London!

Ja som ni vet så har jag varit i london. Men jag har inte kunnat uppdatera i bloggen för att jag bor hos mamma nu och där har jag ingen dator..
Men nu tänkte jag att jag skulle försöka att lägga in lite bilder från självaste london! 

       

Det här får räcka för nu måste jag kila.. Fler bilder kommer upp :p

Avkoppling på hög nivå

Idag har det varit en sån här dag då jag inte gjort ett jota! Vaknade av att pappa ringde vid 10, då jag gick upp för första gången och åt en youghurt. La mig i min säng och läste lite i Harry Potter. Ni vet ju att man blir väldigt trött av att läsa så jag somnade efter bara 30 min kanske :P Andra gången jag vakna haha, ja då va hon halv 2 och då kom pappa hem också en snabbis för att sätta på en tvätt för att sedan åka till golfbanan igen och spela vidare med sina två gamla jobbakompisar som är här nu (:
Sen har jag spelat lite tennis med mina bröder, men det varade inte länge för att min rygg inte palla med det /:  Asså kan ni fatta, jag har fortfarande ont sen mer än en vecka tillbaka! INTE OKEJ!
Men jag har fått massage av pappa lite då och då för att det kan börja göra sjukt ont och då gör det så ont att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!
Pappa har föreslagit att jag ska gå till naprapaten här i båstad för att han är grymt bra, men det tänker jag icke göra! Men det här kommer ju att ta ett bra tag innan min rygg är helt återställd igen, som pappa säger kan det vara en stukning i rygg musklerna i svanken. Men men, nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker till London med Sabrina, ska bli sjukt kul. Men det roligaste är att båda är flygrädda så jag vette tusan hur detta ska gå. Men det löser sig hoppas jag (a)

Ska försöka lägga in bilderna idag, har inte kunnat göra det för att datorn är så otroligt seg och sidan funkar inte ibland. och då ger jag upp ^^ Men nu ska jag försöka iaf :)


Båstad - Falsterbo - Danmark - Båstad

Efter att ha varit med pappa på en konsert i falsterbo så är man hemma igen :) Vi åkte dit igår och när vi kom va de lunch direkt nästan, den va helt okej, det va ris med friterad fisk.. Efter lunchen beslöt sig mina bröder för att sova i bilen, och när man själv kommer dit och vill sitta i baksätet, går det? Nej ^^ För dom har tagit ner hela sätena så att jag knappt fick plats, dom ungarna! Inte snälla asså! Men men, vid 2 först fick vi vårat rum och haha jag som är så rolig nästan springer dit och bah: JAAA!!! (a) Eftersom att jag hade halvsovit i det såkallade "baksätet" haha..Blev jag lycklig när jag fick en säng, svar ja :)
Sen iaf gick vi runt och strosa runt så först lyssna vi lite på dom som skulle uppträda vid 8. Dom va grymt bra! Sen blev det en promenad till konsum där pappa tog ut pengar och sen blev det ytterligare en promenad till en glasskiosk längre bort där vi köpte var sin glarre :D MUMS..

Vid halv 7 var det middag för oss Vip gäster och då blev det kyckling inlindagt i bacon med en potatis röra typ med purjolök och en massa annat gott. ja asså missförstå mig inte nu, det va ingen puré haha, utan potatis fast strimlat i små bitar :P
Typ som mini mini pommes xD
Sen vis 8 började det efterlängtande uppträdandet. Och vet ni vem som va där? Jo Linda från Lambretta! Hon är grym live.. Det var också en stå upp komiker där som va hur rolig som helst, garva ihjäl mig på alla hans skämt! Sen sista killen som sjöng fråga om vi ville lyssna på en ballad eller rock, och självklart blev det rock! Han va grym och alla gittarister rock loss som satan och vi gäster hade sjukt kul! Men den sista som va uppe på scenen var min kära far som höll ett tack tal eftersom att han var den ända från försvaret som kom ifrån sthlm :)
När jag kom tillbaka till rummet la jag mig direkt i sängen och lästa ut 5 boken med Harry Potter! Och jag har redan börjar på nummer 6! Riktigt bra =D

Idag på morgonen blev det frukost vid 8 för att vi sen skulle gå ner till stranden och kolla hur det såg ut där, sen blev det att vi åkte ännu längre ner i sverige så att vi kom längst ner och sen bar det uppåt igen då vi åkte till ett hus som är byggt som en skruv, lite läskigt faktiskt att stå nedanför och kolla upp på huset. För det ser ut som att den ska rasa vilken sekund som helst ^^ Efter mycket och moment tog vi öresundsbron över till Danmark för att vi skulle äta lunch i köpenhamn. Strosa runt där ett tag efter den goda lunchen och sen blev det att åka till Helsingör fär att köpa en glass och sedan åka hem igen hit till båstad!
Det har varit en helt underbar dag, igår va också helt lyckat!

Det kommer in bilder snart från dessa dagat, ska bara ladda ner dom (a)
Skriver igen sen! PUSS

En dag i väla :=)

Idag har jag varit i Väla centrum hela dagen med pappa och mina bröder :) Vi började med att äta lunch och jag åt en otroligt god wook med nudlar :)

Sen gick vi till olika affärer och jag hittade en jättefin tröja för 80 kr :) En man kan ha i höst väldigt mycket, men nu också.. Ni vet, det är ju re nu, även här nere i skåne ;D

Iaf, sen hittade jag en grymt fin väska på HM också. mycket stolt (: Imorn ska jag till Malmö för att gå på en konsert som är anordnat av försvaret. Ska bli mycket trevligt. Efter det så blir det köpenhamn och sedan helsingör :)

Så nu kommer jag inte kunna skriva på typ 2 dagar om det inte finns en dator där vi ska bo.. Men när jag kommer hem hit igen så ska jag lägga upp bilder från malmö och sen det jag shoppat :)

Godnatt<3


Måndag

Idag är det sista dagen michelle är här! Så otroligt tråkigt, vill inte att hon ska åka! Men vi kommer att ses om typ 2 veckor igen :) Men 2 veckor är en väldigt lång tid!
Efter att jag och michelle packat alla hennes saker hemma så gav vi oss ut på en prommis i ösregnet till centrum för att vi skulle hämta ut hennes tågbiljetter. Och nu sitter vi här på biblan igen ^^. HAHA! men det är bara för att det är så mysigt här(a)
Vet ni? Om typ 8 dagar åker jag HEM. Och då ska jag till London baby! Det börjar närma sig nu :) Mycket trevligt..

Men jag orkar inte skriva mer nu, jag är för trött för det. Jag får helt enkelt hoppas att pappa har fixat datan hemma så kan jag skriva mer ikväll. Tänkte gå och sätta mig brevid michelle nu som sitter snätt bakom mig(:

PUSS

Soolning

Idag vaknade jag och michelle hyffsat tidigt iaf :) Gick direkt upp och la oss på vårat tak och sola i hal 3 timmar..
Sen kom min kära lillebror och ville att vi skulle hänka med till bryggan och bada, men det ända vi sa va "Lite till bara, om 5 minuter kan vi gå ;D... Vi LOOVAR! " HAHA, tänk er mig och michelle ligga och sola och säga så, snacka om att INTE vilja bada utan bara vilja ligga och pressa ;p Men tillsist iaf så hängde vi med och jag kan säga det, det va väldigt varmt i vattnet. Första gången jag inte står och velar innan jag hoppar i (a) Mycket stolt över mig själv :)
Efter badningen blev det solning i ytterligare 40 min innan vi gick ner och duscha och gjorde oss i ordning för att åka in till biblan, där jag sitter nu, och skicka iväg en jobb ansökan till michelle, boka Bullet biljetter och kolla på kreta resa inför hösten som vi två ska göra :D
Mycket skojsigt :=)

Så det där va min dag hittills iaf, maten väntar nog när vi kommer hem (om pappa har satt igång grillen) och sen ikväll ska jag och michelle spela TENNIS! hah, ska bli mycket intressant hur det kommer gå för oss. Och eftersom att jag fortfarande har ont i ryggen efter min Otroligt fina dykning jag gjorde i förrgår så får vi se hur länge jag orkar spela. Känner mig som en gammal tant som har ryggproblem! Inte okej asså!

Nej nu ska jag kolla på Kreta resa med michelle som sitter här brevid mig :) Skriver innan jag går!

PUSS

RSS 2.0