
- Åker in till stan och möter Michelle
- Vi fikar
- Sen går vi två till stadsbiblioteket och pluggar i 2 hela timmar! Jobbig, men otroligt bra!
- Sen blir vi två små effektiva flickor så otroligt hungriga att vi nästa springer till t-banan för att ta oss till plattan där vi sätter oss på BK ( burger king) och äter middag :) Onyttigt men väldigt gott när man är hungrig!
- Sen övertalar hon mig att springa med henne, så jag hänger med henne hem och vi sätter på oss träningskläder och går ut och springer i Hela 1 timme!
- Och nu sitter jag här, har nästan precis kommit hem och ska strax duscha ()=)

Jag har varit så effektiv idag, vilket Michelle också har! Äär så stolt :)
Nej, men nu ska jag ta och tacka för mig. Ska upp och duscha sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite (:

Godernatter


Semeldagen

God morgon (:

Nu har jag ätit frukost, mailat lite, och bara är så trött fortfarande! Måste ut och gå snart! Måste verkligen komma igång med det igen, Även om jag redan tränar 4-5 ggr i veckan! Men jag känner mig så otränad! Hah, men jaja..
Måste plugga lite också innan jag ska in till staden för att möta Michelle för at vi sen ska gå och plugga på stadsbiblioteket :)

Och glöm icke kära vänner att idag är det Semeldagen :D Jag bara längtar tills jag får äta en ()=)

image43


Tralala

Asså CSI NY är så spånnade just nu för tillfället! Jag villså vet vem det är som ringer Mac hela tiden och som nu återlämnade hans resväska med en blodig vit tröja!
Imorgon ska jag plugga på dagen, sen blir att dra sig till stan för att träffa Michelle :) Vi ska sätta oss på Stadsbiblioteket och plugga ()=) vi är så duktiga tycker jag.. Att vi ens orkar. Men va säger man.Plugga måste man! Tyvärr hur tråkigt det än är!

Nej, men nu ska jag nog sova.
GOD NATT!


Ambisiösa Johanna

Tjena Tjena,

Har precis ätit middag, var så hungrig och nu är jag så mätt i magen! Haha.. Så nu lär det bli mer pluggande. har precis gjort klart en till engelska grej, så nu är det engelska bokrecensionen som väntar /:Boooring, men måste göras tyvärr!
Ska ner snart och kolla på "shakespeare in love" Alla i min klass har sett den förutom jag, och jag måste se den. Så min otroligt snälla mamma fick hyra den åt mig :) Någon som har sett den?
Sen lär det bli CSI NY klockan 21.00.. Det är så bra, jag älskar det programet :) Ikväll skulle det tydligen handla om inbrott hos rika och berömda och han Flack blir vitte till ett av inbrotten som är hemma hos hans flickvän.. Uhh Spännande xD
Haha!

Nej, nu måste jag plugga för snart ska jag kolla på Shakespeare in love, jag hoppas verkligen att den är bra, annars kommer jag dö! Eftersom att jag Måste kolla på den!

 


Bikini

image40   Denna bikini är så fin.. Skulle så vilja ha en sån (:


Nytt



Jag hafr verkligen fastnat för den här låten! Så bra ()=)

Sömn

Gud så skönt, har precis vaknat efter 45 minuters sömn! Det va så skönt att bara få kunna lägga sig på soffan och somna på en gång!
Sånt är lite mysigt tycker jag.. :) Nyss ringde min lärare och undrade om prov och hela alltet.. Jag har kommit fram till att jag verkligen inte gillar prov.. Man får ju fan black-out på varrenda prov? Inte sant? Eller vad säger ni?
Ja iaf, nu ska jag som jag sa förut, plugga lite och till det ska jag ta lite glass och min kopp te (:

Bye Bye


Typ rensdag

Tja Tja,

Idag vaknade jag tidigt igen! Asså jag hajjar inte varför jag gör det /: Men iaf. Tog på mig träningskläderna och gick ner till köket där mamma och mina 2 bröder satt och åt frukost. Frågade mamma om hon ville hänga med ut och gå, och det ville hon (: Hon blev så glad över att jag frågade! Tihi
När vi kom hem, orkade jag inte vara nyttig. Utan tog en tallrik film med K-special red berries (: Gotti gotti ()=)
Sen har jag pluggat lite engelska, tråkigt men måste göras tyvärr /: Nu har jag tagit en Lååång pause och då åt jag lunch som bestod av Quinoa, köttfärs, kycklingbitar och sallad (: Sen har jag varit riktigt duktig, har rensat i några lådor som ska upp till vinden. Jag har typ bara slängt ner en massa skit där som jag slängde nu. Känner mig rikigt nöjd..

Nej, om man inte ska ta och plugga lite till nu. 1 timme till kanske man orkar xD

Puss&Kram


Mysdag (:

Åh, idag har det varit en riktigt mysig dag :)
Den började med att jag åkte och kollade på lägenheter med mamma, carola och min lillebror.. Så FINA! blev Totlat förälskad i dom! Sen skjutsade Carola hem oss, och jag tog en apelsin till lunch, hah! Sen tog jag bussen, 117 mot brommaplan, och Michelle hoppade på, på vägen (: När vi kommit till Brommaplan mötte vi Jennifer och sen bar det av till staden där vi skulle fika på John Chriss. Så mysigt :) Dit kom även Ida, haha dom är så söta dom här 3 flickorna! Man kan inte sluta garva ()=)
Vi kom dit vid typ halv 3 och gick inte därifrån förens vid 5! Tiden går fort när man har skoj, som man brukar säga. hah! Sen bar det hemmåt iaf. Jag och Michelle åkte till Brommaplan. Och eftersom att vi alltid har den turen att behöva vänta på 117 för att vi precis missat den eller för att den är försenad som kom jag ihåg att hon skulle till Sara och att hon ville ha godis, så jag föreslog att vi skulle gå till konsum och köpa det. Hennes svar va : Asså, joahnna. Ja jag säger det!  du e så bra på att effektivisera tiden " HAh, ja det kanske jag också skulle säga. Men Ja, snart kanske man t.o.m. får Nobelpriset med titeln " Den som är bäst på att effektivitera tiden" ^^ jag skulle inte bli förvånad om det kommer att finnas ett sånt pris i framtiden och om jag skulle få det ^^ HAH!

Nej, men nu kanske man ska ta och sova, det är ju trots allt skola imorn, SUCK! ÅH FUCK min säng är icke bäddad och jag orkar verkligen inte bädda den! Aja,

Godnatt allesammans, Sussa så sött (:

asså som sagt; jag ÄLSKAR denna man!




Favvo



Min och Michelles favvis låt! Love you girl!

Idag

Typ från och med idag är mitt liv förändrat.. Singel sedan 2 dagar tillbaka. Känns förjävligt. Men men, inget jag kan göra åt saken. Iaf..
Har snackat med Jennifer och Michelle Idag i telefonen. saknar dom två så fruktansvärt mycket.
Asså jag har verkligen INGENTING att göra ikväll. Det kommer nog sluta med att jag hyr film och köper godis och svullar framför tv ^^
Jag kommer nog få åka själv och hyra film. Mina otroligt sega bröder till egon orkar icke! Ibland blir jag lite irriterad på det. Men vad ska man göra?  Haha!
vet inte vad jag mer ska skriva. Lär inte bli så mycket mer idag. kanske lite senare, om jag orkar!

Nej, nu ska jag kolla på Disneydags med bror. Och sen blire Bring it on again :D


Sommar

Sitter och kolla på massa bilder från förra året, på från thailand och sommaren. Har sett att jag blivit riktigt bra på vissa som jag absolut inte tyckte förut! Och jag har kommit fram till att jag saknar förra sommaren och att jag längtar till sommaren 2008 nu!

Give me Give me Summer 2008!

             


Let's Dance

image28

Let's dance, get on the floor!

Vem tror ni åker ut?


1 februari

Herre jösses vad tiden går snabbt!
Alldeles nyss började ju jag i skolan! och nu är det redan 1 februari! Fast det är rätt så skönt, 1 dag närmare lovet och idag är det dessutom fredag (: Alltså HELG!
Idag fyller min käre far år :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS Pappa =) <3 Så idag ska vi äta födelsedags middag, gotti gotti ()=)

Vid 3 ungefär slutar Michelle i skolan, då ska jag möta henne och så ska vi fika och bara mysa på vårat café.. Åh vad jag har saknat henne! Det är flera dagar sen vi träffades..
Sen ikväll kommer Let's dance! Jag bara så älskar det programet!

Nej nu ska jag gå och duscha tror jag. Så jag slipper stressa sen! Gud så smart jag är ()=)


Stämmer



På nått vänster så passar den här låten in på mitt liv.. Allt som hände, som har hänt..

ÅH, jag saknar dig! varför blev det så här? Jag älskar dig fortfarande!

RSS 2.0