sista inlägget på 1 vecka..

Okej, nu har mamma och pappa kommit hem.. Och jag måste egentligen stänga av datan för att fixa det sista innan vi packar in allt i bilen och väntar på mina bröder. Sen bär det av till funäsdalen:) Fick höra av min morbror att det kommer att bli 15 minus där upp ikväll/natt! HERREJÖSSES. har inte varit med om en sån kall dag på väldigt länge!
Men men.. Så det här bli mitt sista inlägg nu på 1 vecka och 2 dagar :(
Men när jag kommer hem, blir det massa bilder och massa bloggande om min vecka! :D
 
Ses och hörs då:)
PUSSAR!


Tuva

Sa ju att jag var med Tuva igår :) Hon tog en bild på mig, och nu när jag såg det blev jag förvånad. Trodde inte den va så bra :D

 Här har vi lilla jag på BK

 Och här har vi Tuva :)


27 dresses

image106          
 


Kvällen igår :)

Just, haha glömde skriva om min underbara dag igår :)
Vid 2 åkte jag till skolan för att lämna min vallapp om vad jag vill ha för inval i 3:an.. Där möttes jag av tuva också, vi gick till tunnelbanan. Och vi som alltid har otur fick vänta 7 minuter på tunnelbanan, men vad händer sen? Jo, tunnelbanejäveln kommer inte utan dom ändrar på den dära tavlan och så står det " Kungsträdgården 8 min", men sen kom våran tunnelbana iaf. Men då ska helt lötsligt slutstationen vara i Fridhemsplan och inte i Kungsträdgården. jaha. ja men då var det ju bara att gå av och vänta på nästa ^^ HATAR TUNNELBANOR!? Någon mer än jag som gör?
Iaf, väl innen i stan så möter vi Sabrina som skulle låna min klänning.. Och sen fortsätter jag och Tuva till BK för att jag va tvungen att äta innan min dans!
Vi drog en sväng till stadsbiblioteket också för att möta hennes käre pojkvän där. Klockan bara ran iväg och helt plötsligt var jag tvungen att åka till dansen..
Efter dansen så fixade jag mig iordning för att jag skulle på förhandsvisning av "Min brors flickvän" med Michelle. Men när vi sitter inne på bion så sa dom att deet inte skulle bli den. För att dom hade fått en utan text. Så vi fick se en annan som också har bio premiär snart. " 27 dresses" blev det :D Den va SUPER BRA!
Det är ett tips till alla som Älskar att se på bio. Se den filmen!

Förlåt, måste kila igen. Men det där var min kväll igår. Helt wunderbar :)


FUNÄSDALEN + TRONDHEIM!

Idag ska jag till Funäsdalen först och sova där, för att sedan imorgon fortsätta till Norge, Trondheim där mitt kära landställe är :) Ska bli så fruktansvärt kul och mysigt! Har längtat otroligt mycket, har inte varit där på 2 år! Jag hoppas verkligen att det är mycket snö däruppe, annars blire inge kul att åka skidor ^^

Men innan jag åker idag har jag mycket kvar att göra..
Det här är min lista:
[ ] Packa klart
[ ] Möta Martin så att jag får mina vantar
[ ] Hyra 2 böcker eller nått.
[ ] Dammsuga

aa, det är det jag kommer på nu, men det kommer säkert att dyka upp nått mer ^^ hah! Men jag får skylla mig själv, för att jag är ute försent med att packa xD

PUSS


sjukt mycket

Asså jag vet att jag är sent ute med att packa och shit. Men herrejösses vad har jag haft mycket att göra! Fram till igår var det massa plugg, idag vet jag inte hur jag ska hinna allt. För att imorn vid 3 åker jag till Funsäsdalen, och sen på fredag därifrån upp till Trondheim, som ligger i Norge..
Och jag har inte packat, massor ligger i tvättmaskinen NU, jag ska idag först vid 3 åka in och plugga med Tuva, sen därifrån ska jag på dans från 5-halv 7, sen ska jag hinna äta och duscha efter dansen innan jag ska träffa Michelle, för att vi ska på förhandsvisning av den nya bion som kommer ut nu " Min brors flickvän" och den börjar 9. Så jag kommer inte komma hem förens skit sent, och då ska jag sova.
Jag är LITE stressad bara, så jag fattar inte varför jag sitter här egentligen ^^
Men jag kommer inte kunna uppdatera min blogg på 1 vecka och 4 dagar, så.. Måste göra det en massa nu innan jag åker iväg!

Nej, nu måste jag verkligen packa på resväskan och dansväskan!

PUSS

xoxo

image103


Nu äre Gossip Girl! Någon som ska bänka sig framför tv som jag?

xoxo


Dagen :)

Var ju i skolan och gjorde prov. Det gick så otroligt bra. är väldigt stolt över mig själv! Sen träffade jag Lollo, Michelle och Elli på 117 på väg hem. Mycket trevligt det också, har inte träffat någon av dom på sjukt länge, eller sen förra veckan. Men lollo har jag inte träffat på länge för att hon har varit i Spanien, den ungen! Är så avis!

Nu, måste jag sluta skriva och gå upp och börja lägga fram allt jag ska ha med mig till Norge, Åker ju på Torsdag eftermiddag. Kommer inte hinna packa imorgon så, det måse ske idag om inte på torsdag förmiddag. Nu klockan 8 är det ju Gossip girl:)
 
Tjing så länge (;


Islam och arbetsmiljö

Måste egentligen ta på mig ytterkläderna nu.. Men varför inte skriva ett litet inlägg först :)
Ska iväg till skolan nu och göra prov, Islam och arbetsmiljö.. De absolut nästan tråkigaste ämnena i skolan.. Men men! Det kommer säker att gå skit bra :) Vi får hoppas det iaf..

Dagen outfit kommer upp sen om några timmar.. Måste ta på mit ytterkläderna nu, sen rusa till bussen!

PUSS


Jorden anroppar!

JORDEN ANROPPAR VÅREN!
För bara någon dag sen var det vår! Men nu! HALLÅ!? det snöar som tusan, och är kallt! VARFÖR VARFÖR?! Jag som längtat så till våren/sommaren, och så kommer det här?
Någon som längtar lika mycket som jag till sommaren, eller iaf våren?

image102

Den här tog jag liksom för bara några dagar sen!  


Vilken träning!

Kom hem vid 10 i 8 kanske från boxningen! Herrejösses va den va jobbig idag, eller det kanske va jag och Sabrina som snackade lite minder och tog i hårdare! Asså när vi gick därifrån så höll vi på att av svett, och vi klagade eller Jag klagade på att min tröja va lite blöt! Så äckligt! Men men, jag klarade mig hem :)
När jag kom hem var det bara direkt upp i duschen! Så skönt att duscha av sig all svett! HAH! Sen blev det mat och sen förhörde pappa mig på min religion som jag har prov på imorn..
Sen ikväll har jag inte gjort nått speciellt. Kollat på CSI som slutade för typ 20 min sen.. Så nu blire väl upp i sängen och sova.. Måste vara hyffsad pigg imorn..

Godnatt ♥


Lååång dag i stan!

Efter en lång dag i stan med Tommie och två av hans kompisar så är jag äntligen hemma..
Dom skulle ju skriva teoriprov, så när dom gjort det så gick vi och käkade på Taco bar, såå äckligt gott! Va länge sen jag käkade där..
Mysigt va det iaf, vi satt och snackade om allt. Och skrattade så mycket! Dom är så roliga! Haha! Tänk er mig liksom med 3 killar som alla är 18 ^^ HAHA! och dessutom huvudet kortare än alla 3!
Nu ska jag snart åka igen, ska på BOXNING :D Ska bli skönt att träna igen, eftersom att jag inte har gjort det sen i onsdags.. Och jag ska ta i så att jag knappt orkar gå hem sen!

LOVE♥


Måndag

Igår åkte jag hem till Tommie runt 7 på kvällen :) Vi tog det mest lugnt, snackade och spelade lite spel med hans kompis också.. Runt 12 blev det dags att sova ^^ Haha, vi va rätt trötta, somna typ på en gång.

Idag konstigt nog vaknade vi vid 5 och va skit pigga! Vi som inte skulle upp förns vid 6 iaf! Ska med honom in till sthlm idag, han ska göra prov och jag ska plugga :)
Aja, har inte så mycket att skriva.. Skriver väl mer ikväll!

PUSS


pluggpluggpluggplugg!

Varför är det ALLTID mycket plugg innan ett lov för?! Jag har aldrig riktigt förstått det.. Iaf, idag vaknade jag runt halv 11 eller nått, vilket jag gjort de senaste dagarna.. Sen har jag ätit en god frukost med pappa och lillebror.. Sen såklart så hamnade jag här, framför datan^^ Alltid! Jag dras liksom till den! Varför, Varför?
Jag har såå mycket att göra, och jag har verkligen latat till mig. har inte tränat sen i Onsdags /: Jag ska städa, tvätta, PLUGGA, packa! 
Herregud. tar sakerna aldrig slut!? Seriöst... Snart blir jag Lack!

Aja, nej nu väntar min kära Arbetsmiljöbok på mig.. Så jag måste vara lite social med den nu..

PUSS


Som jag har sagt %

Som jag har sagt hela tiden! sa ju att hon skulle vinna! WIIIIIIE! jag är såå glad! Att faktiskt hon vann! tänk om det blivit Frida vilken skräll det hade varit då!


Melodifestivalen

Jaha, efter Juryns röster så leder Charlotte Perrelli Med 114 poäng xD
Tror som sagt att hon kommer att vinna.. Men röstningen är icke klar än!
Björn Gustavsson äger! Det vet väl alla redan! 
LOVE HIM! 

Och nu är röstningen avslutad, hur ska det gå? Vem vinner Melodifestivalen 2008?


segt

Nu ska jag kolla på Melodifestivalen..
Om jag ska vara ärlig vet jag inte vem som vinner, men det kommer säkert att bli Charlotte Perrelli.. ^^

Skriver om min dag sen :)
KRAM


Fika

Kvällen har varit helt underbart rolig! Sen började med att i eftermiddags så åkte jag in till stan och mötte Johanna och Linnea så mysigt:) Vi gick och satte oss på ett litet mysigt café och fika, dom tog en macka också.. Som ni vet så går tiden väldigt snabbt när man har kul, så helt plötsligt va klockan halv 6 och vi alla va tvugna att åka hem..
Va tvungen att handla på vägen hem också.. När jag ÄNTLIGEN kommit hem så börjar jag och mina brlöder fixa mat, och samtidigt som jag gjorde det va jag tvungen att fixa mig själv för att jag skulle till Jonas lite senare på kvällen med sabrina :D
Väl hos Jonas så spelade vi Guitarrhero.Jag ÄGDE sabrina! HAHA!
Och nu ligger jag här, ska stänga av nu tror jag, måste sova!
 
God natt <3


Shoppingen

Juste hade ju lovat att lägga upp bilderna på kläderna jag shoppade igår..

1.    2.   3.  

1. Svart linne, från Åhlens City
2. Vit t-shirt, från Åhlens City
3. Vit Cardigan, från Gina Tricot


1 timme senare xD

Jaha, då har det gått 1 timme sen jag låg i sängen och nästan vägrade gå upp! Men nu 1 timme senare har jag satt på en tvätt och ätit frukost :)
Känner mig oerhört stolt, alla mina kläder måste vara tvättade senast på Måndag, för att på torsdag åker jag till Trondheim. Och där uppe finns nämnligen ingen tvättmaskin, så.. Jaa. gäller att ha allt tvättat xD


Haha ()=)

Asså vad är det här?! haha! Jag min latmask ligger kvar i sängen och klockan är snart kvart över 9... Men jag lovar, ska palla mig upp ur sängen strax, bara 1 låt till på Christina Aguileras cd. Sen ska jag upp och städa lite i mitt rum, typ bädda sängen.. Sen blir frukost och pluggande!

 Nej nu kan jaginte ligga kvar..


Snacka om att man vaknar av den här, iaf jag ()=)


435 kr ()=)

Idag har jag varit igng hela dagen! Är väldigt trött nu, ska snart sova.. Men tänkte skriva lite här först :)
Va i skolan en snabbis och hämtade ett papper om valen i 3;an. Sen bar det av in till staden där jag inte hade nått att göra så jag tänkte " varför inte shoppa, eller iaf titta?()=) " Och hah, tänka sig, jag kom hem med 1 svart linne, 1 vit t-shirt, 1 cardigang och Bh&trosor..
Bilder kommer upp imorn..
Iaf, efter mitt shoppande åkte jag till Odenplan där jag mötte upp Tuva. Har inte träffat henne på jätte länge så det va sjukt skoj att se henne igen :) Sen gick vi till stadsbiblioteket, och tanken va att vi skulle plugga, men inte fick vi så mycket gjort. Men lite..
Sen lite senare, så åkte hon och jobbade och jag åkte till vällingby för att äta middag med lillebror på donken, väldigt gott (A)

Nej, nu ska jag nog sova.. Måste vara pigg imorgon (A)

Sov så gott, Puss <3


natti natti

Nu ska lilla Johanna gå och sova, hon ska nämligen upp tidigt imorgon, för att åka in till skolan och hämta papper och sen för att åka in till stan för att kolla kläder och sedan bär det av till stadsbiblioteket där hon ska plugga med Tuva :)

God natt allesammans (:

SVETTIGT!

Som sagt, var ju inne i stan idag och pluggade med Michelle, runt 4 kom Martin dit och vi packade ihopp för att jag skulle gå och köpa en macka för att sedan åka på dans!
Dansen är så jobbig just nu för tillfället, hon kör så JÄVLA hårt med oss, och är stenhård på att vi ska vara hårda i våra steg! Sen har hon även sagt att vi ska ha mössa på oss hela nummret och sen ska vi ha en tjocktröja med blixtlås och luva under hela nummret!
Så svettigt kommer det bli! Och det är det redan nu, och då har vi inte mössa hela tiden eller en luvtröja med blixtlås!

Iaf, nu har jag duschat och pluggat, men har precis gett upp med pluggandet... Orkar inte leta mer nu efter svar, så det får jag ta imorgon..
Nu åste jag tyvärr gå, för Grey's Anotomy börjar nu.. WIIE :D Längtat!

BYE BYE ♥


Morsning korsning

Jaha, och när man vaknar, tror ni inte att det ÖSER ner regn då? Va är det här för väder? ;O
Skulle inte våren komma? Det som var så varmt och soligt här ett tag! KOM TILLBAKA VÅREN!
Iaf, har ätit frukost och pratat med min käre vän Michelle som jag ska möta inne i staden vid två och då kommer även Lollo :)
Jag och Michelle behöver verkligen plugga, så vi får väl gå och köpa oss kaffe alla 3 och sen gå in i stadsbiblioteket och plugga! Längtar så till sommaren just nu, när hela 2 är över och man bara har 1 år kvar! SÅ NICE!
Ska även in till skolan imorgon eller på fredag för att hämta papper om vad jag vill ha för inval i 3;an.. Måste välja servering eller kock... Men det kommer bli servering för lilla johannas del :) plus två inval till..

Aja, nu måste jag börja plugga lite iaf! Måste ner till andra datan för att skriva ut lite papper, och sen ska jag även duscha och packa träningsväskan.. Har nämligen dans ikväll :D


HALSONT!

Jag har så ont i min hals! Är det någon som har ett bra tips för halsont?

Idag så har jag pluggat otroligt bra, men jag har sovit 1½ timme på eftermiddagen för att jag höll på att somna framför datan /: Har iaf renskrivit instuderingsfrågorna till både religionsprovet och arbetsmiljö..
Jaa, finns inte så mycket att skriva mer än att snart om 40 min börjar gossip girl :D Har längtat som tusan.. Och sen klockan 9 är det en film som börjar Stört kär den passar nog mig ()=) haha!
Nej, ska nog fortsätta att plugga lite till..

Skriver nog sen igen..

Kram♥


Yes or No?

How much longer are we going to keep it this way?
In the stage where it is both YES and NO?!
What do you think? What do you wanna do?
Keep me or leave me? 
I must know soon, because I don't know how much longer I can keep doing this....
You know what I want, now it's up to you.


Sleep time

Now I'm goning to bed everyone! Time to sleep!
It's an other day tomorrow, and I don't wont to be tiered..

God night everyone! <3 Sleep well


Boxning

Har precis duschat, så skönt att duscha efter en svettig boxningsträning! Haha, fast jag och sabrina va nog inte så suga egentligen på att träna, ingen av oss va direkt ambitiösa xD haha!
Aja, ska nog ta och äta lite kanske snart.. Vid 9 kommer det nog att bli är inte direkt hungrig nu, käka 1 banan på väg hem plus ½ smoothie jag hade kvar sen innan träningen!
Klockan 9 börjar en ny säsong av CSI jag älskar det programet! Så spännande..

Nej men nu ska jag nog kila, skriver nog sen igen.. Om jag inte somnar ;)


sjukt seg dag!

Herrejösses vad den här dagen har varit seg!
Jag har faktiskt pluggat också, men sen vid lunch orkade jag bara inte mer.. Har mått sisådär idag, så jag tänkte " nej, nu kollar jag på en film istället" och så blev det.. Det fick bli " hur man gör av med en kille på 10 dagar" ÄLSKAR den filmen.. Men vi ska inte ens prata om vädret!! Det är ju vädret som påverkar ens humör!

Nej nu måste jag rusa till bussen, ska på möte sen träna med Sabrina. Ikväll äre boxning som gäller! Skoj skoj!


Mobilbloggar

Jag bara testas om de här funkar. Har nämnligen precis installerat internet på mobilen! Hoppas de funkar(a) Tihi.. Nej nu måste jag fortsätta plugga! Usch de här skulle jag inte alls hålla på med!
Back to work! Bye.. <3

dags för pluggning

Då har man varit lite duktig här hemma! Plockade nyss undan en massa disk som jag bara inte orkade stå ut med att se ^^ Har även plockat undan mina egna tallrikar, vilket aldrig brukar hända förns vid 12 ungefär!

Nej, nu ska det pluggas, och först ut är Näringslära! Wiie ^^


Måndag

God morgon!
Vaknade oerhört tidigt idag, vilket iofs är väldigt skönt! Tog även tempern idag, för att jag inte mådda bra igår överhuvudtaget, hade 36.8 vilket inte är feber men idag får bli en dag utan träning och sånt. Vill inte anstränga mig eftersom att jag har lätt för att bli sjuk, utan min mjälte..
Ska fortsätta äta min frukost nu.. 2 ägg, ostskivor,gurka, ½ tomat och en grapfrukt :)


Engelska eller svenska?

På något sett så är det enklare att skriva på engelska.. Vet inte varför. Men som jag har skrivit nu. Det är mitt liv min blogg och jag kan skriva precis vad jag vill!
Så jag har funderat på att variera lite mellan engelska och svenska, jag ska nog börja skriva precis vad jag känner. Om mitt liv. Från nu tills det att jag kanske inte orkar ha blogg längre, vilka jag tror aldrig kommer att hända. För att här kan man skriva av sig.
Känns så skönt efteråt, när man skrivit klart och känner sig nöjd för att man har skrivit ett inlägg.. Ska fixa internet på min mobil också så att jag kan uppdatera från mobilen också!

Men nu ska jag sova, måste va hyffsat pigg imorgon..

God natt <3


Thinking

Like I said, I think I know what I´m going to write about from now in my blog.
I´s not going to be easy, but I think I can make it!


Funderare

Först en liten uppdatering sen sist...
Igår var det ju lördag och som vanligt så hade jag tänkt att gå upp i rimlig tid iaf, vid 9 ungefär, men så blev det inte. Jag vaknade istället vid 11. Typiskt mig, men då gick jag ner och åt frukost och gjorde mig iordning.. Skulle till mina kusiner vid 1.. När vi väl va där fick vi fika och att bara och snackade :) så mysigt! Har verkligen saknat mina kusiner, och alla! Snackade lite om Norge också, ska ju dit på påsklovet! 
På kvällen iaf åkte jag hem till
Tommie, Vi satt bara och mös, och kollade på en film med hans kompis Robban och lite senare kom hans lillebror också, fast då fick dom för sig att vi skulle kolla på youtube om människor som fångat riktiga spöken på video! Tror ni inte att Andreas, tommie lillebror, skrämmer skiten ur mig genom att skrämma mig? Direkt efter att vi sett en av videorna? så elakt! HAHA! Det va min lördag..

Och så har vi söndagen, Idag.. Åkte hem tidigt från Tommie, vid 2 typ.. Mådde verkligen inte bra imorse, va skit yr och höll på att svimma.. Vi ska inte ens prata om bussresan hem. Förjävligt, rent ut sagt! Så jag ringde till pappa ch berättade hur jag mådde, och eftersom att jag
VERKLIGEN INTE får få feber så kom han och hämtade mig och sa att det var bäst att jag kom hem snabbt. Tycker verkligen om mig pappa!
Så när jag kom hem, gick jag och la mig på en gång, och vaknade när pappa kom in och väckte mig vid 7 för att det var mat. Sen har jag bara slappat resten av kvällen. Har kollat på " En perfekt man "... den fick mig att verkligen fundera.. Jag tror jag har kommit på vad jag ska skriva i min blogg..   


Norrtälje

Igår, torsdag, åkte jag först in till stan med sabrina ett litet tag. Vi som ska vara nyttiga, höll inte det igår iaf! HAH! Vi va så hungriga att vi gick till donken och käka lunch xD haha. För mig blev det lilla menyn med vanlig hamburgare och cola och hon tog en mellan pommes, en mellan fanta och någon ny glass, glassen fick iaf 10 poäng av 10 möjliga ;p en ny favorit!
Sen så åkte jag till Tommie :), och han går på körlektioner nu 8 timmar, men han sa att han skulle gå tidigare så att jag kunde komma runt 3 för att vi sedan skulle käka i Norrtälje. Men precis när jag kom fram hade jag den turen att han skrev att han skulle köra vid halv 4 och i 40 minuter. Så med min vanliga tur fick jag försöka att hitta på något att göra. Eftersom att jag varit i Norrtälje förut så hittade jag ner till bron där jag även hittade någon scen som jag kunde sitta på.. Så jag fördrev tiden med att ta lite nya fina bilder på mig :) HAHA!

Här är några:

    
 Solen lyste och va varm nog för att kunna värma mig som var iskall!
 Åt även en kaka, som jag själv gjort. Ser inte så got ut, men det va den ()=)


Virrpelle

Idag hade jag möte i skolan. Vi kom fram till att jag ska komma tillbaka till skolan efter påsklovet. Längtar faktiskt lite :) Så det är ju ett tecken på att jag håller på att bli bättre, vilket är positivt!
Efter det så åkte jag till brommaplan för att fixa en sak, därifrån åkte jag till mammas jobb och pluggade lite, käkade lunch och hjälpte henne lite med kunder som kom:) därefter åkte jag in till stan för att hämta ut 2 biobiljetter till mig och mammi, för att vi ska se på förhandsvisningen av " Min brors flickvän ". Jag hoppas att den är bra, men det tror jag eftersom att den verkade bra på en trailer jag sett :)
När jag virrat runt ett tag och sedan hämtat ut biljetterna var det bara att bege sig till dansen! Jag kan lova er, det va inte en rolig danslektion idag. Trodde först att hon va på dåligt humör att det va därför hon körde hårdare med oss idag än vad hon brukar. Men så va det inte. Vi va tvugna att hinna med att träna på alla ackter idag till vår föreställning i maj! Ni vet man måste vara ute i god tid eftersom att alla måste göra precis i samma takt, och det är icke lätt. Belive me!
Men det gick bra iaf tillslut! HAHA!

Nej, men nu ska jag sova..

God Natt :) ♥


<3

image90

Han förgyllar mina lördagskvällar med hans goa skratt =)


Lunch

Då har man förhört sig själv på projekt&företagande kap. 10-14. Gick jätte bra :) Sen håller jag på att göra engelska testet på datorn, vilket också går bra :)
Men någon gång måste man ju ha lunch, så nu har jag gjort mig en äggröra med tomat och vitlök  med bacon! Så gott, älskar det!
Efter min " lunch" ska jag fortsätta att plugga, sen ska det ringas ;D Har nämnligen hittat 3 jobb jag ska söka.. Hoppas att jag får ett av dom iaf!

Ajö


Update

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har bara inte orkat skriva..

I söndags så kom Michelle hit och åt middag med mig och min familj, Min Thai wok vart det :).. Vi fick äta riktigt tidigt för att jag och Michelle skulle åka in och hämta ut biljetter till oss och Lollo. Vi såg JUNO, den va faktiskt riktigt bra! Hon va så skön, liksom brydde sig inte riktigt om vad andra tyckte om henne, allt verkade vara så fruktansvärt enkelt!

Sen igår så gick jag upp otroligt tidigt, men försov mig iaf! Typiskt mig! Iaf, jag skulle in och klippa mig vid kvart över 10.. När jag kommer dit och tror att jag är försenad så är inte ens hon klar med deet hon skulle fixa innan hon började med mitt hår. Så hon sa åt mig att kolla ut en frisyr för att jag verkligen inte visste vad jag ville göra. Bra blev det iaf. Tonade håret brunt. Mycket fint! Känns lite ovant bara, har jätte tunt hår nu och inte så långt. Hon klippte bort bra mycket hår!

image89


Kvällen

Snacka om slapp kväll! Kvällen började med att jag kollade på Cinderella story sen bar det av med Meldifestivalen som ni vet.. Och sen blev det CSI MIAMI som jag bara älskar och nu har jag precis kollat klart Criminal Mindes som också är helt okej..Ska nog upp och sova snart. Ska kolla lägenheter med mor min imorgon i jakobsber och Viksjö tror jag att det var. Inte säker men åt det hållet iaf..
Så jag säger godnatt nu ja.

Sov så gott, Puss&Kram♥


Slut

Jaha, då var Melodifestivalen slut.. Jag själv tycker att det var rätt bidrag som gick vidare :)
Är själv hemma nu också. Pappa och bröderna är på innebandy match i Sundbyberg. Min ena lillebror spelar match, och jag hpller verklugen tummarna för honom och hans lag att det ska gå bra! Dom vann förra matchen idag med 7-2! Mycket bra!

Iaf, nu ska jag kolla vidare på tv. CSI MIAMI

Skriver sen igen, Ciao!


Björn

Asså, ja Björn Gustavsson finns inga ord! Jag bara ÄLSKAR honom. Han skulle ha gjort Riverdance. Men han är tyvärr för full, av "glögg" hah, för att kunna göra den så han körde en ord lek istället.. Jag gillar honom Stort!

Låtarna som går vidare:

Först till Final: Linda Bengtzing "Hur svårt kan det va?"

Andra chansen: Nordman "I lågornas namn" och Sibel "That is where I'll go"

Andra som går till final är: Charlotte Perrelli "Hero"

Jaha, vad tycker ni? Rätt bidrag som gått vidare?


Vatten

Som alltid dansar dom på Melodifestivalen. Och idag för sista gången kör dom med temat Vatten. Jag tycker faktiskt att dom är Otroligt duktiga på att dansa. Inte för att jag själv skulle välja den dansen just. Men för att jag älskar att dansa själv.

Nu är telefonslussen stängd, så nu går det inte att rösta mer!


Första omröstningen är avklarad

Till andra omgången går 5 låtar,
Och dom blev de här;

Melodi nummer 5, Nordman
Melodi nummer 4, Linda Bengtzing
Melodi nummer 6, Sibel
Melodi nummer 8, Charlotte Perelli
Melodi nummer 2, Calaisa


Dans

Nu dags för dans! koriegrefin är gjort av Anna Vnuk. Kristian kan verkligen det här med dans, *host* eller inte! haha! nej då han är jätte duktig! Är stolt över honom! :)


CHARLOTTE PERRELLI

Jag har alltid gillat henne. Hon är väldigt snygg! Hon ska sjunga låten "Hero". Men nu får vi se om den är så bra som man tror sig att den kan vara..
Hon har dessutom väldigt utmanande kläder! Men hon passar i dom.. Hon har otroligt speciell röst. Men den va helt okej faktisk. Final? Kanske, kanske inte..

Som ni kanske märkt vet jag verkligen inte vilka som kan gå till final, Det var svårt den här gången. Men en som man kanske kan ta bort är Daniel Mitsogiannis som jag inte tycker va bra överhuvudtaget!

Det blev jämt i tävlingen mellan Kristian och Artisterna 16-16!


16-15 till Kristian

Nu har Sibel sjungit, och med låten " That is where I'll go". Den var lite seg men jag tror faktiskt att den kommer att gå hem hos folket, eftersom att vi lärt oss sånna låtar kan gå hem. Men om man inte kollar på den som sjunger låter låten mycket bättre. Så jag tror faktiskt att den här låten kommer att gå till andra omröstningen.

Sorry, det stog visst 15-14 nyss och nu står det 15-15 efter att Sibel förlorat mot kristian i Gris!

Fronda här näst. Jaa! Alla vet ju vem han är, lika skön som vanligt.. Men kommer den gå vidare? Nja, jo kanske. Eftersom att många gillar hans förra låtar. Så till andra chans? Jag vet inte. Gillade inte den här låten så mycket..

Ännu en gång så leder Kristian mot Artisterna med 16-15! Bra gjort Kristian.. ;)


Update

Låt nummer fyra " Hur svårt kan det vara?" med Linda Bengtzing. Jag har gillat henne, och den här låten var bra. Men alla hennes låtar låter nästan likadant! Kanske kan komma till andra chans bara för att det är hon..
Bra avslut iaf (: ett plus för det!

Och nu nummer fem Nordman med låten " I lågornas sken", denna man gillade jag väldigt mycket när jag var liten. Tror faktiskt att den här låten kan gå hem, men som med Lindas låt tycker jag att hans låtar låter väldigt lika dom andra han har gjort.. Och sen sjunger inte han så bra. Men det kommer nog att gå hem faktiskt!


15-13 nu i tävlingen!


Uppdatering

 Låt tre ut nu som är Daniel Mitsogiannis med låten "Pame", han sjöng verkligen inte bra! jag mpste säga det själv! Han kommer INTE gå vidare, om han gör är det SKAM!

15-12 nu mellan Artisterna och Kristian


MELODIFESTIVALEN!

Uppdaterar om Melodifestivalen hela tiden!

Först ut var Niklas Strömstedt med Låten " För många ord om kärlek", den var väl helt okej, men jag tror inte att den kommer att gå vidare överhuvudtaget.

Andra låten är med Calaisa, som är ett countryband. Ikväll ska dom framföra med låten "If I could". Dom var populära för ett bra tag sen. Men jag vet inte om deras låt går hem ikväll. Kanske till andra chansen..

Nu står det 15-11 till artisterna


A cinderella story

Någon mer än jag kollar på A Cinderella Story?

 


Väldig fart!

Idag har jag varit otroligt duktig!
Vaknade runt 10 och gick upp och åt en GI frukost, nyttigt och väldigt gott :) Under tiden jag åt frukost så skrev jag klart en engelska berättelse, som tillslut blev 4 handskrivna sidor. Efter det vart det fart i mig, upp och plockade undan på rummet ner till källaren hängde en tvätt och satte på en ny. Sen blev det STOR städning i mitt rum, dammning,damsugning, jaa allt i princip! Rummet i sig blev iaf väldigt fint :) Sen har jag bakat Chokladchips kakor, har inte smakat än, ska det sen efter middagen. Sen har jag renskrivit engelska berättelsen och skickat iväg den till min lärare, pluggat matte har jag också. Sen har jag satt på ytterligare 2 tvättar har bara 1 kvar nu.

Nu ringde pappa och jag ska börja med maten, skiva potatis i klyftor och göra sallad :) Till det blir det fläskfilé och bearnaissås, Mycket gott!


lala



- You make me wonna lalalala, in the kitchen on the flor!

Godnatt!

Nej nu måste jag verkligen ta och tänka på refrängen, innan jag somna här. Och det vill jag icke! Sååååå


GODNATT!


Aschley Simpson

Jag hade glömt hur Otroligt bra hon va! Men så fick min älskade vän Michelle att lyssna på henne igen! Idag faktiskt ()=)


Onsdag,Torsdag och Fredag(:

Japp, som ni alla vet så har jag varit hos Tommie sen i Onsdags :) Jätte mysigt faktiskt ()=)
I onsdags så tog vi det bara lugnt, sen typ vid 11 på kvällen så fick han för sig att gå ut och ta en liten promendad (: Så vi klädde på oss Otroligt mycket för att det var så äckligt kallt!Men det va mysigt att bara gå ut! Ååh, jag bara så älskar promenader (: Sen så tände vi ljus och hade bara allmänt mysigt resten av kvällen..
Sen igår så gick vi upp vid typ halv 12..För att vid 1 skulle vi in till Norrtälje för att han skulle skriva på något kontakt för körlektioner.. Sen skulle vi ha ätit lunch på Donken men så blev det inte för att ingen av oss va direkt hungriga ^^ HAH!
Så vi tog nästa buss hem och tog det bara lugnt resten! Sen åt vi Världens godaste Kycklingwook till middag. Asså hans mammas mat, den går bara inte att sluta ÄLSKA!
Efter maten så körde vi till Ica, för att vi bestämt oss för att ha en myskväll. Tommie, jag, hans mamma och lillebror :) Köpte en massa Popcorn, chips och läsk! Det blev Deep fear vi kollade på! Så otroligt Läskig! Jag gömde mig fan under täcket och borrade ner mitt huvud i Tommie nacke hela tiden! Så läskig va den!
Aja, idag iaf.. Så åkte jag från honom runt halv 5.. Skulle ha åkt på boxning med jag fick skit ont i huvudet och har haft lite halvt ont i halsen de senaste dagarna. Så jag ville inte anstränga mig för att jag blir så Lätt sjuk! Så jag åkte till Michelle på en gång.. Vi kollade på Let's Dance, Målade Naglarna och gjorde en GI-matsedel till Michelle som jag också tänker "FÖRSÖKA" följa xD

Nej, nu ska jag snart sova tror jag. har inte bestämt mig än..


RSS 2.0