Happy Saturday

Michelle är hemma :D WIIE ()=)

I
dag har jag bara slappat, och jag som hade så mycket att göra, Suck!! Aja, Michelle ringde mig iaf när hon kommit hem och frågade om jag kunde hänga med och äta pizza med henne och Sara.. De tog en tid att övertala mig, men sen bestämde jag mig för att jag skulle äta med dom iaf (: Pappa skjutsade mig dit, och jag mötte dom där.. Mys mys, Vi ringde dt fredrik också HAH" alltid lika trevligt tycker jag.. Så vi fyra satt där och åt. Men blev det någon pizza? HAH, svar Nej! Vi blev nyttiga istället. eller ja. alla utom Fredrik! För han åt kebab, och Michelle åt pasta och jag och sara varsin avoccadosallad :D SKIT GOTT :D:D
Ja, vi satt där i typ 2 timmar och hade så otroligt roligt! har inte haft så skoj på länge asså xD HAHA!

Träffade Tobias och Mattias mina två gamla klasskompisar. har inte träffat dom på år och dagar. Tihi, dom är så söta så ;D

Ja de här va min dag/kväll, trevligt va? :D

Puss och kram skumbanan


fredag igen ^^

Jaha, och så va det fredag igen /: ^^ Varför går tiden så fruktansvärt snabbt? Asså, på måndag är det liksom nyår och det har redan gått 5 dagar sedan julafton va!
Aja, iaf.. Idag åkte jag hem från min pojke, sorgligt! saknar honom redan.. Jag har haft så otroligt mysigt med honom, han är världens underbaraste! Jag älskar honom. <3
Vi har iaf haft otroligt mysigt, förutom att han skrämde livet ur mig igår kväll. han stog bakom hans mammas gardin in till hennes rum och jag satt i hennes säng med hans hund och myste. Och grejjen va att jag visste att han stog där, men jag vågade inte gå dit och kolla efter eller gå ner till hans rum själv, så jag ropade på hans lillebror så han fick följa med mig, men gjorde han det?! NEJ! HAH! aja, älsklingen min skrämde mig iaf, hah. den ungen! ():)

Jaja, Michelle smsa och sa att hon inte skulle komma hem idag, utan hon kommer nog imorgon, WIIE :D Längtar ()=)

Nedräkningen har börjat till NYÅR!
Lördag, Söndag, MÅNDAG! WIIIE!

Nej, men nu ska jag kilelixa, Bye bye

27 december

Igår kom min älskling till mig (: hade så otroligt mysigt ():)
Jag fick mina presenter av honom, såå fina. Ett halsband med tre tecken; Tro, hopp och kärlek. Sen fick jag världens sötaste nalle där det stog: Love you this Much!

Idag så har vi varit otroligt sega, hah. vaknade vid typ 1.. Men vi kom inte ner och åt frukost förens vid halv 2! HAH, snacka om sega xD
Aja, sen åkte vi ända från vällingby hem till honom. Jobbig resa, men men ;p Sen har vi bara slappat, kollat på tv, spelat giture hero..
Nej, nu ska vi snart kolla film och bara ha mysigt!

IMORGON KOMMER MICHELLE HEM! Saknat henne mycket!

Tjingeling (:

26 december

Idag är det den 26 december och idag är en trevligt dag.
För att idag ska lilla Johanna äntligen få träffa sin älskade pojkvän! Hon tycker att det ska bli väldigt mysigt (: Därför att hon har saknat honom väldigt mycket.

Men innan hon ska träffa honom ska hon snart in till stockholms staden och kolla runt lite i affärerna som finns :)
Nu kan hon icke sitta kvar vid datorn för att hon måste fixa sig xD

PUSS & KRAM!

BÄSTA JULAFTON NÅGONSIN!

JULAFTON!

Idag är det Julafton, eller nu är den över. tråkigt nog! Jag verkligen älskar julafton! Så mysigt!!
men i år har det icke varit någon snö, vilket är synd, det som är så mysigt ()=) aja, iaf!

Dagen började med frukost framför tv med min käre familj, sen blev det att fixa all mat innan halv 12 för att då skulle min kära släkt komma på jullunch (: Tihi, det är alltid lika mysigt.. Så vi åt luch sen blev klockan 2 och alla va tvunga att åka hem, för klockan 3 börjar ju kalle anka. Och det är man ju tvungen att kolla på, det är ju trots allt tradition ()=)

Efter kalle blev det sleep time för min mamma och mig. Vi sov så mycket som 1 timme! SÅÅÅ SKÖNT!
Ja, sen rullade kvällen på. Julmiddag först och sen Julklappsöppning!
Bästa Julklappen va ju ändå Tokio Hotels cd :D ÅÅÅH!, den är bara för bra! tihi, man måste ju lära sig låtarna tills konserten den 3 april! För då bär det av till Hovet med min Bästa vän Michelle (: Ska bli väldigt trevligt..

GOD JUL PÅ ER ALLA !

Dagen före Julafton

Idag var en sådan dag som jag hade velat sova lite längre, va så trött när jag skulle upp vid halv nio på morgonen för att åka in till vällingby med Michelle :)
Men grejjen är att det är så roligt att träffa denna rara flicka. Från att ha varit hur trött som helst till att bli den där pigga allärta flickan. Tihi, sånt är lite festligt tycker jag. ()=)
Det här var en morgon som skulle bli lugn, vi skulle bara till Apoteket som vi trodde öppnade klockan 10 i Vällingby, men icke sa nicke gjorde det det! Utan då öppnar det 11! SNACKA om misslyckat!
Jaja, iaf. Så vi fick ta tunnelbanan till Brommaplan, men inte öppnade dom förens vid 11 dom med!
Så allt slutade med att vi satte oss på donken med en STOOOOOR pommes och ett litet vattenglas :)

HAha, men vi gjorde iaf vad vi skulle på Apoteket sen. Sen bar det av hemmåt och nu är min lilla Ariel på Västkusten fram tills på fredag, jag kommer sakna henne väldigt mycket!



Födelsedagen

Igår var den en Stor dag, med ett STORT S. Det var nämnligen så att lilla jag fyllde 17 år! (: Så nu är jag äntligen en stor flicka som alla andra :D * Stolt *

Idag blev det en tidig morgon för miss Johanna. Hon var nämnligen tvungen att gå upp så tidigt som klockan Nio på morgonen, för att alla hennes kusiner, mostrar och fastrar och allt vad det nu är skulle komma för att fira henne klockan Ett. Och självklart så skulle hon bjuda på mat, som Bara hon skulle göra! HAHA, så typiskt mig ^^
Men iaf, allt gick jätte bra, hon hann göra all mat in i sista stund, alla gillade maten och hennes berömta Philadelphia tårta (:

Jaa! Dom här två dagarna har varit riktigt trevliga. Fick till och med träffa min kusin som bor i Australien nu, har saknat henne såå mycket!

Men men, nu är klockan 23.50 så jag måste kila iväg för att sussa nu, ska upp tidigt imorgon och träffa Älsklingen Michelle (:

Sov så gott allesammans


     


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0