Servering till 3;orna....

.. Asså Gud va jag va nervös idag! Icke kul! Men min morgon började med att jag va tvungen att åka till Vällingby, till labbet, för att ta lite blodprover eftersom att jag ska till min läkare på måndag och se om nått inte stämde.. Är lite nervös för att det är nått fel, men det tror jag inte!
Efter läkaren åkte jag med fart till skolan för att vi skulle fixa iordning salen med bestik och allt så att allt var fint tills 3;orna skulle komma och äta lunchen! Vi då som hade fruktansvärt tur fick samma mat som 3 orna skulle få. Så gott! 3 rätter, trodde inte att jag skulle orka med det, men haha det gjorde jag :D
Att servera 3 orna va så kul, men jag va så nervös för att jag skulle spilla pomac över dom när vi skulle hälla de i deras smala champagne glas.. Ni vet ju hur smala dom är, eller hur?
Men som sagt, allt gick super och vi va sjukt sabba efteråt att diska allt och så!
Men nu måste jag kila, sitter nämligen på mammas jobb, så ska kila hem nu.. Skriver mer då!

TJAHO

Stadsvandring i Slussen :p

Jaa, nu ska jag snart åka iväg till slussen för att möta alla i klassen och ha en stadsvandring i Slussen innan vi ska till ett museum, tror det var om Bellman ^^
Vi ska även äta mat inne i stan och idag ska det ju bli superbra väder! Så har på mig en tuptop från H&M så att det inte blir så varmt, men det är det redan i mitt rum! Håller på att DÖ av värmeslag!
Aja, nej, ska fortsätta fixa mig nu..

Bilder från dagen kommer upp sen :D

PUSS


En försenad....

Lördags outfit! Ja, i lördags så var jag ju på M 18 års fest, jag hade så jäkla kul där :D

  

Här var lördagens outfit :)


Glass & Godis, nyttigt värre ^^

HHAA, japp! Idag hade vi typ inga lektioner, och ändå va det sista "riktiga" skoldagen.. Nu har vi bara slapp dagar kvar :D Såå nice! Åh nästaveckan slutar jag i skolan, wiie! Ska bli grymt mysigt :=)
Iaf, idag i skolan så gick jag och T för att köpa kaffe till henne, och då blev jag Självklart så Otroligt sugen på glass å godis! Så otroligt typiskt mig! HAHA!
Iaf, är på massas jobb nu och slappar för att jag är så stans trött.. Ska jobba idag också så jag lär lägga upp helgens outfit's när jag kommer hem för att imorn börjar jag kvart över 10 då vi ska ses inne i slussen för en rundvandring inne i stan för att sedan fortsätta det hela med att gå på museum om bellnan :D HAHA, Jag gillar den snubben asså! Nån mer än jag som gör det?

Nej, nu ska jag gå och hämta mer te! Eller haha, min snälla mamma gjorde det nu :D

We have a new STAR...

.. DUFFY


Dagens outfit

                                                

Här har vi dagens sol outfit :) haha, ja.. Iaf.
Nu måste jag gå och fixa lite, för snart kommer gästerna och efter maten drar jag till M :D

Kvällen outfit kommer upp senare eller imorn :)


School of Rock

Ikvällen inlädde med att efter shoppingen med L så åkte vi hem till henne för att möta hennes pojke. Sen skulle vilaga mat, men orkade nån av oss? Hah, svar nej ^^ Så vi drog in till stan och käka på donken istället.
Efter donken drog vi till karlaplan där dom skulle spela och vi kom i sista sekund innan våra älskade vänner skulle börja spela :D De va GRYMMA, och då menar jag verkligen GRYMMA! Men tyvärr så kom dom inte vidare till slutfinalen. Väldigt synd..
Efter det så drog vi alla hem till M och hade lite eftergrej :)
Runt kvart över 12 drog jag hem, men ska dit idag igen för att M fyller hela 18 år imorn :D

         


Shopping :)

Igår så mötte jag upp L i Vällingby för att jag skulle shoppa lite :) Haha, och att vara med mig när jag shoppar är inte det enklaste kan jag ju säga.. Jag är fruktansvärt velig. Men L valde ut iaf i outfit som jag tog med mig därifrån :)

1 .  2.  3. 4.

1.  Tubklänning från Gina
2.  Tubtopp från Gina
3.  Klänning från Gina
4.  Tuptopp från H&M

Fint va?`:)


FREEEDAG!

God morgon allesammans :)

Idag är det en underbar dag xD HAH! Ja, det är sant, och jag är på lite glatt humör faktiskt. Vaknade av att min lärare ringde mig och frågade om jag var sjuk, och jag sa ja.. Sen sa jag också att jag inte skulle stå i kök om jag var förskyld vilket hon höll med om..
Har iaf hunnit skicka iväg mina 2 sista rester till mina lärare, så nu är det ingenting kvar :D Eller jo städa rummet... Men det är en annan sak!

Juste, tänkte påminna er om att på SÖNDAG är det morsdag! Så glöm inte lilla mamma då!

Iaf, ikväll spelar Michelle och hennes band på östermalm och jag ska dit och hejja på henne! Jag hoppas verkligen att dom vinner tävlingen!  "School of ROCK"

Nej, nu är det mitt rum som kommer att stå i centrum för ungefär 1 timme.. Suck.. Men det är ett måste när man har gäster imorn ^^



Carrie Underwood - Ever ever after

Resor

Åkte till V-by för att snacka med M ett litet tag, även fast jag är förskyld så tog jag på mig kläder och åkte in... Det va kul att träffa henne igen efter många veckor!
När vi ändå va där så gick vi in på Ticket buktiken och hämta många kataloger om resor. För att vi båda två är sjukt sugna på att åka utomlands till Barcelona en weekend! Så det kanske blir så, who knows ;D (a)

Imorn blire ROCK ' N ROLL! Michelle och hennes band ska spela i en tävling! Hoppas verkligen att dom vinner!

Ska fortsätta plugga nu, TJAO

Förskylda Johanna

Jaha, och varför kan aldrig denna äckliga förskylning gå över? Aja..
Är inte i skolan idag för att vi har kök, och det är itne så smart att stå i ett kök om man är förskyld och hostar ^^ Men jag min smartboll glömde ringa till min naprapat igår och säga att jag var förskyld.. Så imorse va jag tvungen att gå dit för att fixa till min rygg, igen. Har typ 2-3 ggr kvar kanske..
Nu när jag kom hem, vet du vad jag gjorde då? Tihi. Satte mig fraför tv och kollade på avsnitt från Ugly betty och Despan :D Så jäkla bra :D Visst?

Nej, men man kanske ska ta och plugga lite? Har ju bara 1 sak kvar :D
KRAM


2 rester är avklarade!

Nu är klockan nästan 11 och jag är nu klar med 2 svenska grejjer jag hade kvar att göra. Det har tagit mig hela dagen i princip att fixa! HAHA! Men that's life när man sitter framför datan, man kan liksom inte undgå att logga in på msn och facebook xD HAH! jaja, huvudsaken är att dom är klara nu och att jag är glad över att jag bara har 1 sak kvar att fixa:) 

Nu ska jag upp i duschen och duscha innan jag ska krypa ner i sängen och lyssna på musik och läsa någon bra bok:) Tycker ni det låter mysigt? (a) 
Det tycker jag iaf :) Så, nu säger jag God natt allesammans! 

See ya! SCHMEEEK! <3 


Just a dream


Dont stop dancing

Just because the term is over ..

     
 


My head spins around ...



... when I hear Chris Brown

Helgen är över...

.. och imorn är det skola igen. Suck, tiden går snabbt när man har skoj :/
Igår vare dansuppvisning som gällde! SÅ JÄKLA KUL! Dans hela dagen, från 9 på morgonen till halv 10 på kvällen! Började med att vi hade rep vid 9 och sen åkte jag till skansen runt 12 då jag skulle fira min kusin som fyllde hela 23 år igår :D GRATTIS! (a)
Men jag skulle vara tillbaka vid maxim vid 10 i 3, för att vi då skulle börja göra oss iordning för första föreställningen vid 4,  och då kom snälla E och hennes mamma och hämta mig vid grönan typ för att det va så mycket kö och grejs.
Klockan gick och klockan blev 4. Vi va nummer 13! Så äckligt nervös som jag va igår har jag inte varit på väldigt länge! men det gick bra, lite små fel bara. Men dom syndes typ inte :D Sen vid 7 va nästa föreställning och då skulle familjen komma, tror ni inte jag blev mer nervös då eller? Jo klart som fan att jag blev! haha. Men måste erkänna att det gick mycket bättre den här gången än första..

Vår grupp ägde, va bara tvungen att säga det!

image163    

Ja, bilden på mig är inte speciellt fin. men Wtf jag bjuder på den! xD


everytime....

I here this song I think about you.


Juste!

HAHA, glömde säga att det var 7grader ute.. Eller det är det hos mig iaf! xD


vaknar ....

till fint väder idag :) blå himmel och sol.. Men är det varmt? Måste fan kolla asså! Vill icke frysa så mycket som jag gjorde igår! Jag hade 3 tröjor på mig och ändå frös jag! Det är icke bra! Jaaa. Igår då, vad gjorde jag då? Ehm... Juste. Jag åkte till mammas jobb efter skolan och pluggade lite hos henne innan jag gick in och la mig på golvet för att jag va så jädrans trött! Jag vet det låter sjukt, men jag va trött, och då gör man fan vad som helst för att få sova ett litet tag iaf! (a)
Sen drog jag till jobbet, och då skulle varken T, N eller T jobba, så jag trodde att jag skulle bli helt själv men det blev jag icke :D
G och L jobbade så vi hade det otroligt kul :D :p HAH! G fick bara en masa kunder som klagade och skrek på henne! Förlåt men det va lite kul att se på när hon blev skogstokig! men provis fick vi alla 3 iaf (a)
Sen bar det hemmåt, fick sluta 5 min tidigare, ingenting egentligen, men jag hann med ett tidigare tåg, och tänka sig att mamma va ute och leverera då, så hon kunde hämta mig i Vällingby :D

Tisdag, idag :) Ska jag jobba igen efter skolan.. Men först är det ett arbetsmiljöprov som väntar i skolan! Suck! HATAR prov, nån mer som gör?  Efter det ska jag och T, tror det blir N också, in till SB för att plugga på en massa skit grejjer vi har kvar att göra innan vi slutar! Typ 70 00000 inlämningar + prov! Ska man verkligen ha SÅÅ mycket innan sommarlovet?

Aja, nu måste jag fortsätta att äta frulle sen ska jag göra mig iordning :)


Dans i 190! ;D

Jaha, idag då.. Varmt som vanligt :) Sååå nice! inte sant?
Iaf, åt tidigt middag för att vi skulle till lillebrorsans dansuppvisning! HAN ÄR GRYM! Dansar street som mig (a) Jag är en stolt storesyrra ska ni veta :)
Och han är den ENDA killen i deras dansskola som är 15 bast ;P Känn på den ni ;p så han är omringad av 157 tjejer :p NICE, eller hur killar? ;)

Så nu är jag äntligen hemma igen från föreställningen och har pluggat lite och nu ska jag gå och sova!
Börjar tidigt imorn ^^

Sov så gott, PUSS


muskelinflammation ^^

Ja, jag har ju inte uppdaterat nu på 3 dagar.. Men jag har itne kunnat, för att jag har haft för ont i min axel som jag har fått en muskelinflammation i, men grejjen är att jag inte hajjar hur jag fått den ^^
I fredags så hade vi friidrott i skolan, och det va efter att vi spelat fotboll i typ 5 min som jag fick sjukt ont i min axel och sen kunde jag varken springa eller gå, röra på huvudet eller på armen! Så mamma fick komma och hämta mig så fick vi åka till Sankt Görans sjukhus.. Vi slog rekord haha! Efter 1½ timme va vi ute därifrån igen.. Men vi fick förtur bara för att jag inte kunde röra nacken. Men nu vet jag ju vad det är och det är ingen bra timing! För att på lörda så har jag uppvisning i dansen, och grejjen är att det kan ta upp till 10 dagar innan allt är bra! ICKE BRA!

Jaja, igår iaf så sola jag hela dagen och sen gick jag, mamma och lillebror till vällingby sen har jag bara pluggat.. Men MEN hah. på kvällen så åkte jag, sabro å elli till stuvsta :) Hade jätte skoj där (a) Åkte till en kille i min paralellklass. å han hade 6 polare där. HAH. så vi va 3 tjejer och 7 killar ;p  Lyckat (a) :)

Nej, nu ska jag plugga lite. Sen ska jag ut i solen, och SOOOOLA!
PUSS


KISSNÖDIG!

Asså nu har jag varit kissnödig i typ 1 timme! men jag har bara inte orkat gå på toa! Men jag måste göra det nu, för snart kissar jag fan på mig! HAHA xD

Ska åka om 20 min till åkersberga:) Så jag måste börja fixa mig! Skriver när jag kommer hem :)

TJING

FUCK!

Idag som ni vet så hade jag nationella i matte B! och det gick inte bra, enligt mig! Menman vet aldrig.. Jag svarade på några av VG uppgifterna, men inte alla på G! Är så arg på mig själv! Men jaja!

Nu sitter jag iaf på mammas jobb och dricker te och äter choklad (:  Ska snart åka till åkersberga för att jag ska till tandläkaren och hon ska på begravning.. Efter tandis så ska jag åka till stan och jobba.. Ska bli lite skönt att jobba faktiskt för att jag ska inte sittapå tvilling idag! WIIE! Och T ska jobba, och då blir det sjukt mycket roligare. Vi har mycket att prata om hon och jag! Tralla!
vad ska alla göra ikväll då, något kul?

Kram kram

man blir så ..

.. glad när man hör Mcfly, Unsaid things, på morgon :)


Nationella i Matte B :/

Tja allesammans!

Idag är det Nationella i Matte B som gäller! Vill inte vill inte vill inte! Jag hajjar ingenting! Är det bara jag som inte gör det?
Tänkte bara påminna er om att det va det idag. Efter skolan så ska jag åka till åkersberga för att jag ska till tandis :) Sen blire jobb som gäller!

Skriver sen. PUSS


HATA TÅG!

Asså, jag måste bara säga att jag hatar tunnelbanor! Idag så var jag på väg till dansen, och jag visste att jag kanske skulle komma 5 min försent. Men sen så stannar tåg jävlen i Thorildsplan för att det BRINNER i sankt eriksplan. Det får hon reda på efter 15 min kanske! Och då säger hon att hon inte kommer åka längre och att tunnelbanan ska vända och åka till Hässelby strand! och jag då som bara skulle en fucking station till fick hoppa av och gå till fridhemsplan. MEN mitt lokal sinne inne i stan funkar aldrig! Så det sög, så  jag kom till min dan 30 min försent! Lyckat? Svar nej!

Iaf, dagen annars har varit kanon! Allt har gått som ett barn som åker på rullskridskor :p Och nu när jag kom hem från dansen har jag ätit middag med familia och sen har jag skrivit klart mitt träningsupplägg för hälsan som vi är tvungna att göra :D

PUSS


frullebulle xD

Nej, men hejsan alla bloggare :D
Läget med er? Men mig är det super, och nu är jag för en gångs skull INTE trött ;p Haha, så nu hoppas jag att jag Inte somnar i skolan! Haha..
Just nu  sitter jag och äter frulle med min lillebror som också börjar sent idag :)

Vad ska ni göra idag då?

TJING


Tupering av hår ;p

Äntligen hemma från jobbet! Så skönt för tiden gick så sakta! Jag trodde liksom att det va rast halv 7 men rasten är 7! Så jag blev så lack när T sa det, för jag hde verkligen behövt den där rasten vid halv, men men..
Nu efter att vi slutat så hjälpte jag N att fixa henne inför en studentskiva hon ska på nu på kvällen! Grease är teamet, och hon vart så snygg i sina kläder. Jag tuperade hennes hår! Så stolt! (a) Wiie..

Imorn som jag har sagt typ 1000000 miljoner ggr förut så börjar jag halv 11! SÅ jäkla skönt! Värsta sovmorgonen!
Nej, nu ska jag plugga lite tror jag innan ja ska gå och lägga mig :)

KYSS & SMEK!


SB sen TP

Nu sitter jag här på SB med mina kära vänner T & N. har pluggat lite sen vi kom hit runt 4, hunnit skriva klart alla svar till intuderings frågorna till näringsläran och Arbetsmiljön:) Mycket stolt känner jag mig(a)
Snart ska vi åka till TP för att jobba till fucking 9! Just nu, är jag väldigt nära på att sjukanmäla mig för att jag har sjukt mycket plugg jag skulle behöva göra istället. Men om man ser det från den positiva sidan så får jag ju pengar! :D Eftersom att jag måste ha en massa cash tills i sommar då jag ska göra mycket mycket roligt :)

Innan vi otroligt söta tjejer gick till SB så gick vi förbi konsum vid rådmansgatan och köpte oss massa frukt. eller ja, vi köpte jordgubbar, plommon, banan och apelsin :) mycket gott, Inte sant? Speciellt jordgubbar ;D

 

nej nu, nu ska jag börja avsluta här snart.. :p Skriver nog mer när jag kommer hem. Börjar ju trots allt halv 11 imorn, Sweet (a)

Mys

Goood morgon alla söta :)
Hur e läge? Med mig är det underbart bra, trött som satan bara! Men men.. Ska snart upp och fixa mig sen blire spring till bussen xD
Börjar 10 över 9 idag, så skönt. Och imorn, vet ni när jag börjar då? Jo, halv 11 :D:D

Idag. har jag bara 3 lektioner.. På engelskan ska jag prata om något som betyder mycket för mig, och  ha med mig den saken.. Weard! Men jag vet nog va jag ska prata om. ;p Nej nu måste jag kila. Uppdaterar sen igen kära vänner :)

Puss



Att vakna till Christina Aguilera är det bästa sättet att vakna på !

Första dagen

Gooooooood Morgon alla söta!
hur e läge? Idag måndagen den 5 maj, ska jag Johanna gå till skolan igen efter 6 mpnaders hemstudie. Jag kan berätta att nervöst är det, och jag tror att jag kommer bli trött eftersom att jag brukade gå upp runt halv 9-9 därför att jag behöver sömn. Och jag vet att alla behöver det, men jag kan säga att jag har sovit nästan 24/7 för att min kropp varit så trött och sliten. Men nu mår jag bättre, mycket bättre.

Nej nu ska jag fortsätta att äta min frulle. Skriver när jag kommer hem runt kvart över 4 :D

TJING


Promenix

Nu har vi grillat, Det va såååååååå gott! Efter maten så gick jag ut på en promenad. 45 min faktiskt! Wiie (a)

Vet ni vad jag har kommit på? att jag vill så ha en hund, och jag kommer inte ge mig förens jag har en i mitt hus om jag så ska betala allt själv! jag vill ha en och så är det bara :D
Men nu ska jag fixa till min uppsats och fortsätta att kolla på Legenden om Zoro :)

KYSS


gott eller inte?

Nu har pappa tänt grillen och snart ska vi grilla kött :) Asså visst är det gott?
Jag hoppas att jag inte är ensam att tycka om grillat kött! Iaf, nu har jag börjat att renskriva hela mitt projekt, det är mycket kvar att skriva. Fast jag tror itne det kommer att ta så lång tid, det handlar bara om att jag måste sätta mig ner och bara sitta där tills jag är klar och inte göra en massa andra saker samtidigt!

Nej,nu ska jag hjälpa till med maten och göra tzatsiki till mig (a)

PUSSELIPUSS


17.04

Nu sitter jag här i solen, med våran bärbara dator och skriver det här inlägget :)
Vet ni hur skönt det är?
Jag njuter in i 190 asså! Har solat hela dagen och pluggat lite iaf (a) Jag ska skriva på mitt projekt strax.
Va bara tvungen att skriva ett inlägg nu när jag ligger här..

SOL kramar från lilla mig :)


Helgen :)

Jag har inte uppdaterat nu sen i fredags natt.. men jaja haft mycket att göra!

Lördag: Började med att jag fick ett sms av T som sa att hon inte skulle jobba för att hon hade ont i halsen, vilket va grymt tråkigt. För att jag hade sett fram emot att jobba med henne.. Men men, sånt hände. Så jag åkte in själv till jobbet och då fick vi reda på att vi fick sluta 4 vi som inte har en annan utbildning. Så då blev allt mycket roligare :) Men sen runt 10 över 3 kommer våran teamledare och säger att vi får sluta kvart över 3 istället för 4 :) WIIE :D 
Så jag jobbade bara från 12 till kvart över 3, Mycket skönt (a)
Då åkte jag hem och ringde S för att jag tyckte att hon skule förlja med mig till Coop och köpa godis.. Tog ett tag att övertala henne dock, men sen kom hon hit och vi gick dit ;p
På kvällen bestämde vi oss för att hitta på något kul, och det slutade med att vi hamnade hos J där vi kolla på tv och sjöng singstar! och vem ägde? JO JAG :D HAHA!

Söndag: Idag vaknade jag vid 121, så skönt att kunna få sova ut sista dagen innan imorn, då jag börjar i skolan igen..
Gick up iaf och åt frulle ute på baksidan, sen har jag bara suttit och pluggat pluggat och åter pluggat. Och nu sitter jag här och skriver om min helg :)
Sol jäveln vill inte komma fram så att man kan sola samtidigt. Bara en massa äckliga moln på himlen. Hatar det!

Aja, ska återgå till mitt pluggande nu..
CHAO!


plugg och lite mys

Ja, min dag, hah är ett stor skämt! Asså i 5 jävla timmar satt jag med min jävla svenska uppsats! Eller ja minus 1 ½ timme då kanske då jag åt och kollade runt på internet (a)
Men jag skrev 2½ sida, är fan nöjd asså. Men har lite kvar att göra på andra saker, men det fixar jag imorn, lite innan jobbet om jag orkar och sen på sönda. Börjar ju fan i skolan på månda efter 5 ½ månaders hemstudiers. Lite scary men det kommer gå fin fint, visst?
Nej, ikväll har jag träffat M och J ett tag sen drog dom till Solna med några andra, och jag drog hem eftersom att jag ska jobba imorn :)
Sen ska jag nog vara med S och 2 kompisar till oss :) Ska bli mys. Nej nu måste jag nog hoppa i sängen, ska upp vid ca 9 /:

PUSS PÅ ER ALLA


4 minutes

Är bara tvungen, den här är så bra!


Tråkigt ..

God morgon :) Hur är det allesammans?
Med mig är det fin fint :) Tråkigt väder ute bara, inte sant? Idag kommer det bli en sån här tråkigt dag, med bara en massa plugg och skit! Hatar det.
Har precis fått i mig lite frulle, lillebror sitter här med mig med, så jag är inte helt ensam. Det är så fruktansvärt tråkigt at vara det..
Sen så måste jag bara säga grattis till min andra lillebror som är i Täby och har en innebandy cup. DOM HAR KOMMIT TILL FINAL! GO HAWKS!
Vi håller tummarna för er här hemma!

Nu ska jag vara lite social med min lillebror och sen ska jag plugga.
KramKram


Lycklig valborg

Vet ni hur mysig och lyckad min kväll va? Så mysig och rolig och allt sånt, förutom att det regnade när vi skulle åka ^^ Men what tha heck xD Det sket vi i :)
När vi kom dit vi skulle så va de typ inga folk där, men massor kom efter ett tag :) Å då ni, va vi hade kul! HAHA!  MYYYS (a) Vid ungefär 1 så drog vi hem till en annan och hade lite mys där.. Vi va typ 10 max. Så mysigt va det, å S fan va söt han va! Mmmmmmmums!
Ja, som sagt. Min kväll vart otroligt lyckad.. T och T va även här och sov hos mig och åt även middag här innan. Mycket trevligt :)

På dagen igår så va jag inne i stan först och shoppade gårdagen outfit och 2 linnen :) Så fint (a)

   
Kvällens outfit

   
Gårdagens shopping :)


RSS 2.0