Mys i stan

En dag som denna va värld att spendera med Michelle på gräsmattan i rådmansgatan





Malta låtarna som spelades galet mycket




Måndagens party bilder


Johan och Robin


Sanjin

Jag, Sanjin och Robin


Johan och Robin

Sötnosarna tillsammans, Johan och Självaste Robin

Hemma

Sådär då, då va man hemma i Sverige igen.. Känns så tråkigt! Hade ju så sjukt kul där nere!
Igår så drog jag på en fika med Sanjin och Johan runt 4 sen bar det hemmåt efter ett par timmar till Johan där vi 2 bara satt och snackade och han skulle städa och hålla på! Haha, mycket städande vet jag faktiskt inte om det blev.. Men jaja.. Jag tog över datan iaf, och väl på skype så övertalar både robin och sanjin mig att förlja med ut, för att det är min sista kväll.. Jag som hade värsta planerna på att lägga mig tidigt för att vara pigg idag.. Men så blev det inte riktigt..
Det slutade alltså med att jag följde med ut, och blev kvar ett bra tag på krogen med dom och deras kompis Scott.
Så sjukt kul! HAHA! Jag, sanjin och robin körde stången! HAHAH! Så klockrent att 2 killar i 22 års-åldern dansar mot en stång! HAHA! Man kunde alltså inte mer än att bara garva!
Jaj, iaf.. Det slutar med att vi drar oss hem vid halv 4 och jag hänkar med robin hem för att jag inte vill gå hem själv, så vi sätter oss hos honom, medans scott lägger sig och sover, och snackar till 6 på morgonen! 
Då va det ju bara för oss att börja gå mot mitt hotell, eftersom att jag inte hittade där, så att jag kunde duscha, packa det sista, och försöka hinna äta frukost innan taxin kom 8! ^^
Så nu hela dagen har jag bara suttit på planet och sovit sovit!

3 min left

Ja men dasa, da va det bara 3 minuter kvar pa denna langa data tid..
Nu ska det ivag och shoppas lite.. Tror jag ska ga in pa Zara igen och kanske kopa en annan klanning som va sa himmla fin! Men jag har inte bestamt mig an..
Ni far se bilder pa den jag kopt nar jag kommer hem..
En annan sak jag MASTE gora ar att ata lite tror jag.. Haha, har inte atit sen frukost..

Oj oj, nmu maste jag verkligen stanga av denna data...

PUSSSSSS

Hmm ..

25 minuter kvar pa data tiden, och jag vet icke vad jag ska gora!
Forslag??

OMG!

SOLEN SKINER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAY!

Sista koret nu!

Jaha, da satt man har igen ^^ Haha, jag har verkligen inget liv! Joda, men vadret ar lite battre idag iaf.. Tur det, annars vet jag icke vad jag skulle gora!
Skulle ha akt till Valetta idag, men jag vagar inte. Med tanke pa hur det va forra gangen har jag inte fatt modet an att gora det. Mitt hjarta dunkar i 190 bara jag tanker pa det.. Vilket avgjorde att jag inte aker dit, det far helt enkelt bli en annan gang, nar jag kommer hit..
Sa idag blir det shopping igen i Sliema centrum och packning av alla mina grejer ikvall, sen antar jag att om Johan vaknar sa kommer val vi hitta pa natt om han mar battre idag.. Han klagar pa att jag smittat honom, vilket jag inte har kunnat gora.. Men men, sant man far ta nar man ar har.. xD
Nej, skojja bara.. men aa, lite trakigt att han inte mar bra!  Igar nar jag hade kommit hem till hotellet sa dog jag typ i sangen, va sa sjukt trott efter mandagens lilla festande. (a)
Men det va sa vart det att vara trott, for sa kul jag hade i mondags har jag icke haft pa lange! Sa otroligt roliga killar har jag aldrig mott forut! HAHA!
Aja iaf, tror jag ska ta lite bilder idag ocksa, har faktiskt inte gjort det.. :/ Fy pa mig.. Men det kommer, det kommer xD
Men jag kan saga sahar, att allt ser precis likadant ut som nar jag va har for 2 ar och 9 manader sen :p Sa varfor ta en massa nya bilder.. Och jag tanker inte ta en massa pa mig heller, bara trakigt har jag kommit pa.. Men bilder fran i mondags kommer komma :d

Ha det sa bra nu, see ya all tomorrow, back in sweden!


Maste erkanna att jag icke vill hem! 

Tisdag

Hej igen alla...
Nu sitter jag har igen pa internetcafet och degar.. Vilket jag gjort hela dagen, sa ska nog inte saga sa mycket xD
gardagen, blev sjukt lyckad.. som jag skrev i det andra inlagget skulle jag ga till sliema centrum for att shoppa, vilket jag gjorde.. Hittade en skit sot tubklanning pa Zara som jagh kopte, blev HELT foralskad i den! Efter shoppingen sprang jag nastan hem for att det regnade sa otroligt mycket! Val pa hotellet la jag mig i sangen och somnade.. Johan den skiten vaknade inte forens vid halv 3 da han smsade mig och vackte mig.. Det va ju bara att ga upp och hoppa in i duschen for att sedan forsoka hitta till filuren! Vilket inte va sa enkelt, han skyller pa att jag ar dalig pa att hitta, men tro mig. Men hans beskrivning gor man inte det ;) Johan laser du detta sa vet du jag har ratt.. ;)
Jaja, iaf. Val hos Johan bestammde vi oss for att va kvar och sitta ute pa deras balkong i solen, SOM DA HADE KOMMIT FRAM! och bara snacka skit och dricka lite vin..
Fick ocksa reda pa att vi skulle ut med hans 2 kompisar pa kvallen, vilket jag inte va beradd pa.. Men man lever bara en gang, eller vad sager man? :p
Sa runt 6 sa drog vi till hans kompis Sanjin och borjade spela pyramiden, som jag hela tiden forlorade pa, for att de kom med sina regler att man va tvungen att saga "jag alskar ...", inte saga ja eller nej och dricka med vanster hand, allt detta va man tvungen att komma ihag, men tror ni inte att de satte dit mig genom att fraga en massa frogor som man bara kunde svara ja eller nej pa?!? JO! Sa arg, men man garvade ju som, tusan! Sen runt 9 kom Robin ocksa! Mycket trevligt..
Efter allt spelande dansade vi som galningar och skrattade annu mer.. halv 11 tog vi en taxi till stan och satte oss pa en krog och snacka skit och drack lite till..
Sen kom aven Johans kompis Susanna och joina oss! Vi dansade ytterligare och sjong kareoke! Natten bara rullade pa, och vi kom inte hem forns 4.. lite dumt kanske, med tanke pa att jag skulle upp till 9 och ata frukost ^^
Jaja, dagen idag har varit valdigt lugnt. Drog hem till Johan ett tag for att ladda mobilen.. Satt dar och degade med honom och Jocke ett bra tag innan jag blev sa hungrig att jag va tvungen att ga for att handla med mig mat till hotellet :p Korde pa en kyckling borgare med pommes..
Ikvall ska jag inte gora ett skit, forutom att ligga i sangen och lasa min bok och ata en massa gott!

Haha, juste maste bara saga.. Jag har 2 nya smeknamn som Johan kom pa igar! Ena ar Golddigger och andra ar Kiddo

Kyss och kram fran Malta

message from Malta

Hej alla!
nu sitter jag inne pa internetcafet och skriver lite.. Har precis handlat lite gott och ska val snart traffa Johan igen om han vill vakna ^^ haha..
Iaf, resan ig[r va ett helvete. jag verkligen hatar att flyga, men flygvardinnorna va helt underbara mot mig, jag fick traffa piloterna innan vi skulle lyfta och prata med dom sa att jag kunde lugna mig lite grann. och sen nar vi skulle bestalla mat sa ville jag ha en wrap, och innan jag hann saga vad jag vill dricka fraga hon om jag ville ha vin till, och det tackar man inte riktigt nej till..
Val framme sa traffade jag 2 svenska tjejer som inte heller fatta vad taxin va, sa vi delade taxi. Sa schyssta tjejer, och det visade sig att en av tjejernas kusin kanner Johan :p jag ar faktiskt lite avis pa dom for att de skulle pa jobb intervju idag sa de kanske skulle flytta hit om de for jobbet!!!
Iaf.. Nar jag kom till hotellet sa fick jag ett jatte stort valkomnande av han i receptionen, jag fick min nyckel och sen va det bara att aka upp till min vaning och borja packa upp.. HAHA, vet ni va det roliga i det hela ar? Jag bor precis pa samma stalle som forut for 2 ar sedan xD Och jag har rummet mitt emot Johan och hans brorsas jobb! Sa kul!

Igar nar jag kom va det 14 grader och sol. pa KVALLEN! Idag, ar det inte lika roligt vader. Men nu ska jag snart upp till mitt rum och lamna det jag handlat sen ska jag in till Sliema centrum och shoppa tror jag :P Ar lite shopping sugen... Man kommer ju ihag hur det va forut. Men nu kan jag bestamma lite sjalv ocksa. och nu vill jag shoppa, eller ja iaf kolla i butiker, och da tanker jag gora det :D

Nej nu har jag bara 9 minuter kvar och jag vill hinna gora lite annat. Men jag skriver sen igen antar jag.. For dom har oppet lange dessa filurer!


PUSS OCH KRAM FRAN MALTA!

nästan klar

Så nu är jag nästan fördig packad.. har bara lite kvar.. typ toa-grejerna med andra ord xD
Men just nu har jag tagit en paus, va så hungrig och snart ska jag upp och duscha... Ska faktiskt åka inom 1 timme kanske^^

 

Bye Bye

Nu ska jag snart åka hem till pappa med mamma, för att fixa det sista med packningen, ipoden, kameran m.m. för att sedan vid kvart över 1 åka till arlanda :D
Drar ner till MALTA nu ett tag bara för att sola och bada, shoppa och sånt där ni vet xD
Jag kommer ha tillgång till internet där nere också så jag kanske slänger in ett inlägg när jag har tid. :)

Nej nu måste jag fixa iordning här hemma först.. Skriver ett inlägg på arlanda

xoxo



Plutten





Plutten har blivit så stor. Jag saknar honom så!

SKORNA!!

   

RSS 2.0