söndag

Ja, ursäkta dålig uppdatering. Men har i princip bott hemma hos B hela veckan.. Och jag har inte ORKAT sätta mig vid datan för att för det första har det varit super fint väder, för det andra har det varit min barndomskompis studentskiva och sen har vi grillat i tanto med en massa andra underbara folk och idag har det ju varit Morsdag!
Så jag har faktiskt bra ursäkter xD
Nej men iaf.. lämpade av B för typ 1½ timme sen vid tuben för att han skulle hem till sig, och sen dess har jag suttit och glott på tv och bara inte gjort ett skit med andra ord :P

Imorn har jag ingen skola, men vi ska in till gamla stan och gå runt hela dagen.. Så vi ska ses där vid kvart över 8 för att våran lärare tyckte att vi skulle se gamla stan "vakna upp" haha.. Han är rolig ibland asså..
Nej men hurrni. nu ska jag faktiskt ta och göra mig iordning för att sen lägga mig i sängen och läsa min bok.
See you all tomorrow ;)


Bilder från både tanto och rålis :)

Älsklingen, haha med toffsar i håret, i rålis ;)


Älskade jempa, miche och lollo i tanto <3


Ullis och Tuva  i tanto

update

Ja nu är det onsdag och jag har inte skrivit på ett tag. har faktiskt inte haft tid..
En lille update kan ni få iaf, bara för att jag är så snäll ;)

Måndag: Ja, en helt meningslös dag i skolan med meningslösa lektioner och ja, vad mer ska man säga.. Det possitiva med dagen va att vi fick sjukt goda mackor i skolan med massa gott i som vi satt ute och käka! Med solen stekandes i ansiktet blev allt mycket bättre :P
Efter skolan drog jag och tuva till kungsan för att gå förbi grand hotel där min älskade B jobbar.. Vi hämtade hans nykel och gick sedan längs hela vattnet bort till djurgården där vi tog bussen till karlaplan för att köpa mjukglass och bara chilla. Efter det handlade vi mat och drog oss hem till vallentuna, där vi skilldes åt. Kvällen spenderade hos B men jag drog hem runt 11, då han följde med och gick ut.

Tisdag: Ännu en meningslös skoldag som slutade med att jag och Tuva drog in till stan där hon mötte upp sin kusin och jag drog till rålis för att möta B, R och M. Där spelade vi bara fotboll och solade! Mysigt. Efter ett tag fick vi sällskap av Tuva och hennes kusin saga :) Därefter blev det hämt pizza i vallentuna som åts hos B's storasyster!

Idag, onsdag: Jag och B vaknade vid 11 och gick upp för att göra oss iordning för att sedan ta tåget in till tekniska för att han sedan skulle till jobbet och jag till frissan för att fixa mitt hår ytterligare en gång ^^ På väg dit ringde jag michelle och undrade vad hon gjorde. Det visade sig att hon va där jag va så hon gjorde mig sällskap hos frissan.. Sedan stressade vi till rådhuset där hon skulle fixa sina naglar och jag bokade en tid. När det va klart runt 5 drog vi till stan och shoppade ett par skor till henne som hon ska ha imorn på hennes STUDENT!
därefter drog vi till kungsan där vi åt middag :)

Ja, där har ni en liten update av min halva vecka ;p Nej nu ska jag klä på mig och sedan åka till vällingby för att träffa verre, för en promenad :) Mys.
Skriver sen igen...

All your's

Johanna

Saknar







Saknar det här så sjukt mycket. detta va sista uppträdandet med dessa underbara tjejer, och en helt otroligt duktig och sjukt rolig danslärare!

Trött=massa sånger

God morgon alla glada!
Jag måste bara berätta hur otroligt trött jag är! Jag är så trött att när jag satt på bussen skickade jag en massa sånger till T! Så trött är jag och jag är så uttråkad! Dessutom är det ingen rolig här i skolan för mina kära vänner är inte här än. T är i centralen och S sitter på 177 och jag sitter liksom här i datasalen och har urtråkigt ^^
Sen har jag dessutom en sånn otroligt meningslös skoldag så att det inte är sant! Men men, får väl ta och plugga in en massa körkortsteori.. Har det provet om 1½ månad typ ^^

Nej nu ska jag gå och se om jag hittar någon rolig människa här!

PUSS

HEMMA

Ja nu är jag äntligen hemma, efter 6 timmar i bilen! Har precis ätit hemma hos mami.. Gott gott.. Det blev kött och sallad för min del, fast pommes till bröderna ;p
Nu ska jag iaf tvätta och bara slappa.. Tror jag ska packa upp min väska också med alla kläder också skit!
Nu väntar tv!

PUSS

Hemgång

Ja, då var allt packat och klart! Allt är diskat och torkat, och dammsugat! Bilen är packad och det ända som väntar nu är en bilresa på 5½ timme... Suck
jaja, jag har min laddade Ipod och en bra bok, så jag lär klara mig faktiskt!

Nej, jag skriver mer när jag kommer hem. Vi måste åka nu!

PUSS

Kvällen ..

Ja den spenderades med lillebror niklas :)



 

Middagen med bröderna

      


Mattime

Jaha, då var solandet klart för idag.. Somnade i solen ett tag och väcktes av att B ringde från jobbet :) Då hör jag även min käraste lillebror i bakrunden som säger - Johanna du är röööööööd på ryggen! Och ja, det första jag tänker är ju förståss att han skojjar! Men icke. Röd va man, men inte så farligt. Är ju brun på resten av kroppen, och det röda kommer lägga sig nu under kvällen faktiskt! xD
Men nu har jag gjort mig iordning och bröderna är snart klara. Då ska vi ta cyklarna in till stan och sätta oss på en restaurang och käka pizza! Mumsfilibabba!

Nej, nu ropar dom! Måste kila. Lägger in en bild sen på den smarriga pizzan!

Solpause

Ja, nu har jag legat ute i solen i ca 2 timmar, och jag börjar faktiskt bli brun :D Fått sträck! Wiie!


Man ser inte alltid snygg ut ;)

Nej, dags att gå ut i solen igen fast denna gång med chips och guaccamole! Mums! + med min bra bok!

Hörs sen!

Bästis



Bilderna säger allt!
3 år har gått och nu ska vi snart skiljas åt under 1 helt år! Du flyttar till Göteborg och jag till USA. Kommer så väl ihåg i början av sista året på gymnasiet när du skrev nått i min kalender som jag inte fick sen, och får fortfarande inte. Eftersom att jag inte kommit till den sidan!
Under dessa 3 år tillsammans har vi gått igenom så mycket! Vi har bråkat, tjafsat, skrattat, gjort bus och en massa andra saker! Men de är saker jag kommer minnas!
Tänkte egentligen bara säga hur mycket jag tycker om dig! DU ÄR BÄST!

God morgon

Hellu alla :)
Nu är jag äntligen uppe och har precis fått i mig min dagliga frukost! Är så dålig på att variera mig! Förslag på frukost?
Ska snart iaf dricka mig en kopp kaffe innan jag går ut på 1 timmes powerwalk! Läste i Chic igårkväll när jag snackade med B att om man dricker en kopp kaffe innan man går ut på en långpromenad förbränner man mer fett! Haha, en kul grej att prova.. Även fast man inte ser det på en gång.. :p

Skrev ju att vi åkte och fikade igår. Cafét heter Café utsikten och ligger en bit utanför Båstad där jag är nu :)  Mycket mysigt café iaf! Varit där förut och jag tog som alltid min älskade blåbärspaj med kaffe, medans de andra körde på en STOR kärleksmums med kaffe, champis och cola!



                                                        

Jag bjuder på den



   
Blåbärspajen                        Kärleksmums


..



Min mumsiga frukost!

Fredag

Ja idag är det fredag och ja. haha, vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har inte gjort så mycket idag faktiskt.. Vaknade vid 20 i 9 av att B ringde och väckte mig, när han va på väg till  jobbet ^^
När vi la på typ 1 imme senare så somnade jag om i 1 timme innan jag gick upp och gick ut på en promenad :) När jag kom in gjorde jag mig en god frukost och läste min bok jag tagit med mig! Så bra!
Måste fortsätta läsa lite till snart. Men ska först skicka iväg mitt arbete om demokratin och sen ska jag äta lite lunch för att sedan göra mig iordning för att åka och fika med pappa och mina bröder :D

Skriver sen, PUSS

BEVIS



Titta! Jag sa ju att ni skulle få bildbevis ;)

GRATTIS GUMMAN!


Denna otroligt söta tjej fyller 19 år idag!
GRATTIS JEMPA!

PUSS PÅ DIG!

Skåne

Hej alla bloggare :)
Tänkte bara meddela att jag är nere i skåne Vi åkte igår efter att jag klippt mig, men är fortfarande inte klar än.. Ska dit igen på onsdag och klippa en frisyr tror jag (:
Kom ner hit vid 12 ungefär efter 6 timmars resa i bilen!

Idag hade jag ställt klockan på 9, men gick inte upp förens halv 10, då jag gav mig ut på 1 timmes springrunda! Sen blev det frukost i solen.. Jag och pappa åkte även och storhandla på ica och gav oss sedan upp till boarp där vi köpte oss fika.
Senare har vi åkt till golfbanan och slagit medan niklas och simon va ute på en lång cykeltur! :p
Men nu är grillen igång och pappa springer, när han kommer hem blire att gå till bryggan och ta sig ett dopp. Bildbevis kommer sen ;)

Puss


God morgon

Hej alla bloggare :)
Hur är det med er?
Med mig är det iaf bra, har precis ätit klart min frukost, börjar 9.20 idag för min sista naturlektion EVER! har även hunnit skriva klart min uppsats nu om evolutionen som ska vara inne idag. Mycket skönt. Efter lektionen ska jag sätta mig i datasalen för att skriva det sista på demokratin också!

Nu är det inte lång tid kvar. Bara 3 veckor sen är allt OVER! känns lite hemskt ändå, men nu är det här slutköret sen har jag inget mer efter demokratin att plugga på.. Känns skumt. Men men.. Haha! Man ska icke klaga xD

Nej hurrni, nu ska jag upp och fixa mig innan jag ska åka. Skriver mer sen :)

PUSS!

HAPPY

OMG! jag är bara för bra!
Åkte till skolan idag, fast jag fortfarande är sjuk och äter denna äckliga pencillin som jag fick av läkaren igår. Men iaf, åkte dit till kvart över 11 och får veta att vi inte har en lektion i drycker men att vi ska få veta slutbetygen! Jag får MVG! Jag har verkligen sattsat på det, och så får jag det. Trodde jag inte! Sen vid 2 hade jag provet i barteknink, och det gick sådär. Va tvungen att få 50poäng för g!?! Och jag tänkte liksom " Ofta jag får 50 poäng på den här delen " MEN det fick jag :D :D Och VG på alla drinkar! Så slutbetyget i barteknik VG!

Så jävla stolt över mig själv asså!
Men nu måste jag plugga! Skriver en rejäl update senare :D Och berättar hur det gått med demokratin och evulitonen!

Pussar från lilla mig (a) <3

Här kommer..

Här kommer lite bilder från konserten igår! NJUT!





skolan

Nu sitter jag i skolan med sara i datasalen. Vi är snart klara med hela boken :) Känns rätt bra faktiskt..
Medans hon skriver receptet på prinsesståran passar jag alltså på att skriva ett inlägg här ;p Smart va?
När vi är klara här ska vi dra oss ner till matsalen för att äta lite innan vi ska dra oss till klättercentret för att klättra i någon timme!
Efter det ska jag hem till mamma för att hämta en bok jag måste lämna tillbaka på biblan i vällingby, därefter måste jag förbi ett dagis jag praktiserat på för att få en referens. Hoppas bara att dom kommer ihåg mig (a)
Sen därefter blir det pladask ner i sängen för att DÖ!
Är så sjukt trött så jag håller på att dö! Inte okej, med andra ord..
Jaj, nej nu ska jag försöka fixa lite med projektet..

Hörs senare då xD

PUSS

beyonce

Hej alla!
Nu är jag vaken för att jag snart ska bege mig till bussen för att åka till skolan och möta upp sara för att klarlägga projektet, efter det blir det klättring :D
iaf, igår va jag och Michelle på Beyonce! ASSÅ dden konserten va den bästa hittills jag gått på, eller ja förutom Justin Timberlake som är min STÖRSTA idol!
Men hon äge som tusan, hon är liksom bra på allt! Dans och sång. är riktigt avis.. men jag och michelle satt och sjöng med! hah (a) Det lät bra när michelle sjöng, men min röst dog typ efter 5 min :p Jag har nämnligen blivit lite förskyld ^^ 
Smart de, med tanke på att min dansuppvisning är om 2 dagar ^^ känns inte bra detta! Jaja, 

Bilder från igår kommer sen äe jag kommer hem :) 

PUSS 

SVERIGE SVERIGE!

SVERIGE SVERIGE! HOHOHO!
shit, det trodde jag verkligen inte! Men om jag ska vara ärlig, va sverige fan i mig bäst asså, eller håller ni inte med? :p



Stress stress

Ja, nu sitter jag här framför datan, hur trött som helst. Gick och la mig halv 2 inatt, för att jag blev helt klar med det sista fixet med projektet halv 1 ^^ Det suger skit! Men men.. Jag och Sara hade projekt redovisning idag, vilket gick sådär. Vi snackar liksom helst inte om det xD
Igår iaf, åkte jag in till stan efter skolan och träffade B. Vi gick runt i östermalm och slutade sedan sittandes på ett mysigt café vid djurgårdsbron:) Satt bara och snackade en massa skit och hade allmänt kul och mysigt :)
Vill ni ha ett mysigt café att sitta på, rekomenderar jag verkligen det! Inte för dyrt heller :)
Idag hade jag även slutprovet i barteknik, men fick avbryta det för att det började snurra som fan i huvudet och jag kunde inte koncentrera mig.. Men så snäll min lärare är så kunde jag göra det igen på måndag :)

Juste, hurrni, vad tycker ni om kvalet idag då till eurovision? Bra eller dåligt?


Hemma

Så, då har jag postat breven. :) Känner mig riktigt duktig faktiskt.
Gick även förbi M och tog med henne ut på en prommis!

Men nu ska jag fixa lite med mitt och Saras projekt, och sen kallar sängen!

PUSS

Brev

Nej, nu måste jag ta mig en promenad till björnboda för att posta alla brev som helst ska komma fram imorn.. men tror dom kommer fram på tisdag!
Jaja, sen ska jag iaf hem och plugga innan jag måste gå och lägga mig!

Skriver när jag kommer hem igen :)

KYSS

Veckan

Ja, nu tänker jag göra som tuva. annars kommer jag inte hålla reda på min vecka!
Så här är mn vecka gott folk! :) Enjoy!

Måndag: Skola från 8.00-16.00 Fixa klart projektet och plugga barteknik och samhälle
Tisdag: Skola 8.00-17.00 Bartekniksprov,projektredovisning och samhällsprov
Onsdag: Skriva NkB uppsatts och dans från 16.00-19.00, efter det BEYONZE konsert!
Torsdag:
Träna träna träna
Fredag: Träna och plugga NkB, sen hem till B på middag?
Lördag: Dansuppvisning på Maxim kl 16.00 och 19.00, genrep klockan 12.00. Tuva sover hos mig
Söndag: Norges nationaldag! Skansen för att fira kusin.

LYCKAT

Ja, igår va jag och Tuva på studentskiva då.. På väg in till tekniska med tåget så satt vi bara och lyssnde på Ipod för att tagga till! Jag satt iofs och sjöng, men hah, så kan det va :p När vi 40 minuter senare kom till tekniska va jag så kissnödig så vi va tvugna att hitta nått ställe att kissa på, vilket vi gjorde. Mycket skönt! När vi sedan kom ner till bussen, 44, så fick vi vänta i 10 minuter och inte bara det utan bussskiten gick bara till djurgårdsbron, så vi fick gå den långa sista biten för att komma fram till lejonbacken!
Iaf, när vi satt och vänta på bussen så kom 4 killar som fråga vart vi skulle. Och det visade sig att dom också skulle dit, och bor i vallentuna som tuva. Eller ja, alla gjorde inte men 2 av dom tror jag. Sen kom även några tjejer som också skulle dit som vi hade sällskap med från djurgårdsbron till lejonbacken:)

Kvällen i sig va verkligen jätte rolig! Och den slutade vid 10 över 2 då jag och tuva tog oss en taxi till centralen, så att hon hann med en tub hem till S.
Och alla såg verkligen att jag va lilla my :)

Nej, nu måste jag duscha.. Har fortfarande kvar knuten på huvudet och den röda färgen :p

Mot tåget

Nej, tåget går snart.. Så jag måste packa klart nu och sen bär det av till LEJONBACKEN! Igen :)

Hörs senare!

Tjao!

STUDENTSKIVA!



Ja, är det stora filmroller så är det! Och här är resultaten ;p Söta, right? (a)


seg, täby och plugg

Ja, det är precis allt jag genom gått idag med tuva. Vaknade av att tuva ville gå upp för att hon va hungrig, och när jag själv tänkte på det va jag också det. Då hoppade jag upp ur sängen typ och klädde på mig mysoutfit och gick upp och hjälpte tuva med frukosten. Hennes syrra va hemma idag också, så vi 3 gick ut med frukosten och satte oss i solen :)Mycket mysigt faktiskt :=) Sen gjorde vi oss iordning för att åka in till täby för att göra lite ärenden. Väl hemma igen gjorde vi lunch, för att båda höll på att dö av hunger. Och nu sitter vi och pluggar, eller jag har snarare tagit en pause.
Men lite senare, blire en lång promenad. kanske drar förbi Bobby för en kaffe:P Hah, Man vet aldrig xD Han frågade faktiskt om vi ville det eftersom att vi ändå är ute och går :P
Och ikväll då. då lär det bli Ben&Jerry glass med en bra film + filt.

Igår iaf, så va det ju sagas studentskiva. Hon va så fin i sin klänning, men musiken va lite sådär och dansgolvet va lite dött hela tiden. men det va helt okej (:

Nej. åter till plugget nu.
TJAO!


Jag hade..

faktiskt fel om vädret! Det regnade när jag kom ut, så gick ut och vände igen :/ Känns lite surt faktiskt, trodde att det hade blivit lite sommar nu, men NEJ!

Jaja, nu ska jag och tuva röra oss ner mot det såkallade "centrum" i Sumpan.. Kanske ska ta mig en glass på donken, eller vad säger ni? (a)

Suck..

Tjeena,
Jaha, då sitter man i skolan vid datan pch har denna äckligt långa håltimmen ^^ Hela 2½timme!
Men det som lyste upp min dag lite, var när mina 2 kusiner kom och enas tjej :) Inte träffat människorna på hur länge som helt! Så mysigt! 
Började 8 imorse, och hade ingen alls lust att gå upp, och självklart slutar det med att jag försover mig och får ta med mig frukosten! ^^ Segt.. Men men.. Hade prov på kondis lektionen, och det gick faktiskt jätte bra.. Hon valde ut 2 olika saker jag skulle göra, och det blev Hallongrottor och Syltkakor. Mycket trevligt!
Hon sa att dom blev jätte goda, men man vet ju inte riktigt..
Sen hade jag vårt SLUTPROV i servering, kan inte riktigt påstå att det gick som jag ville. men men.. Det får gå som det går.. Vill ju ha mitt MVG men nu tror jag inte att jag kommer få det..

Nej, nu ska vi ut! Solen börjar faktiskt komma fram =D
Skriver sen när jag kommit hem från Friday´s med klassen! Ska kolla på 2 killar som jonglerar med flaskor ;p


PUSS

finally

Då har man skrivit klart 1 uppsatts av 3 :D Woho, grattis till mig!
Har även hunnit kolla på lollo, när hon hade dans uppvisning idag.. iofs va det vid 11, men iaf.. Riktigt duktig är hon:)
Vet ni hur skönt det känns att vara klar med denna uppsatts?!  Hatar att skriva, men är riktigt nöjd med den (a) Nu sitter jag iaf här, i mammas lägenhet, själv! Har tråkigt.. Men såg nu att det är forest gump på tv, och den är helt okej.. Men tror seriöst att jag ska sätta på en annan film!
Vad säger ni om det?

Nej nu ska jag försöka hitta en bra film som jag kan se, och sen kanske jag börjar skriva lite om demokrati!
Skriver senare om vilken det blev :=)

PUSS från mig


sol sol sol...

Kan det bli bättre väder eller? NEJ!
Så härligt, men det jobbiga är då att jag är fast här vid datan, för att jag har grymt mycket plugg ^^ det suger.. Jag som vill sola liksom!

I onsdags hade jag skiva, som blev hur lyckad som helst! Tack anna och Natalie som fixade den!
hade på mig min rosa klänning som jag och min moster sytt tillsammans, blev så fin! Älskar den (a) Det blev en hel del drickande och dansande när mina kära vänner kom till eftersläppet. Vi höll till på Lejonbacken där det va fullt ös hela natten lång, med massa roliga människor.. Tack för en lyckad kväll alla!

Valborg spenderade jag med Fippe, Jerry och max + massa andra killar :p Blev ensam tjej, ska kanske inte klaga då vi hade super kul. tände en egen brasa då de hade ställt in den RIKTIGA :O Hur kan man göra det på valborg liksom? Det funkar ju inte.. Jaja, iaf. Kvällen blev väldigt lyckad då också.

Igår hade jag filmkväll med michelle till en början. Sen kom fippe och jerry på besök :p hah, ja det finns inte mycket att säga asså.. Vi somnade runt 3 tror jag klockan va..
Så denna vecka har varit helt suverän må jag säga :)

jag vill inte, men är tyvärr tvungen att återgå till mitt h-vete till plugg..

Hörs senare :D <3

RSS 2.0