Movie

Jaha, ännu en dag hemma pga knät.. Jaja, jag har iaf inte gjort ett jota idag. Bara slappat framför filmen grease :)
Men nu ska jag iaf iväg på bio med J. Haha jag säger inte än vem det är.. Vi är bara kompisar hittills iaf, och om vi förbir det är fortfarande oklart xD
Jaja, Vi ska iaf se pride and glory ni vet den där thrillern/action filmen?
Ska bli riktigt trevligt.

jaja, bussen kallar på mig nu :) Skriver sen.

PUSS

NYHET

Tf, ja ör alla er som inte vet så är han min bästa killkompis! Han iaf sa nyss till mig att han hade goda nyheter, och jag då trodde att han skulle säga att han hade kommit hem. Men det sa han inte utan ha sa en ännu bättre och det va att HAN INTE KOMMER GÖRA UTLANDSTJÄNST! :D:D:D
Ja han är alltså i lumpen nu, men har har varit så arg på honom för att han vill göra det! Men nu kommer han inte göra det, och jag är sååå glad just nu att jag dör!

16.11

Jaha, nu har jag varit duktig att plugga i hela 1 timme :D Men är jag klar? Nope! Som jag kanske nämde innan så tog min lillebror internet, vilket faktiskt funka till nu xD haha..
Nyss kom den andra hem också och nu sitter dom där nere bänkade framför datan och glor på någon rulle,, Suck. Själv sitter man liksom här och är ambisiös!
Yeh yeh..
Nej nu måste jag återgå till mitt pluggande och vara ännu mer ambisiös innan jag ska gå och handla och börja laka panncakes :)



Bröderna Kling och Klang ;P

Plugg plugg

Jaa, min lillebror är också hemma idag, och just nu är han en pain in tha as! haha nej då! ;P
Men han tvingar mig att plugga, och jag orkar verkligen inte! Men men.. Måste man så måste man, eller hur? :p
Och vet ni vad han säger nu när JAG säger att han ska läsa hela sitt häfte igen, som han sen har prov på? Jag ska BARA kolla på 1 film sen SEn ska jag fortsätta plugga ^^ yeh right att du kommer! xD
Aja, nej nu måste jag verkligen plugga, annars kommer jag inte få ett jota gjort..

Juste. kommer gästblogga i Tuvas blogg idag..

http://tuvas.webblogg.se

Ciao

nej nu måste ..

Nej nu måste jag verkligen sova.. Godnatt :)

When I grow up


Glömde

Glömde säga att jag har både gymmat, pluggat och dansat idag (a)

En hälsning också får det bli: Till  Tuva för att hon är en sådan underbar vän! Puss på dig gummsan <3

FUCK

Asså, varför är jag alltid en jäkla otursfågel? jag fattar faktiskt inte de!
Igår när jag va på väg till trappan för att gå ner och sätta på mig jackan, hör jag hur det bara knakar i hela knät och efter det hade jag skit svårt att gå och stödja på hela benet, och har det blivit bättre idag?! NEJ!? och inte nog med det så skulle jag jobba igår kväll också, från halv 6 till 11, blev de! Inte bra alls!
Sen är jag fortfarande förskyld och allt är bara sååå jobbigt! Sen har vi super mycket i skolan och jag bara känner att det  här går inte!

Vad ska jag göra?

Men imorn ska jag iaf till läkaren, mamma sa åt mig att gå dit för att kolla knät och för att höra om jag kan få operera om mitt ärr jag har på magen. Så fullt sista biten, jag skämms! Nej det gör jag inte, eller jo lite. Men det är ju bara på sommaren det syns. Men det är tillräckligt!
Jaja, nu ska jag iaf sova. Skriver mer imorn.
puss&godnatt

Handle me


Bilder som säger massor

       
Detta och en massa andra som jag skulle kunna lägga upp säger mycket!
saknar den här tiden grovt!

Moment Remain

Jaha, här kommer lite bilder från i onsdags då vi såg dom live!
  

Mammoth

Jag och pappa va ju på biopremiären i fredags av filen Mammoth. Först åt vi på min praktik " smak på restaurangen " Det va super gott! Så nöjd, och Sindy överraska mig med en drink, som heter Kanel :) Också mycket god.
Sen bar det iaf av till sf för att köpa popcorn och godis till mig..
Bion i stora dra va såå bra! Men den va riktigt hemsk ibland, men absolut värd att se! Just so you know ;)

The Tattoo



Vad är snyggast skulderbladet eller höften?

MOMENT REMAIN!

Ja igår då. först började dagen med att min klocka inte ringde så jag missade min enda lektion! Så segt, jaja.. Tuva ringde och väckte mig, så det va ju bara att gå upp liksom för att göra sig iordning.. .
När jag väl kommit till Sumpan och gjort mitt ärende så drar jag och tuva oss till donken för att äta lunch.. Det blev Chiken nuggets för mig och en sallad till henne :=) Mums.
Efter att vi käkat i lugn och ro med alla dessa pojkar som går i Sankt Martin och Löfgrens, eller hur dom nu stavas, så drog vi oss vidare bort till tatueraren.
Jaa, nu är det bokat och klart! Jag johanna ska faktiskt tatuera mig den 11 februari klockan 18.00! Tror ni jag vågar? :/ Jag kommer väl typ svimma och dö på samma gång...
nej då. Men jag är lite rädd, det är jag..
Sen va Tuva iaf tvungen att dra sig tillbaka till skolan för hennes svenska C lektion, så då drog jag mig till stan och satte mig på stadsbiblan vid datan.

Min dag slutade med att jag hade dans vid 5 och upptäckte att vi fått in 4 nya dansare, som inte ALLS är bra på att dansa och dessutom är 1 fjortis! SÅÅÅ boooring. Iaf sen va det bara att skynda sig hem och göra sig iordning för att sen åka in till stan och möta upp Michelle, Lollo och Sara :) Vi skulle nämnligen på spelning i fryshuset. Michelles pojkvän Martin och hans band moment remain va med i en tävling så vi skulle dit och stötta dom :) Jennifer kom dit också efter utmärkt beskrivning utav mig från gullmars (a) Haha..

Oj vad jag känner att de här inlägget blev lite långt nu, nåja. Bilder från spelningen kommer senare :=)
Puss & kram

Utan vatten!

Dom har stängt av vattnet i mitt område idag, men jag hoppas att de kommer snart igen! För jag vill sååååååå DUSCHA! Jag menar jag har ju praktik idag. och måste vara där runt kvart över 2 ^^ Om jag ska hinna byta om och skit.

:'(

Nu är rocky såld.
Har inge mer att skriva.
Hejdå

:'(

Nu är rocky såld.
Har inge mer att skriva.
Hejdå

Nudlar

Gud så jag älskar nudlar! Jag vet att det bara är spaghetti men det är såå gott! Michelle lärde mig äta det, och det är jag fan i mig glad över..
Jag ska snart iväg till min praktik, orkar inte praktisera.. Vill bara sooova! SOOOOOOOOOOOOOOOOOOVA!
Men snart är det helg och då är det fan nice asså!

Men nu måste jag fixa det sista och sen måste jag dra :) Puss


ikväll

Jaha, nu har Magnus åkt. Och jag har pluggat lite, ska göra det mer imorn´.. orkar inte just nu, ska nog sätta mig och kolla på film snart, och kolla på lite lägenheter :) man får faktiskt drömma (a)
Imorn har jag iaf praktik, jobbar kväll, så det ska bli skönt att få sova ut lite och så :)
Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer.

Hejdå

Grekland



Här ska jag bo i sommar :)

rockypocky

Sorry att jag inte har uppdaterat på ett tag.. Men det har varit så jobbigt nu. Vi har kommit fram till att vi inte kan behålla rocky längre, det funkar inte och det passar inte in i våran vardag helt enkelt.. Jag har inte mycket att säga om det, jag vil liksom inte ens prata om det.
Så vi lämnar de.
Idag va det värsta chill dagen i skolan. Hade vikarie i 2 ämnen, sen kolla vi på bilar på estet lektionen och sista lektionen (bartekniken) va inställd! Så jag slutade hela 2½ timme tidigare idag :) Så skönt!
Imorn har jag bara 1 lektion, börjar 9.20 och slutar typ vid 10 ^^ Efter det ska jag hämta rocky hos mamma på hennes jobb, sen blire hem och plugga lite innan magnus kommer hit :)
Ska ju till honom i helgen också, men jag saknar honom så! Så det ska bli mys att träffa han igen efter att inte ha sett sen förra veckan.

Nej nu ska nog jag gå och sova, har mycket att göra imorn, suck.
Puss och godnatt

Du <3



Du lyser upp min dag, du får mig att må bra. Du är allt jag vill ha!
Det är dig jag drömmer om, så kom. Jag vill ha dig i min närhet.

äntligen!

Sådär, då va det äntligen helg! Så skänt. men jag längtar verkligen inte tills på måndag för då är det skola igen, och jag orkar inte riktigt det tror jag. hade gärna haft 1 månad loov till! men jag har mycket att se fram emot den här våren :)
Idag hade jag praktik igen. Inte många bokade idag heller. Hade ett pm på 26 pers som kom runt halv 9 som skulle äta 7 smaker på 2 timmar ^^ Jävligt stressigt. men jag va bara med och hjälpte till i typ 1 ½ timme, mycket skönt :) Sen sa sindy att jag fick gå!
Innan praktiken träffade jag magnus inne i stan för en fika, ååh vad jag har saknat honom! Han är så gulligt (a)
Imorn kommer tuva hit, och vi ska ut med tf,danne,natta och en massa andra tror jag. För att tf den skiten ska in i lumpen på måndag, så därför ska vi "vinka" av honom imorn, om man säger så.. Liksom sista dagen han kan vara ute på typ 4 månader :p

Nej nu ska jag kila till sängen, godnatt

the first day

jaha, då har allt börjat igen då :) Va på praktiken idag för första gången sedan lovet börja.. Bra start må jag säga!
Vi hade 35 bokade, vilket är grymt lite, och sen fanns det inget att göra typ! Så jag gick runt i typ 2 timmar utan att ha nått att göra.. Nu på slutet kom det in 5 polska eller ryska gubbar och skulle käka 7 smakers, haha dom beställde in en vodka flaska till desserten^^  Mycket lustigt xD Men men, de fick en att börja skratta iaf :)

Igår va jag grymt duktig, köpte gymkort på bromma träningscenter så att jag och michelle kan träna tillsammans :) Och sen va jag och mamma ute på en lååång promenad med lillen :) Så nu ska jag bara hinna med och träna 1 gång till sen har jag tränat 3 ggr denna vecka :) Jag och tuva har gjort en deal att om man inte tränar 3ggr/ vecka måste den andra bjuda på en krogrunda.. och det kan bli DYRT!
så 3 ggr i veckan tills i juni. Bara att kämpa!

Lägger även upp en bild på plutten :) han har blivit så stor :)


bilderna som säger allt...






och lite till;) ps. vi vet att vi är snygga!

titta

Titta, det går sakta men säkert uppåt xD


Misslyckat

Ska egentligen sitta och plugga nu.. men jag orkar inte. Jag ska, hum snart!
iaf, igår på kvällen åkte jag och michelle in till friday's och tog varsin drink och satt och snacka om allt, va såå mysigt :)
På dagen gjorde jag inte så mycket. vad jag kommer ihåg iaf ^^ haha
Idag vaknadejag runt 11 av att magnus ringde och väckte mig xD Gick upp och tog en dusch och sen åt jag en god frukost och sedan övertalade jag mamma att sätta på Mamma mia- dvd och så satt vi och kollade på den, grymt bra morgon :D Sen så skulle jag och michelle tränat idag så vi åkte till brommaplan och vad får vi reda på? JO ATT DOM STÄNGDE VID 3! SÅ OTROLIGT IRRITERANDE!
Jaja, så nu ska vi åka dit och träna imorn istället vid 11, och efter det så ska vi till michelle för att boka GREKLAND :D Vi ska till skiathos i juni :) Så nice

Jaja, nu tror jag att jag ska återgå till mitt pluggande ^^ Suck.
Skriver sen.

xoxo gossip girl xD


en kort update :)

Ja, nu har det gått ett tag sen jag uppdatera. Men jag har inte haft tid.. Dels för att:
* Jag har hunden
* Inte orkat
* Jag har varit borta
* Träffat vänner
* Det har varit nyår
* Jag har varit på sjukhuset

Ja och nu sitter jag här :) Mycket angenämt. På torsdag iaf så börjar praktiken igen. Ska praktisera kväll 2 dagar och sen nästa måndag börjar skolan, på riktigt, igen..
Ska strax kolla på sex and the city och sen ska jag nog läsa och FÖRSÖKA plugga! haha, vi får se hur det går xD
Puss och kram


RSS 2.0