smak på restaurangen


praktik

Har fortfarande ont i min höft sedan 2 veckor tillbaka. och jag fattar inte vad det kan vara! Jag haltar och kan knappt stödja¨på benet för att det gör så ONT! Men jag kan gå, men det är inte så jäkla skönt asså! Smärtan stårlar från höften ner till knät så att om jag belastar benet för mycket viker det sig, utan förvarning! Det är läskigt!
Men jag sket i om jag hade ont igår och idag, jag skulle till praktiken, och så va det bara! Så nu har jag fått stå ut med 12 timmars arbete, sammanlagt. Men jag har tagit det lugnt, har mest stått och puttsat bestik, glas och vikt servetter för att jag inte vill belasta benet för mycket.. Och det har fungerat alldeles utmärkt :D
Idag när vi öppnade vid 5 så hade jag precis ställt ut ljusen i baren och när jag vänder mig om ser jag att mamma står där med en kompis till henne. Jag blir så förvånad! Hon har sagt att hon ska komma och äta hos mig, men aldrig när eller så, och jag tackar gud för de! Blev grymt nervös och alla andra i servicen bara log och sa till köket att " nu är johannas mamma här, så chopp chopp"
Fick gå och presentera 2 maträtter till dom och hälla upp vatten och så.. Sen har det varit full gång hela kvällen. Sen runt 9 spåret så kom det D'J:s dit och drog igång med en hög bra låtar och sen kom det runt 50 pers dit som bara skulle sitta och dricka! Och VEM VEM ser jag där? JO Adam, som jag inte träffat sen i sommras! han är en gammal klasskompis till mig. Men det va i lågstadiet vi gick i samma klass iofs (a)
Eller ja, jag tror det va han.. HHA! men jag är nästan 98% säker på att det va han..

Jaja, nu sitter jag här iaf. HAr fortfarande ont i höften. så om jag känner att jag verkligen inte kan stödja på benet imorn ska jag få låna Tf's kryckor :) mycket trevligt.

.


Elton <3






OCH .....

BULLET BILJETTERNA ÄR BOKADE :D:D:D:D:D SÅ MICHELLE, PÅ ONSDAG NÄSTA VECKA ÄR DET KONSERT SOM GÄLLER!

Crazy day xd

Imorse vaknade jag av att jag ställt klockan för att jag skulle åka in till stan och käka lunch med michelle. Men när jag va i kristineberg så ringde jag henne och hon sa att hon försovit sig och inte alls mådda bra.. Så hon ska gottgöra mig på lörda med att köpa en STOR popcorn och 2 läsk när jag, michelle, jennifer och lollo ska på Twilight :)
Så det var bara för mig att vända om och åka hem igen..
När jag hoppa av bussen så svängde jag förbi konsum och postade lite brev och gick in för att köpa mig lite godis. Fastnade vid filmerna också så jag köpte mig 3 filmer (: Mycket trevligt :) Det blev Mamma Mia-the movie, Grease och Pretty Woman :D
Älskar dessa filmer så sjukt mycket! Nån mer än jag som gör?

Så nu har jag och brodern min kollat på Mamma Mia-the movie, precis lagom klar med den för att jag ska ta 37 bussen in till stan och gå till praktiken ^^ Orkar egentligen inte, Men det ska bli kul att gå dit iaf (a) Det är ju trots allt fredag imorn :D
Vad ska ni göra i helgen?
Tjing

JUSTE!

GLÖMDE SÄGA ATT JAG OCH MICHELLE SKA GÅ PÅ BULLET FOR MY VALENTINE  NÄSTA ONSDAG :D
och jag ska bjuda henne (a)



En bra dag

Idag vaknade jag 5 över 9 och insåg att jag hade sjukt brottom till bussen som skulle gå vid 20 över ^^ Så det va bara att slänga på sig kläderna och typ halv springa ner till bussen.. men tror ni inte att buss äcklet va försenat? JO! Asså sånt blir jag riktigt irriterad på!
Aja, kom hem till mamma tillslut, och då var det bara börja med lussedegen :) Vi skulle, eller jag skulle, hjälpa mamma att baka lussebullar för hon kan inte göra det (opererat handen) så det fick lilla jag göra (a)
Jag som går en restaurang utbildning borde kunna baka lussebullar men icke. jag glömde hälla i mjölken i smöret och klagade på att jästen inte smälte och då började mamma asgarva och sa: - Men johanna, du har ju inte haft i mjölken *suck*
Så det var bara att värma på mjölken och hälla i den, och jag blev hur glad som helst så jag sa Nämen haha! Mamma kolla jästen har SMÄÄÄLT NU! :D Känner mig seriöst som en 5 åring! ^^

Men efter allt mäck med lussebullarna blev dom klara, och SJUKT goda ska jag be och få tala om.. Man tackar man tackar.. Har även varit hundvakt åt Elton som är 9 månader (a) så söt! Det är min mosters hund, så hon kom och lämnade honom hos oss vid halv 11 typ :) Så söt!
Sen drog jag på dans vid 4 och nu är jag hemma och har ätit :)

Nej nu ska jag kila upp och fixa med lite inbjudningar och sen ska jag plugga :) Ska äta lunch med michelle imorn vid halv 12, och sen blire praktik från 4 till 10 ^^


Mys?

    

Mys va? (a)

Hemma igen :)

Ååh, det va riktigt mysigt att vara ute i typ 2 timmar och åka ner från en sjukt lång backe på en plastpåse och göra en massa vurpor (a) Haha! Ni skulle sätt asså, så sjukt skoj!
Så mycket snöbollskrig blev det inte, men mulning haha, ja det blev det ;)
Tog ett par bilder på väg hem somjag kan lägga in lite senare, typ imorn (:
Jag måste bara säga att det är så sjukt mysigt med snö! Det är det bästa jag vet, man blir liten igen.. Vet att det låter mycket barnsligt, men det är jag (a)
Nu när jag kom hem så hade jag precis borstat av mig all snö, tror ni inte att jag tappar min äckliga vante bakom trappen så jag måste gå i SNÖN igen, och borsta av mig allt igen?! JO! det är precis det som händer.. Min vanliga tur!
Men som tröst satte jg på en kopp te och satte mig här vid datan :D


ROCK YOU!



Haha, denna otroligt braiga låten sjöng min kära lärare idag på samhällslektionen! Han rocka hårt!

Måste bara säga att HON är bäst!


Snööööö

Med såhär mycket snö, menas det bara med 1 enda sak! SNÖBOLLSKRIIIIIIIG!
Så snart kommer fanny hit och då är det bara på med täckisar och varma jackan, mössa och vantar och sen är det krig på gång asså! Vi ska möta upp några till vid tippen.

Idag på mössprovningen höll jag på att dö av skratt för att killarna som va där för att hjälpa oss va så sjukt roliga! Gud så mycket det fanns att välja bland! Blev helt tokig.. Men till sist så hittade jag de jag ville ha och hur jag ville att mössan skulle se ut (a) Riktigt fin blev den.
Sen iaf så drog jag hem och plugga lite. Men såg sen i tidningen att
That's 70's show skulle börja, så då blev det på med tv.. Och tror ni inte att jag somnar i soffan eller? JO! Så jag missade de sista 15 minuterna ^^ :@
Jaha, så kan det gå..

Nej men nu tycker jag att fanny ska komma! Börjar bli lite ivrig här! Är det bara jag som gillar snöbollskrig? xD


Mössprovning

Nu äre dags att prova studentmössan :D Ska bli riktigt skoj faktiskt! Så nu har jag icke tid att sitta här, skriver mer när jag slutat..

PUSSS


Trött

Ja igår som ni vet, som jag skrev i mitt förra inlägg, så va jag på midda igår hos Thessan med fanny och en massa andra. Blev duper god mat, fläskfilé med couscous och sallad :) Vi pratade en massa skit och körde ölspelet :) Haha rikitgt kul faktiskt.
Idag vaknade jag halv 1 av att bror min inte mådde bra.. Så jag gick upp och har tagit hand om honom och så.. Åt lite frukost och satte på Knocked up som vi har suttit och kollat på.
Sen har jag och mamma satt på benen på våra sängar och städat i rummet. Och nu har jag packat ihopp mina grejer som jag ska ha hem till pappa.

Snart ska jag dricka kaffe och se klart på Sahara med bror min :) Sen måste jag verkligen plugga ^^

PUSS

Vanessa

 

Är det lagligt at vara så här söt?

Ikväll


Fanny min mupp, du och jag asså.. Alltid lika kul när vi ses :)


BÄST!

Igår va jag först på saco-mässan och kolla runt lite på olika universitet och sånt. hitta faktiskt ett par.. Funtar på att åka till mallorca på 2 veckors bartenderkurs med fanny eller så kommer jag dra till USA i 1 år som au pair :)
Ta lite ledigt från allt typ ;p Vad sägs om de?

Iaf, sen åkte jag hem och åt lite middag och sen drog jag till michelle :) Så mysigt, har inte träffat henne på år och dar! Vi kollade på idol och sen så drog vi ut i snön och gick en lång prommis. Efter ett tag blev det så kallt, att vi drog in och ut igen, hamnade hos Alex där även massa andra från sundby va :) Mycket trevligt. Kom hem igen runt 12 dåvi va så trötta, så vi gick och la oss på en gång, och vaknade vid 11 idag :)
Idag iaf ska jag på midda hem till Tessan med fanny, ska bli rikitgt kul faktiskt.. Så vi va och köpte kött idag i vällingby och snart ska jag börja göra mig iordning för att sedan dra hem till fanny och fixa oss, och sen dra till P :)

 

The lägenhet

   

Detta är då i stort sett lägenheten, förutom 2 sovrum och badrum :p

Såhär..

Trött va tuva idag när vi kom hem från både skolan och stan, efter lite ärenden xD



Huvudet är täckt av hennes otroligt nya söta tröja med musse på :)

Eller dessa?



Vad sägs?

blocket.se

Tittade nyss på blocket. OMG vilka söta små vovvar det finns där! Blir helt galen. Är sjukt nära på att skaffa en nu asså!
Kolla på dessa valpar asså! 

Visst..

ÄR DESSA TVÅ GRABBAR SNYGGA?
 

Haha!

titta vad jag hitta nyss på google.se Kanske ska ha en sån på jul xD or not..


Slutat (:

Nu har jag slutat, såå skönt! Haft 1 lektion som slutade för 1 timme sen xD Och jag sitter fortfarande i skolan, varför vet jag faktiskt inte. ^^
Igår när jag kom hem så mådde jag så sjuk dåligt, och mamma kom på varför när vi gick och la oss. Så idag mår jag bättre för att jag vet, och för att det är bättre, men mår fortfarande sådär! Idag ska jag till jobbet och hämta serveringskläderna jag ska ha ikväll när jag och tuva ska jobba på KTH :) Där ska vi servera en massa folk och hålla på, ska bli riktigt kul faktiskt. Att få pengar är ju inte fel asså, inte så här nära jul iaf (a) Eller vad säger ni?
När jag kommer hem ska jag lägga upp bilder på lägenheten hur den ser ut, men förbered er på att det ser förjävligt ut, ursäkta mitt språk, men det är sant. Står fortfarande kartonger överallt och allt är fortfarande inte upppackat xD

Det känns lite såhär just nu


Men det går väl över? Eller? Så fort vi får upp allt och så kommer det bli super bra :) Mamma tjatar redan om lussebullar och julpynt ;) så gulligt

Werd

Jag fattar inte, varför ska jag bli såhär hela tiden? Idag t.ex. har jag mått piss i princip hela dagen. och på sista lektionen har jag känt mig spyfärdig och hållit på att svimma.
Men jag kan inte göra något.
Har liksom ingen aptit, mår illa, vill spy och mår allmänt skit!

Nån som vet vad det kan vara? :s


S.O.S


Skolan ^^

Nu sitter jag här i datasalen med johanna.. Vi har sam-lektion men får sitta här och kolla på olika partier när vi sedan ska rösta och kolla vilket parti som är mest "omtyckt" i klassen..
Sjukt segt, men men. Vilken annan måndag är inte det liksom?

I helgen har jag varit med tuva.. Jag åkte och mötte upp henne och hennes familj ( mamma och 2 systrar) vid ikea där jag och tuva tog varsin kaffe och en korv med dricka, för att båda hade stans huvudvärk och va gnälliga för att vi va hungriga. Efter mycke om moment så åkte vi hem till tuva för att hon glömt sitt busskort, smartas ;), för att sedan åka till eriksdal och möta upp lite mysigt folk. Fick skjuts av hennes mamma, gillar verkligen henne! Så när vi om dit va alla redan där och då begav vi oss till adams kompis och hade mys :) Drog sedan till stan där alla drog in på blå men jag och tuva mötte upp min kusin och fick hans nyckel så att vi kunde gå in och Bada.
Sen runt 3 så träffade vi alla igen och drog oss hem mot vallentuna med nattbussen, denna natt slutade med att vi somnade vid 4 ^^
Men det var en RIKTIGT lyckad kväll, må jag säga. (a)

..


morgon trött

Tjabba, läget med alla?
Med mig är det bara bra, är sjuk trött bara. Praktiserade igår fram till 10 och kom inte hem förens vid 11.. Men när jag kom hem duschade jag bara och fixade iordning mig för att sedan åka hem till jonas där även martin och hans tjej va:) Mycket trevligt! Vi 4 satt bara och snackade en massa skit och senkolla vi på film. Filmen va så bra att jag somnade mitt i filmen i jonas säng xD men vaknade av att jonas putta på mig..
När jag kom hem så sminkade jag bara av mig och åt en macka och sen gick jag och la mig.. Tror ni inte att jag inte kunde somna då eller? JO! jag hade sjukt svårt att somna, bara för att jag somnat hemma hos jonas!
Jaja, sånt händer väl..

Idag iaf, ska jag hem till tuva och bara chilla med henne tills vi ska göra oss iordning för att sedan åka hem till adam och va med honom och hans kompisar tills de ska vidare ut på krogen, men jag och tuva kan ju inte hönga med för att jag inte är 18^^ Så det suger.. Jaja, vad ska man göra? ;P

Nej nu ska jag göra mig iordning, och sen diska.

PUSS

:@

Asså jag hatar när detta händer! hade ju skrivit ett jätte långt inlägg, och så fuckar internet sig! Jaja, jag får väl försöka skriva om allt igen!

I will come back ;)

Nu ska jag kila, ska till praktiken. Suck. Vill egentligen bara vara hemma och packa upp alla saker ur kartongerna. men men.
Slutar klockan 10, så jag lär vara hemma 11. Skriver igen då.

en hälsning till tuva: Idag ska du bara ta det lugnt igen. Så kommer jag till dig imorn och tar hand om dig, innan vi sticker till Adam :)

PUSS

nu är jag hemma


nya lägenheten

Nu har jag vaknat, eller ja för en halv timme sen. Gud så skönt det va att somna om! Har gjort frukost och nu sitter jag här i vardagsrummet och chillar framför datan :)
Jag börjar ju 4 idag så det är chill xD
Vet ni? den här nya lägenheten är super fin! mycke mysigare än den andra.. Och det konstiga är att den känns betydligt större än den förra, men den är lika stor.
Men det ser ut som katastrof här, vi har inte hunnit packa upp allt än. det står liksom kartonger överallt!
Aja, nog om det :p
Imorgon ska jag iaf till vallentuna och va med tuva på dagen, sen ska vi dra hem till adam och ha kul med hans kompisar innan de ska ut på krogen! som vi alla vet har inte jag fyllt 18 än, så det suger. Men det är inte långt kvar nu :D Wiie..

Pussss

Disturbia



SNART SNART SNART :D:D:D

today

Idag har jag inte gjort mycket. har bara övningskört på körskolan oc h sen varit på banken och fixat ett nytt konto :)
Det va min dag i en enda mening.
Men nu kan jag inte skriva mer, ska kolla klart på sex and the city nu :D
PUSS


bjussar på den ;)


Do you feel like me?



I want to live there life!

intervju

Idag va jag såå trött imorse, ville verkligen inte gå upp. Men jag tvingade mig till dset efter ett tag för att klockan blivit för mycket!
Hade samhälle på morgonen vilket var helt okej, vi gjorde ett test på internet om vilket parti vi mest höll med... jag är då en som håller med socialdemokraterna, antagligen.. sen iaf va det dags för natur A, där vi fick lite frågor vi skulle svara på och sen vart det film, Men jag och tuva va tvungna att gå vid 1 för att vi skulle på jobbintervju, ja ni läste rätt en JOBBINTERVJU!

HAPPY BIRTHDAY!



ELLINOR GOES 18 TODAY

Fars dag

söndag, söndag och åter söndag! Det betyder tt det är skola imorn, och dagen börjar med 3 timmar samhälle! suck...
I helgen har jag varit med johanna och tuva :) Förutom i fredags då jag kom hem från sjukhuset vid 3 ungefär och sen åkte jag till elli och åt födelsedagsmiddag.
Väldigt trevligt att träffa alla tjejer igen, måste jag säga.

Sen igår stack jag johanna och tuva till viktor och va där med en massa andra, efter att ha varit hos martin ett tag :)
Idag när jag och tuva blev väckta av min lillebror så gick vi upp och käka lite, sen drog vi och handlade p´å coop, för att det är ju fars-dag idag. Så vi gjorde en tårta till min pappa. Blev superfin!
Så nu har  vi fikat och bara tagit det lugnt. Snart ska vi äta, och jag ska kolla gossip. Sen ska jag dra hem till mamma för att packa mina kläder och en massa annat. För att imorgon ska vi flytta! Ska bli spännande, har fått nyckeln nu så det är bara go go go!

Nej nu ska jag göra något annat. KYSS och SMEK


natti

Ja, nu har jag varit ute på 1 timmes prommis och snackat med tuva under hela den tiden om allt mellan himmel och jord!
Nu sitter jag i min säng med datan och läser i den bästa bok som någonsin gjorts nämnligen Harry Potter!  är inne på sista boken nu, jag vill inte läsa klart den, för då  har jag liksom inget att läsa i förutom mina, hum, skolböcker ^^ Måste hitta en till bra bok. Någon som har något förslag?

Ska sova nu också! ska ha en pluggdag imorgon! :'(
På måndag får jag träffa sötnosen min också! För då kommer han hem:D
Puss & godnatt!


Brothers

 



I have the best brothers you can have!

idag

ja, idag har jag inte gjort ett skit.. pluggat lite smått och det ska jag fortsätta med snart, men först ska jag ut på en liten prommis :)

tjao!

Det hände! :D:D:D:D:D

OMG! det jag inte trodde skulle hända, hände nyss! Jag och TUVA kan åka på kryssningen som vi velat åka på hur länge som helst nu!
Hennes mamma följer med! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

TACK TILL TUVAS MAMMA SOM ÄR SÅ OTROLIGT UNDERBAR!!


Love at first sight


torsdagens shopping

       

Ja, allt är från H&M förutom, spray waxet och hår sprayen :P  I just love my new clothes!


this is my new drug


RSS 2.0