you're the best!



You are a real friend. I can trust you, say anything to you, cry in your arm and just be me. I don't have to pretend to be someone infront of you.
You and me all day,night, week,year and for the rest of  life!
I love you

love it

Bröderna mina Badkrukor? öhm nej? ^^ redhead xD båstad i mitt hjärta! Point :p bästis och jag :) Tuuva no coment haha! 

kvällens outfit

   

stickad tröja- H&M
knä strumpor- H&M

Staden staden staden

IDAG! har jag varit i stan med Johanna panna igen, fast igår va (älsklings tuva)  med också.. Men today va det bara jag och johanna för att tuva skulle hem :(
SÅ vi började med att åka till östermalmstorg för att johanna skulle klippa sig som jag gjorde igår, btw.. Blev hur fint som hels på henne!
Sen bar det av till en massa olika affärer, och sen till donken för vi höll på att svimma av hunger! Hon hittade 2 jätte fina koftor, båda från gina..
och nu är jag hemma, och har satt på mig en mys outfit som jag ska ha nu ikväll när jag ska se på Idol :D
Vem tror ni åker ut?  jag hoppas att lars åker ut!

Nej  nu ska jag göra min sallad som blir min middag (:

Mamma mia!

Ja jag kanske ska börja med att berätta om att jag har färgat mitt hår! Det är inte blondbrunt längre, utan rött :D Tuva färgade det igår.. Väldigt fint, och passar mig faktiskt, trodde inte på henne när det va klart. Men fint blev det. (a)
Idag har vi iaf varit på bio i ängelholm. Såg MAMMA MIA!
så otroligt bra!! Ja, och tro det eller ej, men jag sjöng med i filmen (a) Och en sak som är klar är att Sky är MIN dröm kille! Tänk att ha en sån kille som han! OMG! då är mitt liv perfekt! haha!

Aja, jag lägger in en bild på mitt hår när jag kommer hem, har inte sladden här. För nu ska jag och tuva kolla på en till film, om det blir dirty dancing eller High school musicals 1 eller så blir det början av sex and the city.

Tjingeling

Skåne :D

Jaa gott folk, nu är jag Johanna antligen i skåne med käraste Tuva (a)
Kom ner igår natt runt 12 efter en låååång bilresa! Men en rolig en xD HAHA, så jäkla kul att sitta i bilen med tuva och mina kära bröder som är helt knäppa. (fast det är nog vi alla) (a) Efter ett bra tag va vi alla grymt trötta och tuva som satt i mitten la sig tvärs över mig och min lillebror ^^ hon är rolig hon.. Men det va skönt enlig henne iaf :p hah! Sen när vi kom ner va det bara snabbt ut med all packning och gå in i del freeeeesing kalla huset och bädda sängen, eller ja bäddsoffan för min och tuvas del. Men måste faktisk erkänna att den soffan, omg, va den är skön! Sov som en prinsessa inatt! Idag vaknade jag av att tuva knuffade på mig och sa - Öh, Johanna vakna. klockan är 12
Och ja, precis sådär sa hon, That's my girl! Vi gick upp typ på en gång, tog på oss mjukisar efter att hon frågat vad man skulle ha på sig, klänning elle mjukisar^^ Svårt val, hallå det är oktober gummsan ;) Så mjukisar blev det. Sen blev det frulle och en låång prommis. Vi gick strandpromenaden bort till Norrviken och sen upp för denna långa äckliga väg som aldrig ville ta slut men tillslut kom vi upp till Boarp. Där gick vi in på lågprisladan och shoppade =D Det är sjukt billigt där, det är nästan lite skrämmande! Men men, kom ut med varsin kasse iaf :)
Sen bar det hemmåt och väl hemma blev det lunch och kort.. Efter mycket och moment kom pappa hem och han hade med sig fika så det blev en latte och en massarin till mig och tuva. Sen cyklade vi iväg för att handla lite grejjer på ica.. och vad träffar man där? Jo skånepojkar som snackar precis som OLA! haha, kan det bli bättre? Tuva som är så rolig ställer sig och frågar om deras amigo choklad är god xD Jävligt kul, ni skulle varit där! HAHAHAHA

Nu på kvällen har vi faktiskt inte gjort så mycket, jo badat i laholmsbukten har vi gjort! Precis nedanför mig! Riktigt kallt, men väldigt skönt;) Kolla nyss på John Tucker som är sååå bra! Har ni sett den?
Nej, nu ska jag vara lite social med tuva som håller på att somna :P Och imorn ska jag klippa tuvas lugg och hon ska färga mitt hår :)

PUSS och god natt

In school

Jaha. nu sitter jag här i datasalen med tuva, mycket angenämt!
Är mycket bättre idag, men är fortfarande krasslig. Men mamma tyckte att jag skulle gå idag, och tur va väl det för att vi har serverig D idag som jag INTE får missa!
Juste, datan hemma hos mamma har pajjat och är inlämnad på reklamation så jag kan tyvärr inte blogga hos mamma.. Men jag kan ju blogga här i skolan och sen är det ju bara att ta bussen till pappa om jag måste ha datan! :) Så jag gör nog det idag. (slutar runt 5 så, efter det blir det iaf)

Igår fick Tuva tillbaka mitt prov i natur A och vet ni? JAG FICK VG! Det är så bra!

Men nu börjar min lektion igen, så nu måste jag rusa! :D

Küssssss

...

Jag orkar inte mer. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Varför händer bara det här mig?

nu är det bestämt

haha, Jonas kommer komma hit :) vet inte än vad vi ska göra, men vi hittar väl på något xD

Vad gör man?

Jaha, och nu va det fredag igen. Suck! Men det är sjukt skönt att helgen är på ingång! Men det som är sjukt tråkigt är att jag verkligen inte har nått att göra ^^
Nån som har något förslag?
Under tiden jag kommer på något kan jag väl berätta om min dag.. Har ju praktik på torsdagar och fredagar, denna vecka jobbade jag lunch, Sååå skönt! Gillar inte riktigt kvällar. Men jag hade mycket att göra idag, många bokade.. Väldigt trevligt. Sen runt 3 va det dags att ta influensa sprutan. jag verkligen sprutor, men det gick bra :) Träffade även alla från min gamla praktikplats som jag hade förra hösten:) Väldigt trevligt! Dom är så gulliga! Saknar dom lite faktiskt :$

Nej, men nu är det pause i Idol så nu blire en dusch för min del. Skriver mer sen :)
Küss

IDOL



Är han inte lite söt? (a)

Tack elli!

Gud vad jag älskar dig, och inte bara för att du pimpa min blogg. Det beror även på att du e bäst!
Tack Ellinor!<3

Bilder från bowlingen och fikat igår:)

   (Jag, jens douglas)
   (tuva och jag och johanna som tar alla bilder :) )

Back home

Igår va en helt underbar dag! med servering D va vi på matur historiska och kollade på dukade bord (gamla, från typ 1600 kallt ;).. Vi hade dock ingen guide utan vi fick fräcka hörlurar med en manick till som vi skulle bluppa på en grej som satt vid varje bord :) Sjukt kul va det iaf(a)
Sen när jag kom hem tog jag det bara lugnt, men runt kvart i 8 på kvällen ringer johanna och är nästintill frustrerad över att tuva inte kunde bowla med henne, jens och douglas så hon frågade om jag skulle med, och självklart sa jag ja, johanna, jag kommer :) Så runt halv 9 va jag i sundbyberg och vi gick och bowla. Och vet ni? jag kom faktiskt 1:a om man räknar bakifrån (a) Men jens ville vara ball och retade mig hela vägen hem till douglas att han vann över mig! Så typiskt killar! inte sant?

Idag iaf har jag hadt en lektion på typ 35 minuter, helt onödigt... men men. efter den så drog jag, tuva och johanna in till stan och skulle leta efter skor till tuva.. Hon hittade faktisk 3 par skit snygga. Men va inte 100% på att hon ville ha dom, så vi gick vidare till ett caffé och satte oss där och drack te och kaffe :)
Tuva va tvungen att åka tillbaka till skolan för sin andra lektion på eftermiddagen så jag och johanna fortsatte att shoppa lite till :) Mycket mysigt. Efter mycket och moment va jag tvungen att dra mig hemåt för att jag hade dans vid 5. Kom 5 min sent, men Wtf xD..
Och nu sitter jag här med mitt te och bara tar det lugnt, mycket trevligt :)


Chao


Djungelvrål

Jag har kommit på att jag ÄLSKAR djungelvrål.  Fick det av lillebror nyss, eller jag fick smaka (a) Fast sen har jag också lärt mig att man icke ska äta godis före maten, som mamma håller på med. Ph det kommer bli jätte god mat, kyckling med sallad och något till.
Och vet ni? JAG HAR INGE PLUGG!! :D så skönt! Så nu ska jag och tuva ta en tripp in till stan imorn och shoppa nya skor till henne, sen köpa varsin kaffe och gå och sätta oss någonstan där det är mysigt och bara chilla. Sen måste vi tillbaka till skolan igen för att hon har svenska lite senare på eftermiddagen..
Så ikväll kommer jag ha en skön kväll med en kaffe latte och bara glo på tv, gå ut på en prommis kanske också. Jag har inte riktigt bestämt mig än. har ni några förslag?

Kram

Dagens...

Tänkte bara skänka dagens kram till TUVA och JOHANNA!
Love you Babes <3

I just love it



I can't find any word

LOLLO

Idag opereras lollo min kära vän! Jag tänker på dig gumman!
Jag vet hur det är, man är jätte nervös över att det inte ska gå bra och skit. Men det gör det. Titta på mig, jag klara mig ju :) Jag ska åka till henne imorgon har jag bestämt mig för, och säga hej (:

Idag hade jag konditori på morgonen, men va inte med för att jag fortfarande är lite sjuk sådär.. Man ska alltså inte stå i kök när man hostar och har ont i halsen som jag har! Så jag drog in till skolan till halv 11. Hade dryckesprov vid 11 typ ja för 1 timme och 15 min sen! Gick super. Eller ja, jag svarade på allt och va otroligt osäker på vissa. Men ett VG kanske man lyckas få iaf (a) Vi får hoppas helt enkelt (:
Nu fick jag nyss reda på att vi inte har Estet för att vi ska på studiebesök med Servering D. Så typiskt. Så dom menar att vi ska sitta här i fucking 2 timmar och inte göra ett piss?! Så JÄVLA segt!

Skriver snart igen, + att jag lägger in en bild på dagens outfit senare ;)

Drycker

Nu pratar jag med Tuva i telen, samtidigt som vi snackar med hennes lillesyrra om Tuvas date xD HAHA, så jäkla kul! Har även förhört henne på dryckes testet som vi fick förra veckan av Frankiiiie.. Hon kunde allt och till och med Jag JOHANNA kan allt (a) känner mig jäkligt stolt asså. och allt, verkligen allt är å franska ^^
Haha, samtidigt som jag förhörde henne så åt hon röda korset pepparkakor xd så otroligt roligt! HAHAHA! 

Nu är det bestämt, jag och tuva ska åka på kryssningen, Ska bli så nice. 908 kronor för oss båda :) Billigt va? (a)
Så akta er alla ung karlar för here comes TUVA and JOHANNA!
Men men, nu MÅSTE jag verkligen på toa och sen ska jag in på rummet och plugga lite till :)

KRAM

13 oktober

Tjääänna xD
hur är det yao? ;P Med mig är det mycket bättre, va ju hos läkaren i morse och tog halsprov.. Asså jag verkligen HATAR att göra det! Det är det värsta som finns, efter blodprov såklart! Men iaf (a) Fick även göra ett stick i fingret för att dom skulle mäta sänkan på mig.. För er som inte vet vad det är, så orkar jag faktiskt inte förklara. Men ni som läst/läser natur borde veta det..
Sen iaf bar det av till schoool där jag han att vara med på SH lektionen i hela 20 minuter :) Vi kollade ändå bara på film, så jag hade i princip inte missat något. Tack och lov för det!
Efter det hade vi lunch, och det blev pasta igen.. Så typiskt! Jaja, ner gick det! Sen va det då det här provet i natur som vi skulle ha, usch va jag va NERVÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS!  
Men de gick bra, så nu ska vi inte prata om det mer! :p

nej, nu ska jag nog återgå till mitt telefonprat med TF och sen ska jag plugga drycker!

PUSS<3

Hos mami

Nu är jag hos mamma, äntligen, Va hos pappa innan och kolla på GG :) Men nu sitter jag här vid datan, har precis kollat på kryssningen som jag och tuva ska göra i december när jag är 18 :D Ska bli grymt kul. Får allt billigare för att jag fått ett presentkort på vikingline av Åhlens..

Idag följde jag med Tuva in till stan för att vara ett moraliskt stöd när hon skulle träffa M. När vi väl sagt hej och hejdå så slank jag in på H&M och de gick och fikade. Hittade så söta trosor som jag köpte och även knästrumpor. (Lägger upp bild på det imorgon) Så då kom jag hem och va super nöjd över mitt fynd (a)
Nej nu måste jag återgå till mitt pluggande och överge datorn till mamma, och sen gå och sova om någon timme eller så. Ska nämnligen till läkaren imorgon och ta halsprov och kolla min tå :´(

Puss och kram skumbanan <3


22 oktober



Premiär för 3 filmen! LÄNGTAR!

3 december


OMG!



Herre min skapare vad jag ser ut! Haha, men man gjorde ju det på denna tid (a)

Bästa vän



Hon är min allra bästa vän! Kommer alltid att vara det, i både vått och torrt. UME med dig gums kommer äga så hårt!
LOVE YOU

hipp hipp hurra!

Idag ska vi gratta Saga som fyller hela 18 år :) Ikväll blir det utgång för henne och Tuva (hennes kusin och min bästa vän)!

Jag tycker det är sjukt segt att inte jag också är 18 ^^




NYHET

BARA SÅ ATT ALLA VET SÅ SLÄPPS THE JONAS BROTHERS SKIVA DEN 12 DECEMBER :D

Old stuff

Har precis kollat på Juno och halva Simpsons movie..  Asså jag gillar verkligen Juno filmen! Den är så bra :)
Men nu lyssnar jag på The Jonas Brothers, ska snart plugga till de 2 prov jag har nästa vecka /: Segt ^^
Men det är viktiga prov, så jag måste kunna allt ..
Sitter här och kollar på en massa gammla bilder också! Hittade en som jag verkligen ÄLSKAR! haha! Ska försöka lägga upp den om datorn tillåter det xD

Haha, rätt kul att titta på gamla bilder, tycker ni inte? :)

 

Det blev visst 2 (a)

The Jonas Brothers


En shoppingtur i stan med Tuva :)

Ja som ni märker skriver inte jag så mycket längre i bloggen. Jag har verkligen inte tid! Har mycket plugg och bor hos mamma var 14 dag och hon har inte fixat internet än, suck ^^
Så ja det blir som sagt inte så mycket skrivande här...
Men igår iaf så var jag inne i stan med Tuva för hon hade panik över att hennes klänning som hon skulle ha på kvällen va förstor i axelbanden så att klänningen bara åkte ner. Så vi hade brottom att hitta en klänning till henne innan alla affärer stängde.
Och efter mycket och moment så hittade hon en, som JAG valt ut, på gina tricot! Jag älskar den affären grovt mycket asså.

Nej nu ska jag återgå till pluggningen.
Puss

RSS 2.0