Museum

Hej alla glada :)
Hur är det? Med mig är det bra, lite trött i ögat bara! Och håller på att bli förskyld om jag så inte redan är det tyvärr /:
Igår på jobbet så kom jag och T fram till att vi ville tävla om vem som sålde mest för att både låg på 17, och nu va det bara 25min kvar. Vi tävlade om att den som förlorar bjuder den som vinner på en Twister glass :) Och vem vann? JO T! Den ungen, så nu är jag skylldig henne eh hel Twister glass! Jaja, det går bättre för mig nästa gång..
Ska snart in till stan för att gå på modernamuseet med klassen min (: Ska bli, öhm, ja! hah. jag HATAR i stort sett museum. Booooring!
Efter det är det jobb igen. Och idag ska jag ha provision! Det är bara så. Håller ni inte med mig?

Hörs sen :)
PUSS


Måndag

Jaha, och så va helgen över! Haft en bra helg?
Det har jag iaf haft :)
I lördags som jag skrev så hade jag återträff med alla från BMS. Jag, L och J åkte till Vällingby och handlade alla mat på Lidel. Haha, det va så kul när vi 3 tjejer skulle försöka lista ut hur mycket mat som vi trodde skulle gå åt. Jag menar, hälften av alla killar som kom är typ idrottare. SÅ man vet aldrig xD
Men gick all mat åt? Svar: NEJ! haha!
Iaf, när vi kom hem va klockan redan halv 6 och alla skulle komma 7, så lite brottom va det. För vi hade inte förberätt någonting. Inte ens efterrätten hade vi köpt! Och hade vi gjort oss i ordning? Nej! Inte det heller! HAHA! PANIK!
Iaf, allt gick skit bra! Alla va super glada över att vi hade fixat denna återträff och dom gillade våran mat (a) Stolt!
Igår så åkte jag in till Täby och där mötte jag mina kära vänner  T och T :) Dom hade shoppat lite innan jag kom, men när jag kom så va vi så sjukt hungriga så det blev Sushi (: Så otroligt gott, Inte sant?
Sen åkte T's pojkvän iväg för att han skulle ha match som vi sen skulle kolla på :) Och min kära kusin jobbar ju i Täby så vi gick och fikade med honom ett tag :) Sen bar det av att köpa lite godis och jordgubbar som vi kunde ha på T's killes match :) Och det va tur att vi hade kan jag säga! HAHA! Nej, vi va så inne i matchen, verkligen (a) :p

NATIONELLA PROVET I ENGELSKA B HADE JAG IDAG, NÅGON MER SOM HADE DET? fy satan, va det icke gick bra!

Nej, nu ska jag börja rulla snart ifårn mammas jobb och åka till mitt. Jobbar till 9.

PUSS

Lördags mys

Hejsan hoppsan alla glada :D <3
Hur är det med er? med mig iaf är det sjukt bra! det är ju lördag och idag är det återträff med en massa folk från BMS som jag gick i samma klass med i 4-5  :D Ska bli sjukt kul!
Vaknadet runt 9 då gick jag som vanligt dårå upp och käkade frukost, sen va jag otroligt bra och städade hela mitt rum, så skiner det så det bara skriker om det (a)
Åh nu spelar dom chris brown på radion, with you! LOVE THAT SONG! :D

Haha, va bara tvungen att säga det! Jag älskar den låten så fruktansvärt mycket :D (a) kan icke rå för det xD
Iaf, nu ska jag snart in till vällingby för att träffa J och L för att det är vi som fixar denna återträff, sen därifrån ska vi åka och handla och lite sånt :p Sen bär det hem för att börja laga mat och efterrätt, duka och gör fin fint :)
Juste, har även varit ute på 1½ timmes prommis med J! Väligt kul att träffa han igen :)

Nej nu måste jag kila! Kvällen outfit kommer upp senare ikväll eller imorn :) PUSS på er!


Helt otroligt!

HAHAHHAHAHHA! ja vad tror ni jag hittar nu när jag kolla i en mapp j´som jag inte trodde dom låg i? JO BILDERNA!
HAHAH! oj oj oj.
Aa, här kommer dom iaf :)
   

ps, dom är inte så värst heta men vi bjuder på de xD


update

Japp, då har det gått ytterligare några dagar sen jag uppdaterade sist! men what tha heck! haha! Jag har annat för mig, och jag orkar inte sätta på datan. Tar den om den är på, ni förstår jag är rätt lat av mig xD
Iaf, idag har vi haft kök i skolan, gick väl bra antar jag.. Jo det gjorde det, nu ska vi va positiva här. Sen dorg jag och T till SB och träffade hennes kära pojkvän där, och vad gjorde vi? Jo vi SOLA! SÅ skönt att kunna ligga i gräset i april och sola! Herre jösses det va det bästa på lääänge!
Sen drog vi och jobbade iaf, det va urtrist! Å kunderna va sjukt tråkiga och bara allmänt uppkäftiga och skulle bara klaga å klaga å klaga, och snacka teknik med mig som inte hajjar ett skit och kan INGET om det! Men fattar dom det? NEJ!
Jaja, nu ska vi inte haka upp oss på det, utan nu ska jag säga en hälsning till min kära vän T som ville att jag skulle lägga upp bilderna från när vi va i stan och tog sjukt roliga bilder: Sorry, älskling de funka inte, eller det funka men jag hitta inte bilderna där jag la dom! Bilderna är typ Bortlöst försvunna! Icke kul.Men de finns här någon stan, promies you (a)

Nej, nu säger jag god natt: God natt <3 PUSS


Dagens '

image146 


Niiiice

God Morgon, hur är det med alla? Bra, antar jag! Tihi (a) Här är det iaf sol och blå himmel, och jag vaknade med solen i ögonen och på ett toppen humör! Kan det bli bättre?! :D
Idag iaf, så ska jag strax göra mig iordning för att åka till skolan och ha 2 otroligt roliga prov, not.. Jag hoppas bara att dom kommer gå bra! Sen efter proven ska jag luncha med T och sen bär det av hem igen:p

PUSS


SOOL!

Precis varit ute och gått. Så skönt när man kommer ut och ser att det är sol och blå himmel! Mys, vilket betyder att våren är här! Wiie (a)
Nu ska jag iaf köra lite styrka, sen blir det till att göra mat och sätta sig på baksidan och sola ett tag för att sen göra sig iordning :)

Have a nice day :)


trötter!

Jag förstår inte varför jag fortfarande är sjukt trött?! Sov först igår i 4 timmar, tills det blev midda, och sen somnade jag vid halv tolv igen, och vaknade för typ 45 min sen! Är sjukt trött! Nån som vet varför man är det?
Iaf, idag MÅSTE jag plugga matte och religion. Har nämnligen prov i det imorn /: Suck..
Sen är det jobb som gäller halv 6 till 9!

Skriver sen! PUSS


a little update

Ja jag vet att jag inte har uppdaterat. Men jag har fan ett liv utanför datan! Har haft en massa att göra och sen har jag haft en fullspäckad helg! SÅ MYS!
Speciellt igår (a) Bästa dagen på otroligt länge! Vi ska icke gå in mer på den dagen. Men jag kan säga att jag hade sjukt ul på jobbet iaf, jobbade från 12-19 så det va segt. Men man hade hela kvällen att se framemot! och Lyckad blev den, kan jag säga! Wiie!
Jag och T käka fan upp en hel soyaglass med choklad smak och sjukt mycket godis! Så OTROLIGT gott! 
Åh idag när jag kom hem har jag faktiskt varit duktig och pluggat matte sen orkade jag inte mer och då ringde M och så snackade vi till vi båda typ somna i telen :p haha! 

Nej, nu ska jag hitta på nått att göra!
Ajö!


LOW



Asså det finns fan ingen bättre låt!

wünderbart :)

Gårdagen va en mycket mysig dag :) För så jobbade jag ju, så segt! men tror ni att jag och L fick jobba eller? NEJ! Utan då fick vi inte det för dom hade inte "tillräckligt" med plats. Så vi fick en utbildning istället med en iofs otroligt söt kalmar kille :D Så det blev ju bra iaf! Men vi fick jobba lite sen iaf.. Men icke sa nicke fick vi någon provision! Så det sög.. Sen iaf bar det hem till L. Jag mötte M innan så gick vi och köpte lite läsk, eftersom att det var en liten         "tjejkväll".. Mys mys va det iaf, somnade runt 2 xD

Idag har jag motionerat lite med L på morgonen och sen så somna vi om ;p haha! Vi va otroligt trötta. Och nu är jag i E's skola för att vi har dans om typ 40 min ;D HEMSKT. JAG ORKAR INTE!
Aja, när jag kommer hem så ska jag sova, kök imorn ^^ sen jobb!

PUSS


Hos mami :)

Nu sitter jag här på mammas jobb :) Alltid lika skoj.. Ska ju jobba sen så jag fick gå och köpa mig en sallad och en dricka så att man inte hungrar ihjäl på jobbet! Sen köpte jag delicatobollar! ÄLSKAR DOM! Sen så är det ingen mjölk i, ännu bättre (a)
Ikväll ska jag även hem till L som jag sa förut. Dit kommer M också, så vi ska sova där och ha lite mysigt. Typ lite pyjamas party så här på en tisdag :) Tihi..

Lägger upp dagens outfit och det imorn.. Lite bilder från ikväll kommer också då xD
PUSS

RUSNING!

Måste springa till bussen nu. Kommer hem imorn, ska sova hos L. Kanske uppdaterar ikväll hos henne!
HÖRS, PUSS


FÖDELSEDAGSBARN

Idag har vi även ett fördelsedagsbarn som fyller hela 18 år idag! 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, du vet vem du är! och jag saknar dig! Vi får ta och ses snart! PUSS PÅ DIG!

image142


tjolahopp

TJA!
Idag är jag glad, eller ja övertrött! Va i skolan idag och hade möte! Höll på att somna, men mamma va otroligt snäll efteråt och skjutsade hem mig innan hon åkte till jobbet :)
Är faktiskt otroligt stolt över mig själv, jag har pluggat matte nu! Och jag kan det! aha, det visste ni inte! Men det bästa är att jag fattar hur man räknar ut grejjerna också! haha! Jag har blivit bannemig smartare på sista tiden (a)
Idag ska jag äver jobba med T och massa andra, ska bli skoj, och jag ska ta mig fan ha provision! Det är bara så!! Tävla med mig själv ska jag göra! Ett bra tips förresten! ;D Tävla Aldrig med andra om sånna grejjer. Man kan bara bli ledsen. Men haha! Tävla med sig själv kan man göra :D (a)

Igår åt jag fruktansvärt goda mackor ( gjorde dom helt själv ) *stolt*. Det va två rostade mackor med hård kokta ägg, sallad och guccomole :) SÅ GOTT! Prova ni med vettja!

  (dom ser inte så goda ut, jag vet! Men jag skojar inte, dom va äckligt goda faktiskt!)


Carrie underwood - Wasted


" Han åt pizza efter mordet "

Det är förjävligt!
Engla, du finns i våra tankar, det är fan hemskt att sånnt här händer!

image138

 


R.I.P ENGLA!

Seriöst. Varför händer sånt här?! Och just Engla, hon va en oskyldig 10 åring som cyklade hem från en fotbollsträning! Och så händer det här! Så obehagligt att det inte finns några ord. Jag själv är rädd för att bli våldtagen när man är på väg hem frn jobbet runt halv 10 en vardag eller på helgen! SÅ LÄSKIGT! Tänk att sånna här människor finns. Det är inte begripligt! Jag hatar det! Den här 42 åringen tog hennes liv, utan någon egentligen anledning!


good morning everyone!

Sitter här i vardagsrummet med den bärbara datan och har precis ätit lite frulle :) Ska strax börja plugga till ett prov jag har imorn, suck..
Juste, haha. pappa har fixat kameran så jag kan använda den igen nu :D Så nu kommer det komma bilder på outfiten och massa annat :D Kul va?

Igår måste bara säga. Snackade med min kusin på msn, och det visade sig att hans kompis tyckte jag va snygg (a) sånt är lite skojjsigt att höra. Och jag måste erkänna att han va söt han med.. :p

Nej, nu måste jag plugga!
PUSS


Oasis

sitter här nu innan jag ska sova och lyssnar på Oasis. Så bra, tycker ni inte?




All around the world


True

Don't look for love, love comes to you.


liten uppdatering

Ja nu har jag inte uppdaterat på några dagar igen. Jag säger som förut, har verkligen inte haft lust att sitta framför datan. Har jobbat i två dagar fick provision i fredags :) Skit stolt!
Sen har jag typ bara slappat.. Inte gjort ett skit vill säga. Eller jo i fredags va jag med S,E,A,S,R,N,M,J och J  :) Vi hade lite trevligt :) Haha, vi körde Twister, ni vet det där spelet "höger hand på blå, vänster fot på röd" haha! Så otroligt roligt! HAHA! höll på att dö av garv!
Sen idag har jag pluggat och gått på 1½ timmes prommis, skönt skönt. Fast det regnade så det sög!

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt..

godnatt <3


värk värk värk!

Ja, nu har ju inte jag uppdaterat på 3 dagar. Usch vad jag är dålig på det! Men jag har öhm, en bra väldigt bra förklaring.. Hah, ehm, haft mycket att göra..  Funkar den? (a)
Men idag har jag varit servetris igen. Gick bra faktiskt, va halvt hovmästare idag. Ska vara det imorgon, vet fan inte om jag vågar asså! Har fortfarande inte fattat hur borden står helt, men det löser sig nog ska ni se:) Men idag, herrejösses vad jag har ont i mina knän och vrist. Vrickade/stuckade den igår. Vet inte riktigt vad jag gjorde. Men den vek sig åt fel håll och knaka till som satan! Så idag haltade jag till skolan, men fick försöka att inte tänka på det under lunchen ^^ Aja, imorgon så ska jag jobba för första gången 16.00 - 19.30.. Så direkt efter skolan ska jag åka in med T och jobba. Även L och andra T kommer jobba, ska bli riktigt mysigt och kul. Hoppas på provision :)

nej, nu börjar so you think you can dance, igen.
Skriver sen,
PUSSPUSS


so you think you can dance?

Jag dårå som går på dans, är detta program så bra! Jag bara älskar att se på när dom dansar, för vissa är verkligen så otroligt bra!

image134


ansiktsigenkännande

HAHA! Måste bara säga. Provade nån sånhär asiktsigenkännande sak på internet, om vilka kändisar man liknar mest..
Och tänka sig. Jag liknade faktiskt rätt så många. Eller ja 5 iaf (a)

1. Sarah Michelle Geller (80%)
2. Alexis Bledel (80%)
3. Rachel Bilson (78%)

Och några till, men aa det här är dom jag likade mest iaf (a) Lite kul sisådär :)

Gör den ni också: http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV&collage=1


Idag då?

Ja, idag. Det va tänkt att jag skulle hinna förbi trafikskolan, men det hann jag icke. Så det fick bli direkt in till Stadsbiblioteket istället där jag träffade M & T. Runt 5 snåret så drog jag och T till jobbet, där hon skulle jobba och jag skulle på utbildning som håller på tills på onsdag.

Vet ni, jag måste bara berätta! Idag när jag höll på att ta kort med M tror ni inte att kamerahelvetet gör uppror så att det står "Memory card error" när man ska kolla på bilderna!? Jävla kamera, blir så arg! Aja, så kan det gå. Nej, man kanske ska ta och sova nu. Eller vad säger ni? Har prov imorgon så jag måste plugga innan det. Suger men men!

Godernatter allesammans :) See ya imorgon xD


Torsdagens shopping

Haha, jaa. Lite försenat men här är det jag shoppade i Täby när jag hade ätit lunch med kusin :)
    

1. Hög kjol ( sitter i midjan ) från Lindex
2. Jeans från H&M
3. T-shirt ( stor xs ) från Lindex
4. Body från Gina


Stan, sen jobb

Nu har jag varit duktig. Skrivit sjukt mycket på mitt projektarbete. Men och så kollar man på klockan och märker att man verkligen måste upp och göra sig i ordning för att sedan ta sig in till stan och stadsbiblioteket för att åter plugga fast med T och M. Ska bli mycket trevligt. Efter det ska jag till T's jobb där hon ska jobba och jag ska på utbildning. Kommer hem runt 10!

Skriver nog då en rad eller två (a)


Dåligt jag vet...

Asså nu på den senaste tiden har jag inte orkat uppdatera! Och jag vet det är tråkigt, men jaja.. Iaf.
Kan väl börja med att säga att jag har haft det sjuk skönt och grymt roligt i helgen :D
Fredags va fan gjorde jag då? ehm.. Jo jag tränade först boxning med S. Sen skulle jag ha åkt och varit social med S,J,E å massa andra. Men jag orkade fan inte. Så det vart en hemmakväll med min käre bror. Väldigt mysigt om jag får säga det själv :)
Jaha, i Lördags då, jo. Vaknade av ett sms från M där det stog " Stan vid 12? " och vad va klockan då när jag vakna? JO 20 över 10?! Tror ni inte att man blev lite Stressad? Jo precis, så det va bara att gå upp och duscha och äta frulle. Sen försöka att hinna med den tidigaste bussen.. Men när jag nästan va i Brommaplan så ringer M och säger att hon är där och väntar på hennes pojkvän, så det va ju tur. För då hoppade jag av och träffade henne där :D Sen åkte vi alla 3 in till Stadsbiblan och pluggade ett bra tag. Sen vart det mat på kungshallen och en shoppingtur för att vi skulle hjälpa hennes pojkvän att hitta en väska och sen tvingade vi honom att köpa ett par svarta jeans och en snygg mys tröja :D Och tänka sig, han gjorde det också (a)
Igår, Söndag, gjorde jag inte alls mycket. Städade rummet, som såg förjävligt ut, rent ut sagt! Torkade golv och allt, är fan stolt asså (a) Sen vart det fika med familjen och sen pluggade jag som satan för att jag har prov imorn i Hälsa!

Nej nu väntar Hälsahäftet, Skriver sen :) Och lägger upp lördagens outfit och det jag shoppade i Täby, för 70 år sen ;D haha!
PUSS


JOBB JOBB JOBBET ÄR MITT :D

Okej, innan jag börjar min lilla resumering om de senaste dagarna som jag inte bloggat. Måste jag bara säga!
JAG HAR FÅTT JOBBET JAG SÖKTE :D:D:D SÅÅ GLAD :D (a)

jaj, ville bara säga det, är sååå stolt över mig själv! Åter till min resumering..
Igår åkte jag till Täby Centrum så att jag va där till 1. Då jag skulle äta lunch med min kära kusin! Har saknat honom sjukt mycket! Det va så mysigt. Haha, vet ni? det va typ bara vi två som snackade i hela restaurangen! Alla va så grymt tråkiga! Men icke vi :D (a) Efter lunchen så återgick han till sitt jobb och jag gick runt och shoppade ett tag innan jag åke iväg till Fridhemsplan där jag skulle dansa :D Gick åt skogen igår, för att jag va super yr och mitt huvud värkte som om en gris blivit stucken! Men men, så kan det va ^^
Idag då, jo idag surrni, va min första dag i skolan på 3 månader. Va servetris för första gången, och det gick super :D Jag och N, fick det största sällskapet. Vilket också gick bra :) är väldigt stolt över mig själv. Nu har jag inte gjort ett skit, och jag ska lägga mig tidigt, det är en dag imorn också :p

PUSS


Jobbintervju

JOBBINTERVJUN ÄR ÖVER, och gick jätte bra. enligt mig iaf (a) Dom va super snälla.. Iofs så var det en grupp intervju. Men det gick sjukt bra iaf! Så nu är det bara att vänta.. Det är nu man inte ska vara för glad, och liksom Jag kommer att få jobbet, jag vet det. Bla bla bla.. För tänk om det sen visar sig att man inte får det, då bli man ju sjukt besviken. Inte sant?
Men jaja, min dag i största allmänhetså har jag faktiskt inte gjort så värst mycket idag. Kollade på Flicka med pärlörhäng på förmiddagen, har läst boken så jag va bara tvungen att kolla på den! Och det visade sig att den inte alls va lika bra som boken! Riktigt synd faktiskt! Sen har jag öhm, pluggat smått. Inte mycket. Plugga är det jag verkligen egentligen borde göra. Men jag har verkligen inte haft orken idag. Har kännt mig dålig och mått skit illa. Så, jag väntar bara i stort sett på att spy och bli magsjuk .. Bra inställning va? ^^
Nej, nu måste jag tyvärr sova. Ska till täby imorgon och luncha med min kära kusin E. Ska bli riktigt mysigt :) Vi har inte setts på sjukt länge, saknar dig E!

Puss och sov så gott :)


Some pictures

1. 2.  3.  4.  5.  6.  7. 8.  9. 10. 11.  12. 13. 14. 15.  16.


1. Jag vid parkeringen
2. Stugan
3.
över: Kusin Jesper och bror Niklas Under: Bror Simon och kusin Linn
4. Kusin Linn
5. Påskrännet, bror niklas
6. Påskrännet, bror simon
7. Påskrännet, Mamma
8. Påskrännefixarna, Jag och Kusin Anna
9. Påskrännet, morfar
10. Påskrännet, Morbror Björn
11. Jag försöker hoppa med en snowboard
12. Solning på g, Kusin Anna, Moster Cecilia, Mamma och jag
13. Kusin Linn & Jag
14. Kusin Linn & Jag
15. Vi älskar varandra djupt och hederligt som kusiner xD
16. Jag och min Otroligt fina snöängel


Min påsk!

Som jag sa förut så åkte jag upp till Norge på påsklovet! Så härligt. Vi hade blå himmel och sol hela veckan, så jag har blivit lite brun faktiskt (a)
Vi åkte lite skidor, inte varje dag. Men ute va vi i stort sett hela veckan (: Jag måste bara berätta! HAHA, där uppe så brukar vi ha något som heter Påskränne  vilket går ut på att man ska klä ut sig och sen gåtill olika stationer som 2 eller fler har ordnat.. Typ som en äcklig blandning av olika saker som " mjölk, salt & peppar, jos.." aa massa sånt. Sen en bana där man har lagt ut en massa olika föremål som man sedan ska komma ihåg och säga till dom som har anordnat allt. Det låter kanske inte så fruktansvärt kul, men det är det! 
Men iaf, vi blev inbjudna på påskafton till våra granner en bra bit bort.. där umgicks vi med alla från byn som BARA kan Norska. Men jag då som är uppvuxen i princip med det fattar (a)..


ÄNTLIGEN!

Seriöst, detta är skam! 2 dagar har gått och dom byter tillbaka? Herrejösses! Aja, nu funkar det. Men snabbt går det inte!
Nej, men nu ska jag inte klaga mer. Det lönar sig ändå inte...


RSS 2.0