I'm a Drama Queen


Helgen :)

Min helg har varit helt underbar :D

I lördags så åkte jag och min familj ut till min lillebror som är på Marskorn på sjövärnskåren, han va så söt när vi träffa honom. Klädd i uniform å allt (a) Vi va där hela dagen, fick se hur han bodde och träffa en massa kompisar till honom, HAHA! dom är så roliga, dom sjöng på "  Oboy vilket vacker väder, när solen skiner ida´ ^^ Så jävla roligt!
Sen träffade jag även en gammal klasskompis som jag inte träffat på vadå 8 år :O Så söt (a) haha, han va så jävla rolig! Vet ni? jag somnade på gräsmattan va så otroligt trött! Min gammla klasskompis retade mig för det resten av dagen sen^^ Snällt verkligen! xD HAHA!
Och precis när vi skulle åka så började det regna självklart! Hatar det här vädret, det hade liksom varit sol hela dagen! :@
Sen iaf på kvällen så träffade jag sabrina och ellinor :) Rikitgt kul (: Slutade med att vi åkte hem till lollo och kollade på Tonårsliv asså den filmen är riktigt bra!

Igår så jobbade jag hela dagen. Riktigt jobbigt, men Wtf :P Det är ju pengar xD Sen åkte jag hem och åt å sen bar det av till Ellinor, vi skulle sen vidare till hennes polares kompis som bor vid gullmarsplan :p Vi hade grymt kul asså!
Meddelande till elli:  GLÖM INTE SALTGRUKAN ;) hahahaha! ^^ så jäkla kul asså ;D
Kom hem runt 5 (a) och somnade på en gång! Konstigt? Haha, nej..

Iaf vaknade halv 1 idag av att lillebror ville ha nyckeln hem till mamma och då bestämde jag mig för att gå upp och äta lite frukost och sätta på en tvätt (som nu är klar faktiskt, så jag måste hänga den) och sen har jag bara lyssnat på musik och inte gjort ett skit, jo jag har packat en massa kläder ska hem till mamma nämnligen efter jobbet idag.. Ska bli lite mysigt :=) Ska vara hos henne nu i 4 veckor typ, men kommer åka hem till pappa på a´ntingen fredag eller lördag och packa till norge. Ska ju dit på söndag :D Ska bli så skönt att komma bort!

Nej, nu måste jag gå och hänga tvätten, sen ska jag fixa mig och sen äta och packa klart.. Sen bär det av till jobbet ^^
Ska försöka uppdatera om jag hinner i veckan, har ingen dator hos mamma än..

PUSS

Real friendship!

 


This is what I call real friendship! I will always be your friend! You and Me until the end of death.

I LOVE YOU!


Tisdag

Vaknade runt 10 tror jag då jag bestämde mig för att gå upp, även fast jag var väldigt trött! Åt frukost och gjorde mig i ordning och åkte till mammas lägenhet för att jag skulle hämta böckerna jag lämnade där igår, Men det visade sig att hon hade tagit med sig dom för att hon ska hem hit till pappa idag så hon tänkte lämpa av dom då :) Så snäll som hon är (:
Så jag fick åka till vällingby utan böckerna och hämta pappas nya byxor som dom la upp igår, åh tänka sig så va dom klara idag när jag kom. Mycket fina pappa =)
Juste haha, vet ni? jag av alla människor har börjat läsa harry potter, och det har visat sig att jag tycker om den första bocken väldigt mycket xD
Har liksom nästan redan läst ut den och jag hyrde den igår :P

Snart ska jag iväg för att jobba, slutar klockan 9, så då kanske jag skriver mer om jag inte går och lägger mig för att jag jobbar dag imorn, 12-17:30. Så jag kanske uppdaterar senare ikväll eller så gör jag det imorn innan jag åker till jobbet :D

PUSS


Dagens /



En klänning från gina tricot :)


Brothers

 

 
         Simon          &         Niklas


Midsommar

          


Film/Sleep time

Nu ska jag nog stänga av denna dator, den har varit på sen Michelle åke hemmifrån mig :p Inte okej asså..
Ska kolla klart på " Alla hans ex " sen ska jag upp och sova! Ska nämnligen hem till mor en snabbis imorgon för att hämta sladden till kameran så att man kan ladda över bilderna från midsommar :)
Så att jag sen kan lägga ut dom här! Lite kul, inte sant?

Nej, nu måste jag sluta skriva.. Skulle kunna hålla på i evigheter..
Godnatt alla söta bloggare <3


Can you hear me?



Can you hear me
Enrique Iglesias

Ute

Nu sitter jag ute på baksidan, och har gjort ett väldigt bra tag nu.. :) Sitter å laddar över ny musik till min Ipod och dricker te såå mysigt (a)
Asså mamma kom nu med kameran men jag hajjar inte hur man ska kunna ladda över bilderna från hennes kamera helt puckat! Finns ju ingenstans man stoppar in sladden i datan + att det är en sjukt konstig sladd!
Aldrig sett nått liknande ^^

Men nu håller mamma å pappa på med middagen, det blir lax i ugn med färskpotatis och sallad :D Såå gott :)
Imorn åker min älskade Michelle ner till Resö, och hon vet inte när hon kommer hem.. Känns lite sådär! Kommer sakna henne grymt mycket! Men vet ni? Hon har börjat blogga igen :) http://michellebergstrom.blogg.se , så gå in och läs hennes underbara blogg :=)
Ska fortsätta ladda över massa låtar nu och kolla på en TH-tjockträja =D Sen blire käk och en långprommis efter det :D

PUSS

Söndag!

Idag är det söndag och jag vaknade alldeles för sent! Jag förstår inte hur jag kan vakna så sent, vaknade vid halv 11! Och då hade pappa redan varit vid tippen och slängt en massa saker och gjort massor, och då ska jag liksom börja äta frukost! ^^ Känns lite sådär asså ;p
Men WTF, jag har ju SOMMARLOOV!
kom just in från baksidan, har legat och solat en bra stund nu(: Snart kommer michelle hem också, och då ska vi in till Vällingby för att shoppa och sen ska jag hämta ut tåg biljetter hem från skåne, så att jag kan flyga till london sen i augusti =D

Måste nog börja gå upp å göra mig i ordning nu, för hon är hemma om typ 10 min! AAHH!
Längtar efter att få träffa henne, för den nörden ska åka ner till Resö imorn!!! Å då kommer jag icke att få träffa henne på sjukt länge!

Aja, skriver sen :) PUSS


Trötter !

Tänkte bara säga godnatt, orkar inte skriva så mycket mer.. Får göra det imorgon!

Sleep Tight (a) <3


Juste ..

Bilder från helgen kommer upp senare ;)


Lördag ..

Nu var midsommar över och jag är hemma igen :) Har nämnligen varit ute på Timrarö med familjen och firat midsommar där med vänner till familjen (: Väldigt mysigt faktiskt :p HAHA, måste bara berätta!
Jag, Tilda, Kristin, Becka å Emma spelade Galenpanna. Åh gud va det va kul! xD HAHAH! Asså jag höll på att dö av garv. jag va så sämst, försökte komma på vad huvudstaden i Filnland hette, men icke! HAHA!
Iaf, huvudsaken var att jag icke kom sist  (a) Jag är riktigt stolt över mig själv :)

När vi va vid Midsommarstången så drog jag upp tjejerna för att dansa;p Asså man märker att man verkligen inte kan sångerna man ska sjunga eller sakerna man ska göra till, jag kan verkligen inte dom! Sen efter det, så fikade vi och samtidigt som vi fikade på gräset så var det lottdragning, Och pappa vann. Men jag fick gå och hämta ett pris jag tyckte vi skulle ha (a)  brukar Aldrig vinna annars så blev riktigt glad när de roppade upp vårat nummer :)
Men nu är jag hemma iaf, och har ätit oerhört god middag med pappa, som nu sitter och kollar på fotbollsmatchen, Holland-Ryssland. Vilka tror ni vinner?

Ikväll ska jag nog inte göra så mycket. Men London resan är bokad och biljett hem från skåne är också bokad nu. Vi ( Jag och Sabrina ) åker den 14 augusti och kommer hem den 18 :D Ska bli sjukt kul asså! LÄNGTAR!

Ska nog stänga av datan nu och sätta på en film :) Skriver nog sen, om jag orkar. PUSS


Mycket att göra!

Ja, som ni märker så hinner inte jag uppdatera så ofta längre, men ska försöka att bli bättre.. Jobbar hela tiden och fixar med mammas lägenhet och så, så är inte så mycket hemma nu förtiden..

Men jag ska iaf upp nu och göra mig iordning för att sedan, Jobba, Slutar halv 6 idag och då ska jag åka och handla sen kommer michelle hit runt halv 7 och då ska vi laga wook och sen kolla på SVERIGE-RYSSLAND! Vilka vinner?

jag tror på sverige jag =D

Skriver nog sen :) KYSS


Gårdagen :D

Asså tror ni inte att det slutade regna när jag kom till mammas lägenhet? Jo minsan, det gjorde det! solen tittade tom ut! ^^ Blev så irriterad!
Iaf, när jag komimt dit så satte jag på en kanna med te, satte på stereon och gick ut och satte mig på balkongen:) Så mysigt, men äckligt kallt!
Vet ni vad jag kom på? Att det kändes riktigt konstigt att vara i en lägenhet helt själv, jag menar, mamma ska flytta hit och det känns grymt konstigt för jag har itne bott i en lägenhet sen jag var 3 år! Men om man haft en hund till sällskap så hade det inte kännts lika tomt!

Haha,  vet ni? på tal om något helt annat så gick jag ner till affären och köpte godis för första gången här i hsb strand (a)
Nej nu ska jag hitta på nått annat.

KYSS Å SMEK ;) <3


:@

Inte fan kan man lita på vädret! Blir så irriterad! Så nu har jag bestämt mig för att åka till mammas lägnhet istället :) kanske tar med mig datorn annars så skriver jag ikväll när jag kommer hem från jobbet :)
Kyss


Nämen kolla!

Haha, nu har det slutat regna, vågar man lita på att det Inte kommer börja regna igen om jag går ut nu? :p
Äh, vi får väl se :) Skriver sen igen när jag kommer hem :)

HUG


Okej gott folk....

.. Ändrade planer! Ser nu hur j*vla mycket det regnar, så det blir icke en promenad för min del idag. Men OM jag hade haft en HUND (mamma och pappa hoppas att ni läser det här nu) Så skulle jag gått ut med vovven, skulle jag vad som helst för den! För jag, som ni vet, ÄLSKAR HUNDAR!

Men iaf, ingen prommis nu inte. Det får bli lite senare om det slutat regna då (a)

TJAO


Dålig uppdatering

Ja jag vet att jag inte har uppdaterat på sjukt länge, men efter 3:ornas lunch har jag haft mycket att göra. :p
Men jag lovar att från och med nu ska jag bli bättre på att uppdatera!

Men det har hänt en del sen jag uppdaterade sist :) jag har fått sommarlov :D, bodde hos Tuva i 4 dagar för att hjälpa till med hennes mammas examens mat, jag har jobbat,  mina bröder har fyllt hela 15 bast så ett STORT grattis till dom!
Ja, sen kanske det itne har hänt så mycket mer :P
Men igår iaf, så var jag inne i stan med Tuva innan jobbet och då skulle jag titta på en kalender, och jag hittade en, men tror ni inte att jag glömmer den i ginas omklädningsrum sen? Eller jag tror att jag glömt den där. Jag är inte helt säker /: ^^ HAH! Men iaf, och på Gina hittade jag en urgullig kjol som Tuva råkade få med sig hem (a) Men ska få den idag :D Och då koller hem bild upp på den.

Nej nu måste jag ut och gå, lovade pappa igår att jag skulle börja träna igen. Har inte gjort det sen i maj :O den 17 till och med:P Så det är ett tag sen, eller hur?

RSS 2.0